СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 658
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!

Аз също не мога да спя, но защото ми е топло и защото спя през деня по няколко часа. Mr. Green Вчера съм спала до 18:15ч. Laughing и вечерта до 02:00ч. чистих като луда, прах пердета, мих баня и т.н. След това бях скапана и заспах.
Смятах да не купувам нищо предварително, но вече купих 2бр. панталонки и количката, която е в комплект с още хиляда неща.
Хубав ден на всички!

# 541
Аз пуснах климатика, ще умра без него душа се от жега, незнам без климатик как съм живяла Thinking
Аз в началото спях много, сега 8 часа и ставам, но ако съм нервна нещо и аз не спя по цяла нощ Embarassed

# 542
Добро утро  Grinning
И аз имам вечери , когато не мога да спя . Има и такива в които си спя добре. Аз си имам доста неща , които да ме изморяват през денят , но не мисля , че това винаги е решаващо.
Клара , пробвай чай от мента , тя успокоява . Зависи как ти действа де , щото може и напротив да те освежава.
На нашата детска площадка , която ни обновиха миналата година няма пясъчник . много по-добре е така . Ние не ходим там често , защото има къде да играе и без това , но като отидем обикновено не сме имали проблеми с други деца . И там понякога ядат разни неща , и на малката и се дояжда . Аз просто и казвам , че сега не му е времето да хапва и така ...Гледам да не се нервя много за такива неща , че то иначе на фона на всичките ми други глупости на главата и това ако го мисля ще се побъркам  Crazy
Лулу, почивай си спокойно , имаш после цял живот да работиш и да изкарваш пари . Mr. Green Обаче те разбирам , за леката вина която се появява. И аз бях така сега като излизах в болнични , все се чудех дали не трябва да си наложа да издържа и.т.н. Сега зная , че съм взела правилното решение за моят случай , защото аз много пътувах , сега и таткото го няма и не мисля , че щях много да спечеля от това да се насилвам да работя. Да не говорим , че колкото и да не си обичам работата накрая вече усещах една досада , което не е добре . А и не мисля , че сега мога да кажа , че бездействам , както и повечето майки с деца , които чакат второ или трето .

# 543
Lulu, ти пък какво толкова го мислиш пускай си болнични отпуски и си гледай последните моменти от бременността, почивай си, никой няма да ти каже браво, че си работила до последно, пък и в тия жеги почивката е много важна Peace

# 544
Здравейте бременни коремчета  Hug Мен пък постоянно ме пускат на опашките да минавам първа и в градският транспорт ми правят място чак ми е неудобно, но така ме болят краката че като ми направят място хич не отказвам. Даже един ден в София в метрото един възрастен дядо стана за да седна аз направо ми идеше да умра от срам и то вместо другите да се засрамят аз се засрамих, но явно е въпрос на човек а не на възраст. Аз съм спането съм горе долу някои дни спя други не, но като цяло за сега се понася само жегите ме мъчат. Относно работата и аз бях малко гузна, че едва ли не ще си почивам вместо да изкарвам пари, но сега вече като съм отпуска се чувствам толкова добре, че чак съжалявам че не излязох по-рано  newsm44

# 545
  • Пловдив
Добър ден. Днес нищо няма да правя. Lulu25, днес е Задушница и нищо не се прави и без това. Никаква работа. Ама и ти почивай вече, то не остана. И на мен ми се ходи на полянка, рекичка, с някаква мръвчица цвърчаща...Мечтии... ММ е нощни смяни  и през деня спи, а и нали се скарахме- не искам да ходя никъде с него. Мислех да водя Гого на кино да гледаме таласъмите, ама нали дриска още горкият. Sad И аз се прочистих тезе дни, даже смъкнах 1 кг. Не ме жалете, аз имам мноого в запас и бебето в никъв случай не е гладно. Обаче малкият вече му се броят ребра, прешлени и като го гледам откачам. Та за яденето да кажа, че до едно време ги следя, после и бабите ги развалят, и в у-ще почват да си купуват глупости и да забраняваш им става още по-сладко. Сега се разбирам с дребният за 1 вредно нещо на ден и горе-долу го спазваме, ама пък той е толкова кльощав, че не му отказвам сладко-само зъбите следя да си мие. И двамата ми приличат на баща си в структурата и едва ли ще напълнеят особено някога. А и много се движат. И двамата ритат всеки ден. По площадки много не сме стояли, защото на село нямаше, а там по улиците повече плодове се предлагат. Е, и солети са яли и зрънчо. Нищо конкретно не съм забранявала, ако им се яде.
Клара, ти май се преуморяваш и се превъзбужда нервната ти система и караш на автопилот. Намали малко задачите за през деня. От глог-валериан -мента нищо няма да ти стане. Пробвай вечер само 1-2 таблетки или чаша бира/ аз като някакъв алколечител/. Mr. Green

# 546
Здравейте  preggo !

Аз днес ще съм сама - ММ е на работа и ще си дойде утре сутрин. Незнам какво ще правя, голяма скука е и е жега. Но сама къде да  ходя, а и не мога да вървя много.
Със спането нямам проблеми - само дето взех да ставам по често до тоалетна, но  това е нормално.

# 547
Здравейте от мен куклички красиви   bouquet
Относно съня вече не помня какво беше това, през деня около час най-много , нощем като ставам през 30-40 минути да пишкам сън му кажи  Mr. Green
За вредните неща съм напълно съгласна с Петя и аз си патя от това, ей на вчера ще излиза с баба си малкия тя предупреден да не му разваля обяда , излязоха за половин час. Отивам аз да си  го взема а той с един голям пакет чипс изяден повече от половината в 12 без 5  ееееееееееееееее направо  #Cussing out прилоша ми свекърва ми се смее като .............................. абе нямам думи .
Ох аз станах много рано само чаках да съмне та да се изкъпя и излязохме в 9 часа и беше 28 градуса и преди малко се прибрахме , че вече не се живее навън .
Лек и успешен ден милички  Hug Hug Hug

# 548
Моята баба, която е покойница вече, ни гледаше лятото е до известно време ходехме с майка ми, но за нея беше задължително да се яде закуска обед вечеря и на обяд винаги да има супа, пък после яж кво си сакаш Mr. Green това си е до човека, тя също ни купуваше сладолес, но само слетобед в жегите, сладко винаги е имало ама ние не сме били лакоми, даже другия ми дядо все се дразни, че братовчедите ми изяждаха всичко, пък ние не налитаме като невидели. След проблемите, които имах осъзнах, че да се храниш правилно е най-важното нещо Naughty

# 549
ей момичета честно да ви кажа не знам какво да правя вече с тази жена, лошото е че сме апартамент до апартамент  #2gunfire
Ето сега го прибирам само 25 мин. е бил там  и при изричната забрана на баща му  Naughty човека е изял пакетче с кубети и зайо байо  #Cussing out  ужасна е ...........................
е как ще яде супа или друго, извинявайте че ви занимавам милички , но това ми е болна тема  Crossing Arms

# 550
Аз ако съм на тебе няма да го пускам докато баба му не се научи да слуша, ако ще да се сърди Embarassed аз от сега съм предупредила всички, че детето ще се възпитава както аз кажа, а не както другите искат Naughty

# 551
RAQSVETLINA, аз бих й го оставила с паничката супа сега, да го нахрани сега тя Mr. Green
Иначе като ми се случи такъв случай, просто отлагам обяда с един час или дори за след сън.

Благодаря за моралната подкрепа  Hug То при мен работата си е работа - или работя и изкарвам пари или не работя и не изкарвам пари, вариантът с болнични не съществува. Не ми пречи да работя, даже ме тонизира като цяло, но все пак поне съботата ще си освободя май...

# 552
ей момичета честно да ви кажа не знам какво да правя вече с тази жена, лошото е че сме апартамент до апартамент  #2gunfire
Ето сега го прибирам само 25 мин. е бил там  и при изричната забрана на баща му  Naughty човека е изял пакетче с кубети и зайо байо  #Cussing out  ужасна е ...........................
е как ще яде супа или друго, извинявайте че ви занимавам милички , но това ми е болна тема  Crossing Arms
При нас проблема беше с чичо и. Всеки път като идваше у дома и и носеше някакви сладки неща , отделно и майка ми и тя понякога и носи . Няма лошо , но всичко си има граници . Просто един път със спокоен тон , когато всички бяха у дома им заявих , че аз не желая детето да консумира постоянно такава храна. Имаше ефект.
Рая , неможеш ли да кажеш на свекърва си , че не желаеш да му дава такива храни. Можеш уж случайно да вметнеш , че примерно ей сега е излязла някаква информация в медиите( не че лъжа) , че такива храни са много лоши за подрастващите . Да видиш как ще я стреснеш . В смисъл ако не идва само от теб като твоя претенция  . Подметнато в случаен разговор , и натъртено , че така казват специалистите може и да има ефект.  Peace

# 553
Здравейте момичета Hug

Виждам,че обсъждате храненето.Може би разковничето е в разнообразието,което можем да предложим откъм зздравословни храни.То не можем да избягаме напълно от зрънчовците и другите боклуци,важното е те да не заместват нормалното хранене.Попаднах на една статия по ози повод,която напълно съвпада с виждането ми

http://www.dechko.bg/beta/novorodeno/Hranene/Kak_da_nauchim_detz … d_vrednite_hrani/

Относно недоспиването май повечето вече ни хваща.ММ в това отношение е много разбран,като ме види, че съм заспала ме оставя,защото знае като се разсъня-съм до там.Май от сега започвам да си изграждам бебешкия график на сън newsm78.

Сега видях,че влизам в седмия месец newsm44.И аз съм все с някакви притеснения в главата....Започна да ми тежи корема,е то +16 кг....
Следобяд отиваме на басейнче на вилатаи големия кит може да се цопне  sport027

Хубав и усмихнат уикенд от мен  bouquet

# 554
Здравейте и от мен
Аз изпратих мъжо на работа и сега ще си стоя на хладничко  Crazy
Все още си спя горе-долу без проблеми -повечето нощи  Rolling Eyes
Ама взеха да ми се подуват краката,много леко,почти незабележимо,но аз си ги усещам
Вдигам ги на високо и минават Simple Smile
Вече и аз съм в седми месец  newsm44
Да ви се похваля,снощи четох на бебо приказки,много му хареса,и днес си ме подритва както преди,та съм доволна  smile3504
Относно храненето на децата-като ги гледам всички по площадките нагъват солети и зрънчовци,само и само мамите да си чоплят семките и да си обсъждат клкюките необезпокоявани  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт