Мързеливи красавици - 25

• 51 059
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Добър ден, красавици!
За протокола: само лак си сложих сутринта на краката и ръцете.
Бяхме на тренировки с дребното утре следобед мач в Пазарджик и излизат във ваканция до 1.08.
Мъчно ми е, че си търся работа и ще пропускам тренировките. Дано да успея да си намеря надомно нещо......, макар да ме съмнява.
Поли, поздравления за решението. Аз също искам, много пъти сме говорили с ММ, но зарадо % инвалидност няма да ме одобрят.

Лек и слънчев ден на всички.

# 76
  • В сърцето на един мъж
здрасти

Полито-87 - наистина много достойно решение. Надявам се всичко да мине по най-лекия начин и скоро да увеличите семейството.  Hug и на мен често ми се върти тази мисъл. Не мога да гледам тъжни детски очи и с напиращи сълзи - иска ми се да помогна на всички тях ама  ooooh! Успех на изпита
Велвет - много ми се иска да видя прическата ти  Heart Eyes Страхотно е това с курса, винаги ми е било интересно и писането на обратно

Спорт и релакс бяха последните дни. Оглеждам се за изгодни оферти за power plate - миналата година тренирах, за мързеливи е супер и резултата е един път, а и по-малко време ...

Бански - точно в момента ми е на дневен ред. Както писах искаше ми се да е цял бански тази година, но не мога да реша. Спряла съм се на тези http://prikachi.com/images/110/6232110h.jpg
Туниката  си я купих вече. Харесвам се във всички всъщност, с изключение на целия розово шарен /той е от нета и не съм пробвала/, но мога да си позволя един  Embarassed
*Bubble*,  също много готин бански
Помагайте ....

Друго - днес пробвах топ лака на Диор, ами ...прозрачен лак, нормален блясък според мен, но наистина някак си втвърдява нокътя и съхне бързо

# 77
Записвам се и аз.

В Русе съм, днес най-накрая намерих читав лекар тук, който след един месец епопея да ми лекува окото. Все пак няма да се излекува докрай. Ще си остане мъглявина в централното зрение. Но поне ще виждам. Simple Smile

Лакирана съм с пясъчната джапанка. Не мога да преценя дали ми отива на тена, обаче само в ръцете си гледам, много е хипнотична.  Crazy

Поли, не мога и аз да не те поздравя. Толкова е прекрасно това, което ще сторите! Възхищавам се и на теб и на мъжа ти, надявам се да продължаваш да споделяш развитието по въпроса. Скоро ще очаквам да се похвалите и с положителен резултат.  Hug

# 78
Полито, поздравления за решението  Hug Много малко хора от всички, които познавам биха се осмелили. Много достойно наистина, стискам палци всичко да мине, както го планирате  Heart Eyes
Особени разкрасителности освен обикновен грим и лак нямам, а имам нужда  Mr. Green
Седмицата ми се очертава супер натоварена, но аз обичам да е така, по-мобилизирана съм  Wink

# 79
  • София
didishh ,шаренкия и черния много ми харесаха  Heart Eyes А откъде са?
Вили,а от какво ти се получи това ужасно нещо?
polito_87 ,това е страхотно,поздравявам ви за решението!Дано всичко стане бързо,колко голямо искате да е детенцето?

# 80
  • при моите деца .....
Привет!
Включвам се да поздравя Поли за решението! Възхищавам се на цялото ви семейство!
Стискам палци!

Отивам да се подготвям за танци. Скоро приключват заниманията.... Лятото много ми липсват танците...
Хубав ден!

# 81
Вече съм 40 кг, мерих се сутринта.  ooooh! Tired

Дайте някоя домашна идея за ексфолиация на пети.

# 82
Един гол запис от мен......да не ви изпусна. В цикъл съм и съм адски крива,чак себе си не понасям #Crazy
Поли, браво за решението ви.  Hug

# 83
Поли  - браво . Стискам палци по -леко да преминат бюрократщините и да се радвате на спокойствие.

# 84
Момичета, просълзихте ме, наистина  Hug

Bubble, искаме детенцето да е между две и половина и три и половина, без значение от етническата принадлежност.

И за да не съм съвсем офф, докараха ми сешоара - има си приставка за изправяне, има си и дифузер и мисля съвсем скоро да го сефтосам  Simple Smile

# 85
  • варна
Добър вечер  Hug
Днес съм доволна от себе си - направих си ноктопластика и си купих страхотни очила Crazy
Скрит текст:
Опитвам  се до някъде по този начин да забравя проблемите си с ММ

Поли  Hug

# 86
Вили,а от какво ти се получи това ужасно нещо?

Бабълче, не съм те свикнала с този аватар.  Laughing  Hug
Ще ти разправям във фейсбук като се засечем от какво е що е, да не разводнявам темата, че е ужас...  Peace

Полии  Hug Hug Hug

# 87
Поли, това е страхотно мила!!! smile3501 Поздравления!
Боряна, при мен е обратното- в София кожата ми винаги е по- зле отколкото вкъщи
Аз започнах и да кашлям...не ща да съм болна...
Разкрасително бях на фризьор... Simple Smile

# 88
И аз не се сдържах да не изразя възхищението си на Поли и цялото и семейство - иска се голямо сърце за това - БРАВО!!!

# 89
  • при моите деца .....
Добър вечер!
Обичайно - в понеделник съм на таратор  Laughing, не че ми личи, но ако се храня свободно  ooooh!
От слънцето ми се появи алергичен обрив на деколтето..... Не мога да открия фенистила, ще трябва да си купя на заплата нов.....
Много съм уморена, а утре и в сряда ще работя и в магазина - от 9 до 19 без почивка - в обедната почивка ще ходя в училище....... Ще се преуморя.....
Сега успявам само сутрин да пусна перална и да простра, а вечер ги прибирам... вече имам доста дрехи за прибиране, през седмицата ще се натрупат съвсем  Embarassed
Отчетох се  Mr. Green
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт