Мързеливи красавици - 25

• 51 317
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Два пъти пиша тези дни и няма помен.....
Поли,прекрасни сте  bouquet дано мине бързо процедурата и скоро да се похвалиш Tired
Днес маска на косата,прав сешоар и лак с мечета Mr. Green бял....... черни панди Simple Smile
Утре съм на Мамолог,стиснете ми палчета,че мен така ме притеснява какво ще ми каже.Дано Господ е  милостив този път защото не знам ще полудея  Sad......Купих си тоалетно мляко и гел за измиване на Виши  Нормадерм за 20 лв от аптеката в Била Peace
Сега ви оставям,че много глупости са ми в главата и ще се опитам да заспя  по рано  Rolling Eyes

# 91
Димяни  Hug всичко ще е наред  Praynig  Praynig  Praynig

# 92
Oтчитам се с лак на ръцете и краката. Най - обикновено тъмносиньо, без декорации, без топ лак, без основа, просто да има лак.  Whistling

Димяни, всичко ще е наред!  Hug Пиши после какво са ти казали.

# 93
  • София
Здравейте, момичета!

Благодаря за стиснатите палци за изпита - имаше ефект - взех Наказателно право с Отличен! А това е много голямо чудо - съчетание от здраво учене, малко късмет с въпросите и благоразположен изпитващ. Много удовлетворена се чувствам от себе си  Laughing

Поли, много ме впечатли идеята, която сте на път да реализирате, дано само положителни емоции да ти донесе, страхотна постъпка  Hug

Естел, вземи качи малко килограми, какви са тези 40! Повечко шоколад ( тъкмо повече хормон на щастието), по-малко нерви и повече мързелуване ти трябва!   Hug

Димяни, и аз стискам палци всичко да е наред, то и ще бъде, не се съмнявай !  Hug и на теб!

Утре за награда си запазих час за маникюр и предикюр и мисля да съм в коралово  Mr. Green

Усмихната вечер, хубавици!   bouquet

# 94
Добър вечер!!!

Преди да вляза в банята,реших да ви прочета и ....Поли,нямам думи HugПрекрасни хора сте и съм сигурна,че направите така,че едно детско сърчице да бие само за вас.Късмет и дано скоро се похвалите Hug

Разкрасително,втори път си взимам измиващият гел за лице на Хималая с който всъщност си мия цялото тяло Mr. Green и някакъв скраб от рози на Ловешка фирма,който сега ще тествам за севте:}

Димяни,всичко ще ОК,ще видиш Peace

Мария,честито  bouquet

Вилли,кажи и на мен BlushДобре,че е малкият дявол де ooooh!

И аз кашлям...Май настинах от климатиците в рейсовете ooooh!
Отивам на баня....

# 95
Димани - успех и стискам палци. Пиши какво е станало Hug

# 96
Успех, Димяни! Всичко ще е наред! Hug

# 97
  • Пловдив
Дамяни, стискам палци.
Един съвет доколкото разбирам не ти е за първи път, ако имаш най-малко съмнение в резултата направи втори преглед.
Пиши за резултата.

# 98
  • София
Благодаря ви Hug
Аз още не спя,загледах филм и така.....
Ваничка,имам операция 2001 г. Фиброаденом и след това ходех всяка година до 2009......от тогава не съм ходила и сега умирам от страх Rolling Eyes

# 99
  • при моите деца .....
Добро утро, красавици!

♥ Димяни ♥, стискам палци, миличка. Да споделиш после какво е казал лекаря.
Мария, браво за отличния резултат. Да покажеш маникюра.
Естелче, и аз ще кажа да качиш, ако е възможно мога да ти подаря малко от моите....
Аз съм пуснала една перална и се подготвям за дълъг работен ден.....
В четвъртък ще имаме преглед от службата по трудова медицина - ехограф и Биоскрининг.

Пожелавам ви хубав ден, изпълнен с цветни емоции!
Никога не губете вяра,  че хубавото предстои!

# 100
  • София
Добро утро красавици Simple Smile Пожелавам ви усмихнат и успешен вторник.
От мен нищо разкрасително изпити работа,работа изпити и нямам търпение вече да се свършва с изпитите.Ходи ми се на плаааж!
Димяни,стискам палци и дано всичко е наред.
Ади,много са коварни тези климатици,дано ти се размине настиването.
Мария,браво,отличничка си ти,все така да си ги взимаш.
mep,честита прическа и никакво разболяване и ти!

# 101
  • в Кошера
Поли, поздравления за смелостта и решението ви! Дано всичко е наред с бюрократичната част и скоро да се радвате на едно мъниче.  Hug

Естел, ти ще изчезнеш бе. Яж повече, насила ако трябва. По-калорични храни, под час.  Peace

Димяни, стискам палци.  Praynig

Целият бански от Клише (точно с тази щампа) и аз съм го заразглеждала от известно време, но не знам как ще ми стои.  Rolling Eyes Пък и да се изпека на петна отстрани..Той е само за Мохитце на сянка.  Mr. Green Heart Eyes

Разкрасително нищо, че съм на АБ и ми е зле.  ooooh!

# 102
  • Бургас
Добър ден Hug
Димяни, всичко ще е наред Peace
Поли, много щастие ви пожелавам и бързо да минете през процедурите, за да си гушкате скоро детенцето Hug
Аз се завърнах благополучно от Пловдив. Ейййй, много горещо в този Пловдив, едва си опазих грима. Сватбата беше страхотна, много танци-манци и нямам една читава снимка ooooh!
Пускам, колкото да се похваля с роклята си:
Скрит текст:

На нищо не приличам в муцуната, но така е, като ни снимаха след едно ужасно дълго Еленино хоро, което ми взе здравето Mr. Green
Разкрасително нищо от мен тези дни, за днес съм планирала оправяне на маникюр и педикюр Crazy
Хубав ден от мен Hug

# 103
  • GYM
Добро утро Hug
Крива съм от вчера и затова не пиша Close
Скрит текст:
наложи се да откажа едно предложение за работа на морето, хем знам, че заради детето го правя, хем ми е криво, пее ми се Sad
Обачееее Hug Поли, браво! И аз много съм искала второ да си го вземем, ама ММ иска да си го родим. Аз все си мисля, че сме закъсняли за раждане newsm78 Бързо да минат бюрокращините и да си имате още едно слънчице у дома Hug
Естелче, вземи се в ръце, мило, и яж! Оцелей физически, пък другото ще се нареди. Ама последното, което ти трябва е да се разболееш! Hug
Тайра, ти пък какво я закъса Hug
Мария, поздравления, голям успех е това  bouquet
Мепче, да минава бързо, каквото и да е.  Hug
Димяни, стискам палци, всичко ще е наред, ще видиш  bouquet
Боби, за твоите крака си мислех - гледай да си в легнало положение поне 9 часа в денонощието, от много търчане и ходене и стоене прав също отичат краката - почивай повече Hug
Нямам идея какво ще се разкрасявам днес. Недоспала съм, че мъжо беше снощи на протестите в София и гледах новини до сред нощ, пък и сън не ме хвана, докато не го чух, че е далеч от летящите бутилки и камъни Confused  Най вероятно ще оправя ноктите на краката и толкоз. Може и мед с аспирин на лицето Rolling Eyes
Хубав ден на вас пожелавам Hug
ПП Голди - много свежа Hug

# 104
  • варна
Добро утро Hug
Голди и роклята и ти сте страхотни Hug

Аз трябва да отида да си взема днес очилата, че вчера само ги капарирах , не ми стигнаха парите  Embarassed ама в тази жега ме мързи Crazy

Общи условия

Активация на акаунт