Мързеливи красавици - 25

• 51 056
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
  • варна
Nora Grey , никакви фрапета - слагай нещо по така Laughing
kaly* , е само черешки ли Hug
*Мария*, стискам палци за изпита  Heart Eyes
*Bubble* , харесва ми банският Hug
Естел , какво става миличка Rolling Eyes Ако ще те успокои и аз съм така Heart Eyes

АЗ днес само една маска на лицето си направих! Утре имам час да си слагам изкуствени нокти, никога не съм имала дълги - да видим дали ще свикна Blush

# 61
  • при моите деца .....
Добър вечер, красавици!
Наздраве! Аз съм на бира!
Мария, стискам палци!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Естелче, Мими,  Hug
ади, разгледах много хубави снимки.
Велветче, звучиш много добре!
Nora Grey, отчета ти се приема.... Постарала си се в името на красотата.
Кали, само череши ли ще хапваш? И аз имам нужда от разтоварване....
Tyra, честити придобивки!
*Bubble*, много готин бански. Никога не съм носила такова горнище....
Кисче, гледам и ти обичаш бира! Simple Smile
За всички красавици  Hug   Heart Eyes
Хубава вечер!

# 62
Аз съм на водка Аляска.  Simple Smile

# 63
  • Варна
Аз съм на мента ,наздравеее  Crazy Flutter

# 64
  • варна
А АЗ НА ВИНЦЕ Blush

# 65
Аз само на черешки - искам да се разтоваря малко, че се поувлякох мин. месец.

наздраве на пиещите Hug

Гледам филм, ама само прекъсват за новини. Взех да се плаша на къде вървим. Май няма да се оправим скоро.....

# 66
  • при моите деца .....

Гледам филм, ама само прекъсват за новини. Взех да се плаша на къде вървим. Май няма да се оправим скоро.....

И аз се плаша....
ММ ме ядоса, отново.....

Лека нощ!
Ще се отдам на разкрасителен сън.

# 67
Ехооо, тъкмо се лакирах  Wink
Пийнах по- рано вечерта биричка с картофки на едно много спокойно заведение.
Чакам да ми изсъхне лака и ще ходя да прибера мъжа, че го оставих да допива на друго място  Laughing
После душ и в кревата, че следобяд полегнах уж само за малко а съм позаспала лекичко  Laughing

# 68
Момичета, ползвали ли сте
В салона, където ходя много ми го похвалиха.  Мирише страхотно.Пък и е на цена от 23-25лв.
Мислех да вземам Митик ойл, но сега се чудя newsm78

# 69
Здравейте  Grinning

Днес съм доволна от себе си - спортувах, изкъпах се, ексфолирах се, сложих маски на лицето и косата, лакирах се и сега пийвам кафе и си слушам Рок 1.

И аз утре имам тежък изпит, но хич не ми е до учене, защото в мен бушуват прекрасни емоции. Не знам дали това са неща, които трябва да ги знае всеки, но на мен ми идва да кажа на целия свят, защото съм много щастлива. Казвам го в скрит текст,  за да не спамя:

Скрит текст:
След дълго обмисляне с мъжа ми решихме да дарим с дом и любов детенце, лишено от топлина и обич. Днес ще ходяда задействам процедурата. Тези дни главата ми изпуши от цялата информация, която изчетох. Много съм нетърпелива, а знам, че това ще отнеме време - между 3 и 6 месеца (надявам се). И децата се радват много  Heart Eyes

Честито на всички за новите придобивки!

# 70
Добо утро, прекрасни!
Губите се днес....Дано настроението ви е слънчево като времето.
Отчитам се с прекрасен уикенд - кумуването в събота беше страхотно, още ме държи адреналина и доброто настроение. Направо толкова хубави емоции събрах, искам пак Laughing
Като излязат снимките, ще се покажа Laughing
Разкрасително - разкрасих се доста в събота за сватбата. Сега съм натюр, щото още не знам на кой свят се намирам.
За банските - още не са ми на дневен ред. Чак през август сме планирали море.Но може би скоро ще почнем плажовете, та ще трябва да се замисля.
Това е от мен, после ще ви Фърла пак едно око.
Едит: Полито, Браво! smile3501 newsm20

# 71
  • Варна
Добро утро  Hug  Успешна нова седмица  Peace

Поли ,така се зарадвах като прочетох усмихна деня ми  Hug Браво за решението  Hug  bouquet

За банските издирвам си ,но проблема е че си търся цял а те са само едни дълбоки бабешки ама така е които много е ял през зимата се пече с цял  Mr. Green

# 72
Поли, браво! Просто нямам думи да опиша колко се възхищавам на решението ви!
Успех ви желая! Браво! Страхотно начало на седмицата!  Heart Eyes
  bouquet

# 73
  • София/Горна Оряховица

Скрит текст:
След дълго обмисляне с мъжа ми решихме да дарим с дом и любов детенце, лишено от топлина и обич. Днес ще ходяда задействам процедурата. Тези дни главата ми изпуши от цялата информация, която изчетох. Много съм нетърпелива, а знам, че това ще отнеме време - между 3 и 6 месеца (надявам се). И децата се радват много  Heart Eyes

Не знам дали е защото съм в цикъл, или защото ми се иска някой ден, ако имам възможността, да направя същото, но от 20 минути рева като магарица и едва сега успях да прогледна мъничко, че да отговоря  Hug Heart Eyes .

За да не спамя ужасно много само ще кажа, че като съм си при мама кожата ми е ужасна  Close . Колкото и да я почиствам, тя пак се задръства, стои релефна, въобще е ужас. В София си се ексфолирам през 3-4 дена с по-сериозен ексфолиант, за всеки ден имам измиващо гелче с по 2-3 частички. А тука е ужасно, набедила съм водата, че е виновна  Crossing Arms .

# 74
Поли, поздравявам те за решението ви!

Общи условия

Активация на акаунт