Мързеливи красавици - 25

• 51 330
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
  • в Кошера
Мимка, да се похвалиш обезателно.  Naughty
А кво стана с ХК? Вероятно си разказала, но аз съм изпуснала.  Mr. Green

Днес съм по-добре, вчера щях да се гътна. Баси колко е тежко на дърти години с температура. Пък и в това прохладно време... ooooh!  Crazy

# 121
  • варна
Tyra, дано се оправиш по скоро HugЗа ХК разказах миличка, че даже и снимки показах Crazy

Аз вече съм татуирана Crazy Много хубаво стана - то е съвсем малко - един символ които означава надежда Simple Smile Тези дни ще го покажа Hug

Скрит текст:
Утре е РД на малката, чесно да ви кажа не ми е до празнуване, в предвид отншенията ми в момента с ММ, ама детето си иска своето.......поканила е около 25-30 деца..............Лудницата ще е пълна ooooh!

# 122
  • варна
Оф, много ми е притеснено за утре...................Защо ви няма милички Hug

# 123
  • при моите деца .....
Привет!
Мими, утре ще е приказен ден за малката принцеса
Скрит текст:
За теб ще е натоварен, но емоционален  Laughing
Всичко ще е както си го е пожелала.
Децата се вълнуват, нетърпеливи са.....
Tyra, радвам се, че си по-добре. Много е неприятно в тези горещини да си с Т  Hug
Аз съм безкрайно уморена....
Утре съм на преглед от трудовата медицина - ехография и биоскенер -  Mr. Green така било
Хубава вечер!

# 124
  • София
 Здравейте милички!Тази жега много изморява,прибрала съм се към 18 часа от работа,легнах уж за половин час да се поотпусна и съм заспала .... преди 15 минути отварям очи и се чудя какво става,уж половин час,а телефонът показва 21.10  Thinking Не съм усетила как съм заспала и спала спала.И ето го разкрасителното - сън (който не може да се нарече следобеден) и след няколко часа пак  Laughing
  Иначе вчера пак сложих на косата от кератиновата ампулка на Лореал,на която нещо не мога да й усетя ефекта.Сложих на лицето почистваща маска и това беше.

На болничките бързо оздравяване пожелавам! Hug
mimi_82 ,всичко ще е наред миличка,малките със сигурност много ще се забавляват Simple Smile
Естелче,сама си прецени,това си е някакъв вид опит,ще видиш какво представлява в действителност работата,пък те ако те харесат може и постоянен да решат да ти предложат,нищо не се знае  дори и да е за месец,това са си някакви контакти,които в един момент могат да се окажат ценни за теб Simple Smile

# 125
  • варна
Боби, успех утре Hug
Bubble, каква маска сложи на лицето си, че нали са ми слабост маските Blush

# 126
  • при моите деца .....
Добро утро!

Мими, и тук, честит празник!
Много късмет, успехи и верни приятели пожелавам на малката рожденичка.
Незабравим, неповторим, весел празник!

Днес разкрасително - ексфолирах лицето със седефените трици.
Пуснала съм и перална.... Нямам време - сутрин пускам, вечер прибирам и има един огрооомен куп дрехи за прибиране, още не съм извадила и всички летни днехи  Embarassed
В 10.45 е моя преглед, по-късно следобед ще пиша какво са казали.
Хубав ден!

# 127
  • в Кошера
Добро утро!

Мимка, да ви е жива и здрава малката принцеса! Много да ви радва, да ви дава поводи за гордост и усмивки!

Боби, стискам палци за прегледа!  Hug
И аз чакам първата пералня. До довечера трябва да пусна поне още 2...В това време дрехите за пране направо валят, не мога да смогна.  Crazy

Разкрасително се ексфолирах цялостно + йогурт маската на лицето. След малко започвам с ноктите, че е супер наложително вече.  Mr. Green

Хубав слънчев ден на вас!

# 128
  • варна
Благодаря ви момичета Hug Heart Eyes

# 129
Отказах се от по-горе споменатата работа.
Докато мога да избирам, ще гледам да е в близките райони.

Вчера си подреждах гардероба. Толкова много дрехи ...  Blush

# 130
Добро утро и от мен Heart Eyes
Честита рожденичка , Мими  bouquet Нека бъде много здрава,обичана и само да ви радва!
Днес съм планувала подреждане на гардероби, чистене, гладене на огромен куп дрехи.....все домакински неща ooooh!
Естелче благородно ти завидяхх за многото дрехи Blush Сега аз като отсея моите,които ще нося това лято.....гардероба ми ще се изпразни. Чакам с огромно нетърпение намаленията Crazy

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 21:57 от pufpaf

# 131
  • варна
Скрит текст:
pufpaf , мого си хубава Heart Eyes Blush

# 132
pufpaf, красавица!   bouquet
Косата ти е страхотна!  Heart Eyes

От сутринта е жега тук. Нямам желание за ниищо.  Tired

# 133
Добро утро!!!

Мими,честит рожден ден на мъниче.Да ви е жива и здрава,да бъде обичана и усмивката да не слиза от лицето й  bouquet

Чакам да покажеш татуса Hug

Пуфпаф,много си красива Peace

За жегата мисля да се въздържа от коментар ooooh!Тук е около 50 градуса и за да не ни е скучно ,Ивон се обзаведе с Варицела ooooh!Горкото ми детенце,дано не се изпъпчи много ooooh!

Разкрасително ексфолиране и почистващ гел на цялото тяло.Довечера пак. Mr. Green

Скрит текст:
Имам ужасно много кафяви петна по раменете и ръцете.Как да се отърва от тях.. Thinking

# 134
  • Варна
Привет и от мен  Hug

Мимка честита ти рожденичка да е здравичка,много послушна и само да ви радва   bouquet Hug

От мен нищо разкрасително,нямам бански а още не съм открила сезона което за това време не беше ми се случвало от години  Shocked
Косата ми е ужасен цвят чудя се с каква боя да я намацам направо си е рижава  Rolling Eyes
Махнах си сама Шилака този път не ми издържа много и сега 2 нокътя счупени пфф.
Та таака от мен при нас пак е жега а сутринта имах ужасно събуждане  от дъртата "кобра" баба ми  ,решила да дойде да види сина си Sick Sick Sick #2gunfire Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт