Мързеливи красавици - 25

• 51 342
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Здравейтеее!
Мими, честит рожден ден на малката! Да ти е жива и здрава, щастлива, усмихната, весела и да получи прекрасни подаръци, разбира се Heart Eyes
Чакам да покажеш татуто, че ми стана на интересно, че е за 4 години. Аз имам една, иска ми се още да си направя, ама бих пробвала такава временна, та да не ми омръзне.
Разкрасително си направих педикюр и това е. Топло ми е, косата ми е постоянно вързана, грим почти не слагам в жегите, че ми е некомфортно.
Само искам душче и прохладни чаршафи да си легна.
pufpaf -Много си чаровна! Хубав е цвета, не знам какъв е бил преди, но сега ми харесва.
***Ади*** -Не я подмина каката варицелата, а? Дано леко да я изкара душичката, че в тея жеги с пъпки е мноооого гадно.
Айде чао от мен, така ми се ходи на море, а трябва да работя. Животът е толкова несправедлив, понякога Sunglasses

# 136
Мими - хубав празник.

pufpaf -  каква е боята и номерът? Харесва ми и искам нещо подобно

# 137
  • при моите деца .....
Добър вечер!
Къде сте? Мързелувате? Разкрасявате се?
Аз съм мързелива - пуснах само една перална.....
Приготвих вечеря и сядам с чаша бира.
Пуфпаф, много си хубава, много хубав цвят на косата.
Ади, дано Ивон изкара по-леко варицелата. Марти я кара в горещо време, с Т и много пъпки.... беше кошмар...
Мими, как мина празника?
На ехографа констатира преглеждащия, че съм добре, но имам малко резерви
Скрит текст:
Започна с преглед на щитовидната жлеза - и констатира нормална - аз казах, че е отстранена и той отговори, че няма патология, затова казва нормално
До понеделник ще получа биоскенера.
Лека вечер, лийзита!

# 138
  • Пловдив
Привет красавици!
Вчера имах рожден ден, искам да  почерпя   party023, но празника ми беше тъжен...любимия ми дядо почина. Утре е погребението.
Иначе за протокола...с нова прическа съм много късо. Боята си стой в кутията...
Боби, какво е биоскенер?

Лека вечер/

# 139
  • при моите деца .....
Добро утро!
vanichka75, честит рожден ден, на патерица! Пожелавам ти само хубави неща да ти се случват.
Съболезнования за загубата.
И аз съм с къса прическа.
БИО СКЕНЕР - компютърна квантова диагностика на здравословното състояние на организма.
Едва ли е много верен, но може да се използва за информация. Анализира всички сискеми в организма.
Хубав ден!

# 140
  • в Кошера
Ваничка, честит рожден ден на патерици!   bouquet
И съболезнования за загубата ти.  Flowers Rose Flowers Rose

Пуфпаф, страхотна коса!  Peace

Решила съм преди първото море да си направя някаква терапия на косата при фризьора ми, за подхранване, за да се опитам да я предпазя допълнително от слънцето, но нямам идея каква да е.  Rolling Eyes Чудя се и каква слънцезащита да купя. От ЛП бях доволна миналото лято, но ми се ще да пробвам нещо друго.  Grinning
И за тялото се чудя какви мазила да взема.  Rolling Eyes

# 141
Ваничка, честит рожден ден и от мен!
Съжалявам за загубата ти! Прегръщам те!
Тайра, пробвай терапията на Милкшейк  Peace Веднага след процедърата не видях някакъв УАУ ефект, но наистина има разлика - по- жива ми е косата  Flutter
Олеее, как лети времето- пак стана време за отпуски  ooooh!
Ади, как е Ивон? Милата, дано да мине леко  Praynig
Мими, как мина празинка? Малко със закъснение, но да ти е жива и здрава   bouquet

# 142
  • варна
Ваничка, честито и от мен Hug
Благодаря ви за пожеланията Hug Всичко мина добре и най важното е, че малката остана доволна Simple Smile
Днес смятам да си почина, че съм много изморена Whistling

# 143
  • При децата ми
Здравейте момичета!
mimi_82, да ти е жива и здрава госпожицата! Много усмивки и весела, изпълнена с много игри ваканция! Hug
Ваничка75, жива и здрава да си и ти! Късмет и много усмивки!  bouquet
Пуфпаф, аз пък не можах да те видя. Изтървах! Simple Smile
Katence, много сте сладки! Голяма чаровница  малката! Hug
*Боби*, отдавна се каня да те питам на какви танци ходиш? Аз ходя два пъти седмично на народни танци, но другата седмица ще ни е за последно, че започват жегите вече. Пък и идват отпуски. Живот и здраве на есен ще ги подновим пак. Simple Smile
Момичета, преди няколко страници бях питала за това как ексфолирате тялото с кафе? Нещо друго слагате ли освен кафе? Аз го правя с утайката от кафето на мокра кожа. Лицето минавате ли го и него? И още един въпрос: маската йогурт какво точно представлява? Кисело мляко изцедено върху филия хляб и след това нанесено на лицето, това ли е?

# 144
И още един въпрос: маската йогурт какво точно представлява? Кисело мляко изцедено върху филия хляб и след това нанесено на лицето, това ли е?

Не.
Маската с йогурт, която често сме споменавали тук е тази:
Скрит текст:
На мен лично много ми харесва. Чувствам си лицето чисто и хидратирано след това.  Peace

# 145
Здрасти хора!!!

Ние изпукахме от жега в Сандански,направо е мор  Nature Sunny

Или,Ивон хич не понася Варицелата.Днес и е 3 ден и е вече цялата в пъпки и мехури.Мрънка,сърби я,глава я боли,не спи като хората....... ooooh!Ал я изкара определено по-леко,ама беше и по-хладно,тя милата се пържи на 50 градуса Tired

Разкрасително не мога да се поФалА с нищо.Купих си два лака,ама още ги чакам да ме налакират Crossing Arms

Харесах си едни сандали,ама не ми се дават 50 лв.....ще си помисля де Laughing

Ваничка,честит рожден ден  bouquet
За другото Flowers Rose Flowers Rose

# 146
  • варна
Тъкмо се чудех каква маска да си сложа днес - Вилли , мерси че ме подсети Hug
 Как сте момичета Hug

# 147
  • София
Здравейте милички!

Искам да направя е да честитя със закъснение рождения ден на детенцето на Мими с пожелание за много здраве,щастие,късмет,успехи и всичко най-хубаво!
 На Ваничка също честито с пожелание за здраве,щастие,любов и всичко най-хубаво.Моите съболезнования за дядо ти! Flowers Rose Flowers Rose

***Ади*** ,милото дете,аз също изкарах Варицела в 10 клас,на вън бяха августовски жеги,а аз бях като калинка,съчувствам й най-искрено и дано бързо минат!

Аз съм много изморена,мислих да мина през Дъглас и Бюти зон да забърша някоя слънцезащита на Клиник,но нямам сили днес!
 Разкрасително съм пълна нула,срам ме е  Blush На абсолютния минимум съм,днес мисля да сложа една Макадамия на косата поне.

# 148
  • варна
Bubble, няма от какво да те е срам скъпа - и аз съм така - само една маска на лицето Hug

Скрит текст:
Днес проведох много сериозен разговор с ММ - надявам се да даде резултат

Сега смятам да се разкрася с чаша бяло вино с лед Simple Smile Компания кои ще ме прави Hug

# 149
Оф, пийва ми се нещо, ама нищо не напазарувах. 1 час вършах в H&M, някакви бесни намаления, и останах без крака  hahaha
Ама купих пола и роклА, и епилатор. Епилаторът не от H&M, де  Laughing
Сега, ако мога и някакси вълшебно да смъкна десетина килца...но не би  Rolling Eyes
Иначе, мисля пълен релакс да подхвана. Имах яко озорваща седмица на работа и от стреса и жегите, всяка нощ се будех към 3-4 и после два часа въртене.  И сутрин все едно цяла нощ съм копала на нивата, кат тряя да ставам за работа  Tired
Ще овършея остатъците от мокрия бар в хладилника и ще размишлявам, дали утре да отърча обратно към мола  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт