Мързеливи красавици - 25

• 51 047
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
  • при моите деца .....
Привет!
Нищо разкрасително....
Разхождах се...
Краката ми са много оттекли, особено десния....
Всичко разкрасително остана за утре...
За бански си говорите - от 3-4 години не съм си купувала, но и в последните 5 години съм ходила 2 пъти на море и то за по 5 дни....
Тази година няма да ходим на море.....
Обмислям от заплатата от втората работа да си купя фотоапарат, но не съм сигурна, че ще успея да си го позволя.... трябва да подготвям Марти за училище.....
Хубава вечер!

# 46
Здравейте  Hug
Боби, пожелавам ти да си купиш фотоапарата и непланувано да отидете и на море  Wink
Юле, искам и аз да ги разгледам, ама не съм ги срещаша тея пясъци  Rolling Eyes
Скрит текст:
с дребния преди малко унищожихме един Сникерс- ти си виновна  Mr. Green
Миа, гледах ги преди две седмица новите Флормари - в шишенцата изглеждат приятни светли летни цветове, ама тоя перления ефект - бляк! Не рискувах  Naughty
Кво викате, да вземам микросела? Ужасно е положението при мен - днес ми се разслои нокъта на палеца около половин см навътре и то дебело парче  ooooh!
Меп, аз днес също прекалих с бирата- изпих една с приятелка в центъра, като се прибрах ММ и той взел, е как да не го уважа и него  Laughing
Вилли, как е очето  Hug
Ходих сутринта на фризьор, не ме окепазиха  Laughing От терапията не мога да видя уау ефект, а така ми се искаше! Не че ми е зле, ама... Дребния направи сценка в салона, че не искаше да го подстрижат, изяде един шамар и ревящ го офъкаха   ooooh! беше заприличал на дивак!
Харесах си разни работи по магазините, ама няма пари ма*ка му  Close В Промод има хубави неща, като никога да ми хареса нещо там, а в Алдо си харесах сандалки  Flutter Дано скоро се опарича  Crazy
Ам' чИ май туЙ е за днес  newsm78 Преди малко отметнах епилатора и вече съм се хоризонтирала!
Лека и до утре  Hug

# 47
  • GYM
ДобрУтро, поспаланки Hug
Как сте в тази неделна сутрин Crazy Аз снощи бях навън с приятели до късно ( и ММ се довлече, не можа да се стърпи, значи Crossing Arms) и си легнах в 2 Crazy ама съм свежарка Laughing Видях се с една приятелка, която не бях виждала много отдавна и си наваксахме до някъде на приказки. Та всичкото ми разкрасяване беше душевно Laughing Косата ми е за миене и май това ще е днес, има и няколко косъма, дето ще махна и ииии newsm78 може и още нещо да се сетя.
Или, честито ти причОска, не му се ядосвай на дребен Heart Eyes
Боби, притесняваш ме с тези крака Sad Аз преди години от стрес така задържах течности, много страшно беше, все в краката. Оправи ме хомеопатията Rolling Eyes Пожелавам ти да мине и да забравиш Hug Пък фотоапарат и море да ти се стоварят изневиделица Hug Laughing
По въпроса за лаковете няма да се изказвам, щот откакто ми правят Шилак, вОобще не ме интересува - мързеливо и много ефектно. пПоне 2 седмици съм с маникюр, няма белене, няма очукване.
Мепче, да не си покрай цикъл нещо newsm78 Тогава се подува човек... Пий много вода, билков чай и пр. да се отводниш. И избягвай соленото Hug 5 кила какво са Flutter Още 5 кила жена за обичане Joy
Аз отивам да се раздвижа и после в банята Flutter Че съм обещала на дребката да я водя на батути да скача Crazy
Хубава неделя Hug Hug Hug Hug

# 48
  • София
Добро утро милички!
 Само наминавам,нямам с какво разкрасително да ви се похваля,вчера от Ремедиум ми подариха две мостри на дневен и нощен от спа серията за лице,снощи се наклепах с нощния и ми хареса на първо четене.
Кисче,честита прическа,тя твоята коса е здрава,няма как ефекта да е УАУ,при усещането след терапията е като след млечната маска,само че се задържа около седмица,мия си косата или всеки ден,или през ден.
За малкото човече ми стана смешно как ревящо са го офъкали Hug

# 49
Записвам се в новата тема.

# 50
Hug 5 кила какво са Flutter Още 5 кила жена за обичане Joy
Велвет, голям си сладур!!!  Joy Joy Joy така ме развесели Grinning.
Скрит текст:
Ама и аз така му викам на ММ- обичал малки дупета- еми на!- аз съм с две малки дупета все едно  Joy

# 51
  • в Кошера
Как сте в тази слънчева неделя?  Hug

Чакам Кифличка да заспи, омазвам се с какаово масло и се пльоскам на шезлонга на терасата.  Mr. Green Надявам се да е в близкия половин час... Whistling

Купих си един Перфект-ен пясък, корал ъф корс - S56 (снимката е на съфорумка  Peace). Планирам го за педикюра, ама утре ще да е. Днес ме мързи! Колко нетипично.  Laughing Mr. Green

Вчера забърсах 3 блузки  Blush. Ми като не мога да си харесам бански трябва ми утеха някаква... Mr. Green

# 52
  • София
Hug 5 кила какво са Flutter Още 5 кила жена за обичане Joy
Велвет, голям си сладур!!!  Joy Joy Joy така ме развесели Grinning.
Скрит текст:
Ама и аз така му викам на ММ- обичал малки дупета- еми на!- аз съм с две малки дупета все едно  Joy
Големи сте сладурки Joy
Сори за спама,ама не мога да не го отбележа!

# 53
Еййй, Бабъл , мерси за комплимента  Flutter
Момичето дето ме правеше вика, ти и преди си правила терапия, нали  Crazy Съвсем не  Joy Питах я колко често трябва да се прави, тя каза може и всяка седмица  Shocked айде нЕма нужда, да не ги копая тея пари !
Тайра, мЧи да, на кво прилича това да излезеш и да се прибереш с празни ръце  Naughty
Сега гледах тея пясъци- не ми харесаха, супер  Laughing
Тъкмо се прибрахме с дребен, наигра се, набесня се и се прибрахме, че много жега стана. Имам малко да пооправя вкъщи и за днес ми е само лак в разкрасителния списък  Wink

# 54
Здрасти хора!!!
 Не ми стигна времето тези дни нито за разкрасяване,нито за отчет.Не съм сядала и на компютъра дори Crazy
Голяма лудница ми се заформи -в Петък изпратих дребните на Сандански сутринта и уж щях да си почивам,да ама не.В 14 ч дойдоха да сменят дограмата ма целият вход,та до 21 ч с майстори се занимавах.В Събота бях с колежките на екскурзия до Сърбия,верно разтоварващо ама си е път.Сега пиша през телефона на път за Сандански ,че поема щафетата с децата,че мъжо ги гледа до днес,ама си тръгна за Сф и сега се разминахме на магистралата в двете противоположни посоки....поне си помахахме,пък Га шЪ са видим не е ясно,хах Laughing

Велвет,всеки път се смея с теб Hug

Нямам с какво разкрасително да се отчета Blush

# 55
  • София
Да ви кажа сега за банският,моя е абсолютно същия,само че долнището е по-плитко и е с връзки:
http://prikachi.com/images/308/3445308X.jpg
 Харесвам си го,но вече имам нужда от нов.Комбинирам го с оранжева хавлия,а сега за почивката си бях взела и едни оранжеви джапанки,стана супер.
http://www.sundancebeach.com/media/catalog/product/cache/1/image … l-pink_orange.jpg
Ленти за коса имам всякакви цветове,но това лято ще заложа на оранжевото,трябва ми и някаква плажна чанта.

По повод пясъците,като ходих до Мория да си взимам топ лака и основата на Опи,понеже само там съм виждала комплекти и продавачката много разпалено ми показваше някакви пясъци на Зоя,ама да ви кажа хич не ме грабнаха,знаете си ме че аз съм скучна по отношение на лаковете  Crossing Arms
 В този ред на мисли днес ми е крайно време да сменя лака,влизам сега в банята и после е ред на Essie eternal Optimist.

Вчера си взех един душ гел на Нивеа 2 в 1,който става и за бръснене,е няма такова гадно нещо!Едвам съм се измила,много е лигав Sick

# 56
  • София
Здравейте и от мен!

Бабъл, много свеж бански, супер е!

А по въпроса с лаковете - тази мания ме е подминала мен, определено, залагам си на Шилак и аз и не го мисля. Пък и в цветовете съм косервативна - харесвам предимно червено, коралово, розово или френски.

Аз днес нямам с какво особено разкрасително да се похваля - само епилатор минах. Пък , за жалост, и с мързел не мога да се похваля - цял ден се скъсах от преговаряне, утре имам много важен и тежък изпит, моля да стискате много палци! После като мине, независимо какво се е случило, съм решила да мина през някой мол и да си понакупя джапанки, банския, за който бях споменала от Reserved и още нещо, ако си харесам и ако съм заслужила - тоест, ако съм го взела.

Хайде, чао от мен, връщам се към учебника! Хубава вечер на вас, красавици!

# 57
Аз съм кофти.
Разкрасително - нищо.  Crossing Arms
Не мога да се съвзема, мозъка ми е блокирал.  Confused

# 58
Естел -какво се случва. Не се ядосвай Hug
Нали знаеш няма да е все така"

Разкрасително и аз нищо. Цял ден по разходки. Дремнах и сега сядам на комп. с една голяма купа череши.

# 59
Я и аз да дам отчет: теглих боЯ на косата, лак на ноктите и бронзант на телОто  Sunglasses
Сега ще зяпам ваучери за подстригване, щото така и не си харесах фризьор и само ги сменям  Rolling Eyes
И педикюра оправях за утрешните токчести сандали..
Сега се чудя, фрапе ли ми се пие, или нещо алкохолно. Проблем със заспиването нямам, ако ще в 10 вечерта да глътна едно кафе. Най-много после да ставам да посетя wc-то  Mr. Green
По принцип неделя вечер заспивам трудно, а след малко и пералня ще пускам, та няма да е и рано. Ама каквото - такова, барем да оползотворя будуването  Tired

Общи условия

Активация на акаунт