Мързеливи красавици - 25

• 51 321
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Здрасти банда!
Разкрасително нищо не мога да се похваля, освен с 9 часа сън...Много имам нужда да се наспя, супер много ми е изморено. Имам нужда да си поглезя краченцата - целите са в мазоли, не знам какво да ги правя, че да минат по-бързо.
Сега поименно:
Goldie-Много си свежа, радвам се, че добре сте прекарали на сватбата. Много хубави емоции са това.
Tyra-Що така на АБ? Някакъв вирус ли лепна?Бързичко да оздравяваш Hug
*Bubble*.Успешно да си вземеш изпитите и по-спокойна работа ти желая. Или поне като има много работа, да има и повечко  парички Wink
* Боби *- И ти много работиш. Давай си почивка на краченцата, с разходчици, масажи, в леглото с хубава книжка. Спокойствие ти пожелавам Hug
♥ Димяни ♥-Дано всичко е наред, стискам палци newsm10
velvetvoice-Винаги е трудно, когато трябва да избираш м/у семейството и работата, надявам се, че ще ти донесе повече позитвни емоции с детенцето и мъжът ти.Гушки и за теб Hug
mimi_82-Да се изфукаш после с очилата. А и снимка на ноктите няма да откажа.
Толкова запомних, другите си знаете, че сте сладурки.
Връщам се на работа, че днес няма да ми стигне работния ден.
Хубав ден ви желая на вас.
Айде и от мен една снимка с малечка-палечка в скрития текст
Скрит текст:

# 106
  • София
 Всиичко е ок Simple Smile много съм щастливааа Simple Smile Благодаря ви Hug

# 107
  • варна
Кatence , ноктите ги показах в групичката ни във фейса Hug Страхотни сладурани сте Hug
 Димяни Hug Heart Eyes

# 108
Браво Димяни  Party

# 109
Радвам се, Димяни  Hug

Чудя се дали да се хващам на временна работа за 30 дни в колцентър.  Rolling Eyes Писах в темата на търсещите ама се чудя дали да ходя на интервю.  Rolling Eyes Хем много далече /нямам пари за карта за ГТ/, хем за един месец и после пак ще търся.  Rolling Eyes

# 110
  • варна
Как сте момичета Hug
Естелче, дори и за един месец аз ако бях на тебе щях да отида Hug

# 111
ехо,

С ужасно главоболие съм. Днес беше много горещо.
Разкрасително - оправих ноктите, ще сложа маска на косата и лицето и това ще да е.

Я да питам някой ползвал ли е новата боя на Гарние, Олиа(май). Или дайте съвет за хубав шоколадов цват за домашно боядисване newsm78.

Естел - нищо не пречи да започнеш и в това време да се ослушваш за нещо друго, пък и не се знае,- може да те оставят....

# 112
  • варна
Забравих да ви се похваля, че утре си записах час за татуировка - такава която трае 4 години Crazy

# 113
  • Варна
Мимка каква е тази татуировка ще разкажеш ли повече  Hug

# 114
  • Пловдив
Димяни, браво! Много се радвам на такива резултати.!
Нашите футболисти победиха и излизат в заслужена ваканция.  Simple Smile
После ще ви дочета.
Лека на всички.

# 115
  • при моите деца .....
Димяни, много се радвам на добрата новина!
Велветче, дано скоро си намериш работа, свързана с пеенето....
Естелче, аз работа не отказвам...... Имам приятели, доволни от колцентър.... Работата е еднотипна и ако е за по-дълго може да ти омръзне  Laughing Пиши какво си решила....
Голди - много си хубава. Роклята ми харесва. Ти сама ли я оплете?
Катенце, големи сте сладурки.
Кали, надявам се да мине главоболието....
Аз освен с оттекли крака съм и с обрив от слънцето на деколтето....  Sad
Нямам сили за повече след 10 часа работа....
Лека вечер!

# 116
 Hug

Естелче, аз бих приела. Най-малкото си е разнообразие, нови контакти, връзки, нов опит... Вече ти ще си прецениш за градския транспорт.  Rolling Eyes

Димяни, много се радвам за резултатите. Вярвам, че от тук нататък са ви писани само хубави неща и положителни емоции!  Hug

Мимка, да я покажеш татуировката после.  Hug И на мен ми е интересно да споделиш за какво става дума.

Хей, а къде изчезна онзи образ Vanilla Nights... И Бери ми липсва... Със сигурност има и други липси...  Rolling Eyes

Аз днес се разписвам с нови сандалки. За пръв път от както забременях си купувам обувки на платформа, а не съвсем, съвсем ниски. Не че тия са много високи, но все си е прогрес за мен.  Laughing
Мързи ме, в Русе е адска жега, което автоматично ме отказва от всякакви маски, гримове, кремове... Ако ми има как да вися само в банята под хладката вода, най ще ми е добре.  Crazy

За днес толкоз. Лека нощ, девойки!  Hug

# 117
  • варна
То и на мене не ми е много ясно за какво става въпрос Embarassed Утре ще споделя Hug

# 118
Добро утро, лейзита  Grinning

Днес станах в 5.30, защото половинът има срещи във Варна, направих си едно кафенце (да ми е жива и здрава машината, защото прави страхотна пяна, а аз обожавам кафето да е такова  Simple Smile ), сипах си и чаша студено мляко и сега сядам да чета. Имам толкова много неща да се информирам във връзка с нашето начинание, толкова много въпроси... Но вярвам, че с общи усилия ще се справим всички вкъщи  Heart Eyes

Иначе планът за днес е спорт и смяна на лака. Чудя се дали да не си измия и косата, макар че още не е мръсна, но много ми се иска да изпробвам новия сешоар.

Мими, и аз ще чакам да споделиш за татуировката.

Димяни, радвам се, че всичко при теб е наред  Hug

Естелче, аз пък не бих почнала работа само за месец. Особено ако имам финансови затруднения да си взема карта за ГТ. Ти ще имаш и разходи за кафе, за хапване... Направи това, което чувстваш отвътре. Ако много ти се работи, макар и само за месец - започвай. Просто следвай желанията си  Hug

Момичета, аз пак се отдавам на  smile3529 и по-късно пак ще ви нагледам.

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 06:38 от polito_87

# 119
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Поли рано си станала..... Всички ще стискаме палци!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Днес ме очаква натоварен ден, дори не знам дали ще ходя на танци.....
Просто в горещините, след работа на две места не знам дали ще намеря сили да танцувам....
Ще имам възможност да ви нагледам чак вечерта.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт