Мързеливи красавици - 25

• 51 065
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 31
Ох, здравейте  Hug
Признавам си, че дори не съм ви чела  Tired Ама вече и тоя период мина  ooooh! Изпитите и всички ужасии са забравени, остана само записването  Praynig
Въпреки лудницата, разкрасяването е първа точка от дневния график  Laughing Сдобих се нова преса (за 15сек. нагрява до 200 градуса, благодат) и маша за едри къдрици, която става и на преса., доволна съм  Crazy  Вече мога да се отчета с около 15 такива електроуреда, които биват подобаващо тормозени.  Peace
И понеже от няколко дни се чудя какво да правя по цял ден мисля да вкарам активно спорт в дневните занимания. Извадила съм разните вибро колани, антицелулитни кремове, термо клинове и вендузи и чакаме музата  hahaha Ама май насилствено ще я довеждам  Crossing Arms Това е засега, приятен ден на всички  Hug

# 32
  • София
Добър ден милички Simple Smile
Ах как и на мен ми се ходи на море,ама имам повече от месец време.
 Мими,леле голям купон ще е с толкова много деца Simple SmileТя целия клас е поканила сладураната.
 Тайра и аз нищо не мога да си харесам,а имас нужда.Довечера ще покажа моите.
 Кисче,дано останеш доволна и аз мисля скоро да ги посетя за една млечна терапийка.

# 33
  • София
Добро утро, момичета!

Аз днес се наспах добре и се чувствам много по-отпочинала и щастлива.  Laughing

По отношение на банските, какво да кажа, имам много , ама последните, които си взех са тези:
Скрит текст:
Скрит текст:
.

Исках да са цветни, пък нали ментовото е и на мода, та.. две в едно. Иначе имам от миналата година един бял, един черен и един син. Харесала съм си още един в Reserved -
Скрит текст:
, ама само горнището ще си взема, ще го комбинирам с черното ми долнище от банските от миналата година.

Ще ми е интересно да видя и вашите бански. Хайде, бягам по задачи  Hug

# 34
Привет!   bouquet
Записвам се и аз в темата в малко по-нормално време и място - не на 15 страница.  Laughing
При мен нищо интересно, камо ли пък разкрасително - едвам, едвам миналата седмица се навих да си епилирам краката. Просто вече не издържах с толкова множество косми по себе си. Ноктите си лакирах, и то защото имам два нови лака, за проба - пясъците на Perfect. Избягвам сега лакове, защото започнах терапията с Microcell. Карам я вече седмица и един ден - ефектът е уникален.  Heart Eyes
Тъпо, криво, без настроение ми е...
Преди седмица бях започнала да пиша едно есе за една професорка - нищо сложно или пък неприятно, но като не мога и не мога да го напиша, няма как. Чак преди пет минути го изпратих, без изобщо да го проверявам и да чета какво съм писала по-назад. Shocked Grinning
Скрит текст:
Сутринта гледах Люба Кулезич - доста гадно изглеждаше. Не я харесвам принципно, но хората, които са извършили това нападение, са ужасни чудовища. Нечовешка история е.. Confused

# 35
  • На острова
Юле, къде мога да ги видя пясъците на Перфект? Вчера обиколих няколко места в центъра, за които се сетих, но ги нямаше. Или ти не си в БГ?

# 36
  • в Кошера
Тъкмо и аз за пясъците щях да питам.  Mr. Green
Не, че ноктите ми не са в ужасен период. Преди малко ги изпилих до дъно, защото се цепят и люспят здраво, въпреки факта, че ги поддържам не по-дълги от 2, макс 3 мм. Кво им става не знам.. Thinking

Не ми се ще да си вземам пак H&M-ски бански, защото са големи боклуци (въпреки чудната визия). Но пък не мога да си кривя душата, че каквото съм мерила от тях ми стои добре. Ще правя компромис с качеството явно, няма как... Whistling Само в Sugarfree не съм мерила още, а имат хубави модели. Трябва да се замъкна до Дъ Мол тези дни.  Wink

# 37
Момичета, как сте?

Да ви се похваля - сама съм и цял ден се излежавам,къщата е изчистена, няма да готвя..............кеф голям. Сега роря из нета да си направя нещо разкрасително, но още се чудя какво. Мисля целия ден да е само за мен Blush

Мими - кажи някаква маска с мед. Мисля мед+канела, че бях чела колко добре се отразява.

Маска на ноктите с червен пипер мисля да си направя, да видя дали ще има ефект.
За косата, ще използвам, че съм сама и да я омажа с масла и да си стоя така.

# 38
Ахаа! ето къде се криете- във нова темичка  Hug
Аз снощи се боядисах с ето това (нали съм побеляла  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green шегувам се- не е заради малкия натрапник, просто така ми дойде отвътре). Искам да ви кажа, че трябва голяяямо въображение, за да се забележи разлика в цвета. Но поне като израсте няма да си личи Grinning. (И малкият мръсник го няма   Twisted Evil . Всъщност...не е мръсник. Той си ми е късметче. аз си го обикнах през тези няколко дни и ми липсва....  Laughing ) Купих си два лака на Колорама- люляков и ментов- много са сладурски!
Отивам да правя тиквички с кисело мляко и после ще ви пиша Simple Smile

# 39
Девойки, пясъците ги взех от едно магазинче, което няма да ви обяснявам къде е, защото ще стане много сложно.  Laughing
Четох, че ги имало в Елитис на Халите.
Тайричка, купувай Микросел! Всичко ще се оправи с него, но имай предвид, че ги има вредните съставки. Simple Smile

П.С.: Имам един единствен бански и той е на SugarFree - уникален! Горнището е потниче в син цвят, а долнището са боксерки в корал.  Heart Eyes Сигурно така, обяснявайки го, звучи ужасно, но на мен си ми харесва и се зарадвах много, когато ги комбинирах.  Blush

# 40
  • Пловдив
Здравейте момичета!

Не пиша често,но редовно ви чета и
се надъхвам да съм повече красива,но
съм си голям мързел.
Тези дни съм на вълна пясъчни Перфекти
и издирване на ББ или ФДТ за лятото.

Утре имаме тържество за даване на бележниците.
Аз отговарям за подаръка и картичката.
Изобщо не ми идва на ум какво да напиша-искам нещо по-така,
а не традиционните пожелания.
Ако някоя от вас помогне,ще съм много благодарна.

# 41
  • варна
kaly* , този път няма да мога да помогна, защото мед съм слагала само самостоятелно без нищо друго Embarassed

Как сте момичета Hug

# 42
Привет, привет, ъгейн  Hug
Направих тиквичките и соса и вечерях две чушки пълнени със сирене. Кантара ме мрази, а аз съм в потрес. За седмица- две съм качила две кила!!! Сега съм като поничка... искам да ги махнааа.... сега имам за сваляне 5 а не 3 Sad
Отделно от това- не ям много- а се чувствам супер подута! Днес съм на едно мюсли за закуска (мъничко), една салата, едно кисело мляко и две чушки със сирене, а се чувствам като изяла 3 големи пици Sad(( не искам така пък!  Sad
Много ми хареса мисълта, че живота е твърде кратък за ядове, диети и стиснати мъже  Hug
Много си харесвам новия ментово-люляков маникюр  Heart Eyes
Наздраве на всички, които си пийват- аз след мааалко ще си сипя две глътки биричка- като ще съм подута, поне да има защо  Mr. Green

# 43
  • На острова
Нали съм луда калинка и ходих до едно магазинче за козметики в Красна поляна, май Тити. Имаше много пясъци на Перфект. Имаше даже един цвят - същия като Флип Флоп-а на ЧГ. Егати, миналата година си търсих такъв еквивалент имсега като си купих джапанката, ето ти същия цвят, ама ниско бюджетен  Whistling

Нооо, седях 10 минути ииии..нито един цвят не ми хареса, че да припадна и си тръгнах с праЗни ръце и доволна.

Вчера пък от ДМ си взех мякакъв нов Флормар - серия Light summer. В шишенцето изглежда невероятен цвят- светло, млечно, ментово...На ръцете е бляк - сиво, перлено, смотано..

# 44
Честито!  Hug
Според мен Перфектът е много по- от Джапанката/изисква един слой!/, нищо че е пясък. Ако не го искаш пясъчен, с един слой топ, е нормален. Laughing
Има ревю за него в блога ми.

Скачам в банята, че и без това няма какво да правя, поне да станат три душа за днес. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт