Юнско слънце вън пече, мечтата ми е второ сърчице - ТЕМА 38

• 27 425
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро, момичета!

Оптимист, тихичко честито!
Нианка, мерси за закуската, нямам нищо против да направиш новата темичка, даже ще съм ти благодарна!

Грахче, добре си се завърнала, много успехи на теб и на всички!

Люба-Ани, как си мило? Видях, че Т ти е същата, много стиснати палци от мен!

# 616
Добро утро, прекрасни!

Niana, благодаря за закуската! Не знаеш колко много ми липсваха сутришните ти изненади! Hug
V V, въздържах се днес от тест, не събрах кураж Mr. Green, може би утре, ще видим как вървят нещата! Hug
Маги, по-нормално ли хапваш вече?  Hug
grahche1, дано скоро и твоята мечта се сбъдне! Peace
На всички остана ли момичета много  Hug Hug Hug от мен!

След меренето на БТ сутринта в 7.00 часа съм заспала и станах преди малко. Гърдите ме болят по-малко от миналите дни, по точно зърната, болки в корема нямам и очите ми са подпухнали! Mr. Green Каквото и да означава това! Имам един тест под ръка, но не знам дали и кога да го правя?!

Хубав и усмихнат ден, ви желая!

# 617
Нианка, добре съм, мила, благодаря! Засега всичко е ок, само работата ми тежи, но вече броя дните до края й - мисля от 1 октомви да изляза в непрекъснат болничен до раждането. На теб толкова силно ти стискам палци скоро да видиш двете чертички!!!  Praynig Praynig Hug  bouquet

Маги, мен напоследък нещо не ме отразяваш.  Whistling Как си ти? Как ти се отразява бременността?  Hug

# 618
Понеже съм нетърпелива и упорита по природа, въпреки, че е рано взех един тест като се прибирах от работа и е положителен  EFP
Не знам колко може да му се вярва толкова рано, но и предния път ми показа по рано от датата.

Дано да повлека крак и всички тук да видят още този или следващия месец двете чертички!!!
Страхотно, много се радвам за теб, честито! Желая ти лека и спокойна бременност. bouquet
Честито и от мен!  bouquet

Примъквам се тихичко при вас, и дано ми донесете късмет!  tiptoe

# 619
luba_ani оо да да се похваля и да чукам на дърво вчера нищо и днес се чувствам прекрасно. Започвам да мисля дали пък не ми беше зле и не драйфах събота и неделя от лекарствата, с които ме набоцкаха в болницата. Организма ми може би е искал да се отърве от химията, защото двата дни не можех да сложа нищо в устата си, още е рано да изчезне гаденето, но пък за сега да чукам на дърво вече втори ден се чувствам прекрасно, дано не се върне и дано пък това, че съм добре, да не е признак на нещо лошо (аааа няма да мисля така).

♥Пандичка♥ милааа как да не те отразявам, ужасно съжалявам ако съм оставила такова впечатление, обаче след 3те ми дни отсъствие на работа имах толкова напрупана несвършена работа, че да си призная, чета по диагонал  Hug Hug Hug. Много съжалявам, не е умишлено, сега ще се върна да те прочета специално и ти благодаря, че се сещаш за мен и ме мислиш.
Добре съм, оплаквах се от гадене и повръщане, сега изчезна, обачеее ме тресе нервата на бремелинските хормони иии разбира се кой го отнася  Mr. Green Mr. Green Mr. Green милотоооо. Той пък всячески се опитва да ме успокои и само повтаря не се ядосвай моля те, не се нервирай моля те не ми се дразни...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Обачеее пустите му хормони на моменти откачам. Вчера споделих с шефа си, не остана много доволен, обачее какво да се прави, надявам се ще свикне с мисълта и се надявам, че няма да си загубя мястото, но пък и ми тежеше, да крия, а най-важното е бебоците да са добре - шефове под път и над път, ако не е един ще е друг  Mr. Green. Утре съм на преглед при моя доктор, който ми направи бебетата, да ги види и той и се надявам всичко да е наред  Hug Hug Hug.

# 620
Оптимист ,честито!  Hug Hug Hug
jeniv, добре дошла! Hug Hug Hug Не се промъквай тихичко, а се представи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green От колко време правите опити?

Скрит текст:
Аз ей сега се върнах от клиниката и уплътнявам времето до работа 
Доки погледна резултатите ми от вчера и каза, че е много доволен. 10 дни ще пия Инофолик.
При него ще съм пак на 3ти ден от следващия цикъл(той каза,че ще е скоро - дано да е прав   не ми се чака пак 60 дни   )
Доки вика "  която съм лекувал с тези прахчета се е връщала много бременна"   
Явно тая мисъл цял ден ще ми държи тъпата усмивка на муцунката   
[/color]

# 621
Здравейте, момичета!
Нианка радвам се, че се завърна  Hug
Грахче дано да сте премахнали пречките и по-спокойно
luba_ani  надеждата умира последна
Маги имай милост към горкия мъж
Оптимист !!!  честито
Affroditta  и аз от този месец пия Инофолик. Отзивите от тези, които са го ползвали са добри, но защо само десет дни ще го пиеш?
Добре дошли на новите попълнения   welcome

# 622
  • София
Примъквам се тихичко при вас, и дано ми донесете късмет!  tiptoe
Добре дошла, мила.  bouquet

# 623
Благодаря за гостоприемството, момичета! Hug
Афродита, опитваме от декември миналата година.Надявам се скоро да мога да се похваля. Praynig

# 624
Маги миличка, всичко ще е наред!  Hug И въобще да не ти пука от реакцията на шефа ти. Леле как се дразня на такива хораааааа. Е как да се раждат повече българчета, докато отношението към младите жени бъдещи майки е такова??? Това е основната причина аз на моята нова работа да стискам зъби-толкова съм има благодарна и не мога да повярвам, че ме взеха знаейки, че съм бременна!! Това в БГ, а и където и да е 1 на милион!! Колкото до нервата ти - ооо говори ми. Аз с моя мъж не говоря от петък - когато се върна от командировка. Много съм му обидена, защото не показва никакви емоции за тази бременност, не прави нищо по-специално да ме накара да се чувствам по-добре. Вече сме минали по този път, знае как се чувства бременната в такъв момент, колко е уязвима и от колко повече подкрепа и внимание има нужда, но...  Мисли и говори само за работа. Вкъщи не пипа нищо (а сме у родителите ми за лятото и беше обещал да чисти и пазарува). И най-много се дразня от факта, че вижда много добре хладното ми отношение и се прави, че нищо не е станало. А аз чакам ли чакам да дойде и да поговори с мен... На, оплаках се.  Simple Smile

Добре дошли на новичките! Бързо забременяване желая.   bouquet

# 625
  • Пловдив
Здравейте и от мен! И аз си чакам моите две чертички в живота Simple Smile Blush

# 626
Ехе колко много нови кандидат мами  Grinning
merita , jeniv  и ако има такива, които изпускам  welcome
А междувременно newsm23 май никой не ни е ръсил скоро вълшебен прашец  ..

# 627
  • Пловдив
Хайде де искаме си прашецааааа Simple Smile Нямам търпение. тук не става с троп на крака и искам Simple Smile Чакам си го от Декември

# 628
Чакам си го от Декември
Аз също от тогава. Sunglasses
И предлагам сега да бъде нашата Коледа.

# 629
Ама така кажете бе, момичета!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7  family 1swing stork-boy stork-girl 1stroller preggo  ylinfant newsm30 smile3541  babyuu passifier smile3504 Misc Baby Bottle newsm32 newsm32 newsm32 1crib feeding EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP Two Hearts

Ха дано  "завръщането" ми в темата ви е на късмет!  Mr. Green

Hug

Общи условия

Активация на акаунт