СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 690
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
За втрисането, характерно е след секцио, след пускане на упойката. При нормалното мисля, че няма такива "екстри".
Ето го ключът от загадката, мерси Simple Smile

# 376
Здравейте, коремчета! Hug
Петя, бързо възстановяване на малкото юначе, и психически и физически.
Аз още се чудя за балдахина. По принцип го искам защото изглежда много красиво, но ще обмисля всички за и против. Все пак е важна безопасността на бебето.
Сийловер, супер е сайтчето, аз си ги запаметявам, че като дойде август да ми е по лесно с покупките за мъника. И за мен времето се точиии много бавно.
Това за играчката не го знаех, ще купя една предварително Simple Smile
И аз тази нощ 3 часа не можах да заспя от киселини, такива болки бяха - ужас. Изгълтах всичкото мляко от хладилника и едва тогава ми поолекна.

# 377
За втрисането, характерно е след секцио, след пускане на упойката. При нормалното мисля, че няма такива "екстри".
Точно за нормалното ни го обясняваха и казаха, че това е основната причина за кръвоизливите. За това трябва да се подготвим и да си носим нещо да се затопляме.  Peace

# 378
Аз нямах екстрата втрисане, поне това ме е пропуснало. Кръвоизлив си имах обаче  Mr. Green

# 379
Аз днес съм много крива, Ива не спа следобед и само ме чоплеше, боцкаше с химикал,усилваше телевизора до нетърпимост, явно й се спеше,но не дойде съня  и тя нервничеше върху моето тяло, а баща й дръпна един хубав сън 3 часа - защо не мога аз така да откъртя като пън, нито да чувам дете,нито да усещам,че някой ми скача по главата?

Втрисането след раждане и аз знам,че има връзка с упойката,а не с метода на раждане. Братовчедка ми роди нормално, но разказва,че после е имала ужасна треска. Аз бях секцио и нямах, но моя приятелка също секцио имаше треска няколко дена- от самата операция до след изписването. Нямаше връзка с кърмата, може би особеност на организма. На мен ми казваха да пия много вода,за да изкарам упойката и да не ме втриса, със сигурност казаха да не се обличам дебело.

На морето също е горещо. Вчера на плажа подухваше вятър, а днес само жега и задух, може би и това ме измори и изнерви.
Лулу, и аз усещам някак си сякаш пренебрегвам още от сега нероденото дете. Просто не мога да мисля за него, сещам се,че имам бебе в корема само като се радвижи. Определено с Ива не беше така, имах чувства към нея още от утробата, а сега чувствата ми са буквално на инкубатор. Направо се чудя как става така, както повечето майки споделят,че обичат повече второто дете от първото и дали и при мен ще се случи?

# 380
Здравейте  Hug
Мина гадния държавен изпит и го взехме и то със шестици  newsm44
Много ми олекна  Grinning
Моя бебо също се е кротнал от два дни-от толкоз пия и хапчетата за гадните бактерии и се чудя дали не му влияят  newsm78 .Доки каза,че ги изписва на всички бременни с такива проблеми
В листовката естествено пише,че трябва да се прецени полза-риск,и не може да бъдат напълно изключени нарушения в нервната система у новороденото  newsm12
Може просто да му е много топло и затова да си кротува  newsm78 , иначе е много активен,та затова се чудя сега защо не раздава ритници
Петя сестра ми и тя беше паднала така с колелото та цялото й лице,ръце и крака бяха много ожулени,но лека полека мина
Дано се оправя по-бързо  Praynig
 Пловдив Утре да не забравите за срещата  Mr. Green

# 381
Имам въпрос към мамите с отрицателен резус фактор, кога ви биха анти Д? newsm78 и колко струва Blush
Ненимира какво поеш ако не е тайна и браво за изпита Hug
Аз четох , че е възможно да се прояви при всеки след раждането, тъй че едни чорапи влизат в сака Whistling

# 382
  • До морето :)
За втрисането - и аз съм нямала такова чудо, умирах от жега. Но знам, че може да се получи при нормално раждане заради кръвозагубата.

Рапорт:
Девойката е добре, вече е главично и ѝ е забранено всякакво друго въртене. Заради контракциите съм с увеличени хапове и 3 дни пълен покой. От утре започвам да го изпълнявам. За киселините - Талцид, в много краен случай - Ранитидин. Качила съм 3 кг. и вече съм 64. И чак след 1 месец съм на преглед. Ей това не ми хареса.  Crossing Arms

# 383
Добър вечер, дами,

Още веднъж благодаря на всички мами, които се отзоваха с коментар и съвет!  Hug Супер сте! И да ви кажа, очевидно е имало ефект, защото днес като я заведох на площадката, застана до пясъчника и започна да маха с пръст и да вика "Не, не, не, не!"  hahaha Паднах! Днес не е замеряла с пясък  Simple Smile

Пете, представям си какво си изживяла като си видяла гледката... За възстановяването - не се съмнявам, че бързо ще се възстанови, децата най-бързо оздравяват! Важното е да забрави бързо и да не му остане травма и страх от колелото. Предполагам, че ще го поощряваш по-натам да се качи пак, но ти си знаеш най-добре де  Hug

Ненимира, честито! Браво на вас!   bouquet  Сега можеш спокойно да се наслаждаваш на бременността. Мисля, че не бива да се притесняваш за хапчетата. Може да е по-спокойно бебчето, защото ти си била по-заета с мисли за изпита.

Веселото, тензухчетата са много полезни за всякакви неща - вземи си да си имаш. Можеш да подлагаш върху повивалника; може да забърсваш с него, ако бебето е с рефлукс; можеш да си го премяташ през рамо, когато оригваш; можеш да попиваш след баня (препоръчва се тензухчето върху хавлийката и така да изсушаваш бебето - много по-бързо попива и не дразни кожичката); изобщо всякакви приложения има, така че препоръчвам да си имаш няколко под ръка  Peace

Амели, наслаждавай се на моренцето, така или иначе филмът е ясен - "С деца на море" Simple Smile И аз имам същите чуденки като теб. Като знам Стела как я чакахме и как всяко мръдване съм го регистрирала... Как наистина вторите деца са по-обичани?  newsm78 Иначе с нея внимавах какво ям, какво пия, какво правя... Сега съм джаста праста... А най-странното е, че този път и хемоглобина ми нормален, почти без оплаквания, няма подуване на крайници, няма нищо... (да чукна на дърво) и се чувствам много по-леко.

Аз не съм имала следродилна треска, хем след секцио. Дано и този път е така. Най-гадното беше, че не даваха да се пие вода до вечерта, а ти си като пресъхнал оазис... Такава жажда през живота си не съм усещала, както в този ден... А на колежката в стаята донесоха вода час по-рано, защото час по-рано беше родила, та как съм я гледала жално... да не ви разправям.  #Crazy

Hug

# 384
Здравейте!
Аз днес съм по-разходки / малко прекалих / и сега си почивам.
За фототапети мога да ви предложа един сайт http://wallpapernewdesignmedia.blogspot.com/
на племенника в стаята му сложиха такъв и са много доволни.

За присъствието на таткото - няма да е до мен, той не иска, а и аз също. А засега се очертава да съм секцио.
За въртележките - имахме след 2 месец. И сега ще взема.
Аз раждах нормално  и ме втрисаше доста
Петя бързо да се оправи юнака.

Мами от Пловдив: мисля да раждам в Торакс - чувалили сте нещо за там. Аз март месец лежах там и съм много доволна. Чета в нета само положителни мнения.

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 19:15 от tania_tsvetanova

# 385
  • До морето :)
За тензуха - аз моя го нарязах и го направих на подплънки за сутиена. Перях и сменях.

nemirima,браво за изпита.

# 386
Аз си спомням , че на мен ми беше страшно горещо веднага след раждането а и на следващите дни . Бях си взела нощница с дълъг ръкав , която облякох след раждането и ми беше много горещо с нея . А за самото раждане бях с нощница от болницата . Нали се сещате като тези по филмите , кото се завързват отзад .
Памперс , нещо аз не разбрах кое е основна причина за кръвоизлив? 

# 387
Памперс , нещо аз не разбрах кое е основна причина за кръвоизлив? 

Треската. И ако не се затоплиш хубаво водело до кръвоизлив.

Да дам и аз отчет за прегледа - +4 см и +1 кг. Продължаваме по мерки да вървим седмица напред. Следващия преглед е след месец, когато ще ми пускат 45 дневния болничен. То никакво време не е останало. Ей сега ще мине месеца и всеки момент ще чакаме включване. Crazy

# 388
Иначе с нея внимавах какво ям, какво пия, какво правя... Сега съм джаста праста... А най-странното е, че този път и хемоглобина ми нормален, почти без оплаквания, няма подуване на крайници, няма нищо... (да чукна на дърво) и се чувствам много по-леко.

Hug
Абсолютно същото и при мен.
И все повече се убеждавам, че организмът си знае много по-добре работата, отколкото дебелите книги и и начетените доктори Wink

# 389
Пфууу, паднало е с малко железцето... Отивам да рупна едно хапче и после кат ме погне запекот, на вас шъ ривъ  Joy

И аз да потвърдя, че тази бременност ми е по-лека, да чукна на дърво. Никакви лекарства не съм взимала досега, освен гореспоменатото желязо...

Общи условия

Активация на акаунт