Юнско слънце вън пече, мечтата ми е второ сърчице - ТЕМА 38

• 27 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Привет от мен момичета  Hug Hug Hug Страшно се затъжих за всички  Grinning Аз имах лек проблем с интернета но вече е решен  Peace Много се радвам , че не сте ме забравили  Hug Hug Аз направих един бърз прочит на изпуснатото , но ми се струва че пак ще дочитам  Laughing Доста неща съм изтървала  newsm78
Много  Hug Hug Hug maggie_m , luba_ani , Пандичка , Нелка , lenivik , toito , V V и всички които изпускам  Hug Hug Hug
За мен .. какво да ви кажа... поредното разочарование  Cry Днес цъфнах като майска роза , но каквото е такова. Решила съм да не се напрягам допълнително поне още 2 месеца.
Стискам на всички НЕчакащи тези дни  Praynig Praynig
luba_ani Хайде момиче стига си крила втората чертичка от теста  Naughty Дано утре се появи вече , от сърце ти го желая  Hug Hug

# 601
Niana, липсваше ни, мила! Липсваха ни и твоите прекрасни закуски, с които ни радваше всяка сутрин! Hug Hug

Много ми се иска да видя така чаканите две чертички, но май няма да е този месец!

Гледам, че вървим към нова тема съвсем скоро! Simple Smile

# 602
Niana, липсваше ни, мила! Липсваха ни и твоите прекрасни закуски, с които ни радваше всяка сутрин! Hug Hug

Много ми се иска да видя така чаканите две чертички, но май няма да е този месец!

Гледам, че вървим към нова тема съвсем скоро! Simple Smile

luba_ani  Hug Hug За утре сутрин ще спретна нещо  Laughing
Не губи надежда   Hug Нищо не се знае още.
А за темичката да.. към края е и като гледам нямаме много  EFP Дай боже последните странички да се се обсипят с положителни тестчета  Praynig Praynig

ПП: Ако няма мераклии за нова тема аз мога да се заема Simple Smile Първо питам за да няма сърдити  Hug Hug

# 603
Понеже съм нетърпелива и упорита по природа, въпреки, че е рано взех един тест като се прибирах от работа и е положителен  EFP
Не знам колко може да му се вярва толкова рано, но и предния път ми показа по рано от датата.

Дано да повлека крак и всички тук да видят още този или следващия месец двете чертички!!!

# 604
  • София
Понеже съм нетърпелива и упорита по природа, въпреки, че е рано взех един тест като се прибирах от работа и е положителен  EFP
Не знам колко може да му се вярва толкова рано, но и предния път ми показа по рано от датата.

Дано да повлека крак и всички тук да видят още този или следващия месец двете чертички!!!
Страхотно, много се радвам за теб, честито! Желая ти лека и спокойна бременност. bouquet
А след тази хубава новина започна да ме чопли дали и аз да не си направя тест. Mr. Green Ама ще гледам да удържа фронта още няколко дни...

# 605
  • Марс
Еха... честито оптимистична мамче! Стискам палци всичко да е наред...
Аз започвам нов месец - нов късмет!

# 606
Браво, Оптимист! Супер новина! Hug Тихичко честито!!!
Сподели каква марка беше теста, че толкова рано отчете? Mr. Green

# 607
Благодаря ви момичета от сърце го желая на всяка от вас.

Теста е Шуър чек. Преди 4 год. пак той ми отчете рано. Може би нивата на този хормон в организма ми се покачват по-бързо или не знам. Все пак не бързам да се радвам още много, до понеделник, вторник ще я ясно със сигурност, защото цикъла ми е много редовен по принцип.

Лека вечер от мен. Скачайте в леглата с половинките!

# 608
Оптимист !!! честито!  Grinning Дано те последваме след няколко дни и ние със същата новина  Laughing

# 609
Оптимист !!! честито!  Grinning Дано те последваме след няколко дни и ние със същата новина  Laughing

Peace

# 610
Еййй най-накрая положително тестче - Оптимист ЧЕСТИТО! Дано всичко да е наред!!  Hug  bouquet

Нианка и на мен ми липсваш! Радвам се, че не се напрягаш и гледаш оптимистично.  Hug

# 611
Здравейте и от мен момичета.
Реших най - сетне да се разпиша и аз. Чета си ви редовно, но нямам с какво да се похваля.  Лекувах бактериална вагиноза за която като разбрах не знам защо, но се почувствах доста зле. Важното е, че днес след контролен преглед - вече я няма. Отделно покрай кандидат гимназиалните на щерка ми, имаше доста търчане по училища и къде ли не.
Предния цикъл направо се вманиачих на тема бебе - всичкото следене на нещата и напрежение ми дойдоха в повече..Сега съм се отдала изцяло на работа - 12- 14 часа на ден - само така успявам да се откъсна от мислите и мечтите си - е поне работя за друга - събираме по малко,  по малко - за да си вземем наше си гнезденце - даром никой нищо не ни е дал. Чета си ви всеки ден по няколко пъти и изживявам всички емоции с всички вас и не спирам да мечтая....Гушкам ви всичките  Hug Hug

# 612
Добро утро сладурки  newsm51 newsm51

Пандичка Много много те  Hug Hug Как си ти? Надявам се да си повече от добре  Praynig
Оптимист Честито и от мен Simple Smile Пожелавам ти лека бременност  Hug
Стискам много палци специално на luba_ani днес , да изкара срамежливата чертичка на теста дано  Praynig Praynig
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам. Само хубави емоции днес и положителни неща да ви се случват  Heart Eyes Heart Eyes

# 613
Niana  Hug Hug Hug така ми липсваха закусчиците ти, радвам се че се завърна и мисля, че  е супер идея да направиш ти темичката, зареждаш с много положителна енергия и оптимизъм  Hug.
Оптимист тихичко честито и само прекрасни емоции и страхотен пухкав резултат на финала.

И за Грахчето се бях затъжила, радвам се че се завърна иии а дано този месец да е вашият.

Пожелавам прекрасен слънчев и усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug

# 614
Радвам се, че имаме вече положително тестче, дано е на късмет   bouquet
аз сънувах, че правя тест и то три не знам защо - и трите имаха две чертички  Wink голяма лудетина съм; Но в съня си се изплаших ... не можах да повярвам... е, беше само сън, но дано скоро ги видя  Hug

ниана, аз чета темата сигурно от няколко месеца и също се затъжих за теб и викам да не би да се е случила случката и да се върнеш с чудна новина  Hug
Добре дошли на новите и дано има повече поводи за радост  Heart Eyes Стискам палци на чакащите, не се отчайвайте  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт