Мързеливи красавици - 25

• 51 362
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
  • Street of Dreams
Здравейте, красиви момичета  bouquet
От няколко месеца не съм се записвала и отчитала. Не че съм ви забравила, просто съм на съвсем друга вълна.
В една аптека ми дадоха проба на този крем, който ми се отрази чудесно на лyщящата през лятото кожа и я направи като пясъчна коприна. Че е и мега евтин - 13,50 евро. Днес си го закупих, препоръчвам.
 Относно гримове при мене нищо интересно, освен че открих прозрачната пудра, тъй като двете на МАК ми идват вече светли, тенът ми се променя всяка седмица. Купувам от време на време сенки, червила и лакове - нищо интересно.
 Реших се и предприех една друга, смела разкрасителна процедура - татуирам се. И то доста сериозно. Около цялата ми лява ръка се върти бодиарт от рози и пеперуди, на рамото е започнат кръст, на гърба ще има часовник с верижка, която ще се пуска през рамото надолу по ръката. Става ужасно бавно, тъй като добрите татуисти са все резервирани за половин година напред. Ако ще е гарга- да е рошава, хахаха - не съм фен на малките и скрити татиуровки, стоящи като петна мастило на кожата. Само да видим как ще го комбинирам с бъдещите ми планове за кариера, то е ясно че цял живот ще се сблъсквам с предразсъдъците на хората... Вие имате ли?

# 481
Здравейте  Grinning

Аз малко по нощите се включвам, ама чак сега се добрах до компютъра. Днес мога да се похваля по разкрасителната част - карах велото, правих упражнения, направих си парна баня с лайка, сложих Макадамия на косата, ексфолирах тялото, хидратирах со, оправих маникюра и педикюра, лакирах се в червено и си изправих косата. Направо съм се вклюбила в новия си сешоар. Както бях спряла да се изправям, сега не мога да се спра. Много е добър и се изправям изключително бързо и качествено.

По мързеливата част мога да се похваля от неделя - ходихме до вилата с кучето и децата и изкарахме целия ден там. Децата се къпаха в басейна, ние запалихме барбекюто, изпекохме си месце и чушки, направихме си салатка, изнесохме масата в градината и хапвахме навън. После опънахме и хамака и докато децата се люшкаха в него, ние с Боби играхме на табла. Другата седмица сме решили да отиден още в събота и да спим там. Само да е хубаво времето   Nature Sun With Face

Кисче, надявам се малкият вече да е добре. Много е неприятно да гледаш детенцето си болничко  Hug

Етоал, много ми харесаха втората и четвъртата снимка на ноктите  Heart Eyes

И аз се спрях на продукти на Лакме и утре ще поръчвам, че се каня от сто години - слънцезащитния спрей и серума.

# 482

Добро утро, прекрасни!
Желая ви слънчев и успешен ден!

# 483
Здравейте красавици  Sunglasses
Разкрасявам се умерено с редовно обмазване с всякакви неща. Редовна съм и се радвам на себе си  Flutter Сдобих се най-накрая с мечтания от мен OPI Jinx, тъкмо за морето успяха да го внесат  Heart Eyes
Слънцезащита за косата не съм ползвала от години, моята малко си пада мазничка и солта и слънцето много добре й се отразяват. Само с капела се разхождам. В петък заминаваме за няколко дни и нямам търпение вече, страшно много работа имам, но ще му мисля другата седмица  Wink
В събота и неделя се отдадохме на селски туризъм, децата бяха при майка ми, а ние се разходихме до едно плевенско село, спахме там, пообиколихме, отидохме и до Дунава, после се прибрахме през други села. Ами напълниха ми се очите със зеленина, разкош просто ...  Simple Smile
Етоал, браво за курсовете, похвали се  Peace
Кисче, да се оправя вече детето, най-ми е криво като са болни  Tired
Отивам да работя, хубав ден  Hug

# 484
Миа, дребния държа цяла нощ 39,2 температура, вчера пък цял ден беше с 37,2 вечерта му я свалих със сироп и от тогава не е вдигал. Все още обаче не можем да се оправим с разхлабеното стомахче  Rolling Eyes
Много е кофти времето по морето- облачно, хладно, дано да се оправи и отида поне два пъти да се понапека малко, срамота  ooooh!
Ондин, добре звучи кремчето, моя свърши и трябва да взема нещо, ужас значи! Купих си вчера пак лосиона за под душа на Нивеа. Мога да се похваля и с едни бели сандалки СК  Heart Eyes които дойдоха вчера. Опитах се днес да си купя някой друг парцал, ама нещо не ми се получи  Rolling Eyes Сега оправих ноктите и дойде ред да пробвам розАвата колирама дето я взех преди месец  Blush

# 485
  • София
Здравейте милички!
 Сутринта направихме един плаж до към 14 часа,после времето се разсърди и намръщи, загърмя и ни изгони от плажа.Направихме едно Суши в Хепи Бургас,кафе и разходка като спря да вали,обожавам го този град Heart Eyes Блазе ви на всички живеещи там!
Kiss,да ти се оправя миличкият Яни,отвратителен е този вирус,съчувствам му,дано тази нощ ви е по-спокойна.
Аз съм доста по на юг от теб,но съм доволна от времето,не е мор,какъвто все нацелваме последните години и изпукваме от жега,понеже преди 12 не успяваме да отидем на плаж.Слънцето е ок,имам вече лек тен,мен много трудно ме хваща.
А за висенето на плажа,лошо няма,стига да използвате слънцезащита.
Честити придобивки на теб!
minana,и моята коса е като твоята,но от солта и слънцето много ми изсъхват дължините.
Топ лакьт ми на Опи пък от солената вода се разяжда,няма ми блясъка вече на лака  Sad
OnDiNe,кремчето на Ла рош и аз съм го ползвала когато бях с по-мазна кожа и ми беше любимо.
А за татуировката,щом ти се харесваш и е в твоя стил не виждам нищо лошо да си направиш където искаш и колкото голяма искаш Simple Smile Аз лично не харесвам и не бих си направила на себе си.
Виллина мен парфюмът ми хареса,има някак си различен стил,е вярно на места е отврат с тези си описания,но на мен ми беше интересна и бих я препоръчала.
Étoileдълга командировка,хубаво да си се попечеш.И аз имам проблем с багажите,винаги нося много,а ти като си за два месеца ... представям си.Много мразя нещо да ми липсва и се претрупвам.
Поли,весело сте прекарали на вилата.
Миа,надявам се твоят юнак вече да е напълно здрав.

Сега се разваля яко!Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 19:11 от *Bubble*

# 486
  • в Кошера
Здравейтеее!  Hug

Ние се завърнахме от първото ни море - времето беше повече от хубаво, направо все едно е друг сезон тук, в София.  #2gunfire
Почернях значително, въпреки, че не съм висяла по цял ден на плажа, напротив даже.

Доволна съм от слънцезащитите - за лице, за тяло, афтър сън и детските - спрей и афтър лосион. За косата заложих пак на ЛП - няма грешка.  Peace

Гелишът на ноктите ми все още е в прекрасно състояние, а минаха 10 дни. За педикюра ми изобщо не мога да кажа същото - скапа се още на втория ден. Не знам дали е от топа на ОПИ (Бабълче  Wink), но едва ли някой топ лак би оцелял на пясъка и солта.  Rolling Eyes

Заемам се със задачките за деня.

Хубав, слънчев и успешен ден на вас!  Hug

# 487
добър вечер Wink
Къде сте, чак на 2-ра страница сме....
Да се отчета - наработих се, прибрах се, пооправих вкъщи, готвя мусака...Чакам половинката да се прибере.
Планирам да си лакирам ноктите/цвета не съм го измислила/, да оскубя веждите и някоя маска на лицето да сложа.Да видим докъде ще ми стигнат плановете.
Тайра-радвам се ,че добре сте си починали. дано и на следващото море да е така Laughing
Бабълче-и вие дано си прекарате добре. Охх, как искам и аз на морето Sunglasses
Kiss My *** - дано да е добре детенце вече и болестите да останат зад вас Hug
Другите, къде сте? Я набързо да се разпишете с един слънчев и позитивен пост.
хубава вечер ви желая, с приятни емоции.
Айде, аз доготвям и се захващам с плановете по разкрасяването

# 488
  • варна
Милички, как сте Hug
Не съм писала от няколко дни, но това не означава , че не ви чета всеки ден Heart Eyes
При мене освен обичайните маски за лице нищо друго Confused
В много труден период съм - обмислям да направя нещо с което ще си променя живота изцяло , но още не мога да събера смелост................

# 489
  • Велико Търново
Добро утро,красавици  bouquet И аз чета редовно,но няма нищо интересно за писане-в неделя заминавам с детенце на море-чакам го вече с нетърпение;и в тази връзка,направих слънчева алергия Confused от няколко дни деколтето и лицето ми са изринати-и от вчера съм на урбазон инжекции ooooh!
Мими Hug и аз съм в твоето положение,но за да направя решителна крачка на този етап,завися от други фактори-надявам се скоро да се наредят Praynig Пращам ти много кураж и смелост,и знай,че на първо място трябва да уважаваш себе си,да мислиш за себе си-станеш ли уверена в това,останалото е по-лесно Peace
Много усимвки на всички-работещи и почиващи Hug
Отивам на работа,че закъснявам ooooh!

# 490
Добро утро  Grinning

Разходих кучето   animal037 сипах си кафенце и седнах да прочета какво се случва в темата  kaffeetrmker_2

Приготвила съм една скромна сумичка и ще отида да се запася с продуктите Cleanance на Avene. Спряла съм се върху почистващия им гел, матиращия лосион и себорегулиращия крем. Слънцезащитният крем за морето също ще бъде на Avene SPF 30. След това съм обещала на децата да ги водя да гледат "Университет за таласъми" и накрая ще зарадвам и половинката с едни къси панталонки от HM.

Имам и едно питане във връзка със закупуването на новите продукти на Avene - не знам кога да слагам кремчето на Нукс. Първо ще почиствам с почистващия гел, после ще слагам мицеларната вода на ЛаРош, после матиращия лосион на Avene и не знам вече след това кое да нанеса първо - себорегулиращия крем и да завърша с този на Нукс или е по правилно обратното. Моля за съвети!

Мими,

Скрит текст:
Забелязвам, че от доста време имате проблеми със съпруга ти и предполагам, че стъпката, която искаш да предприемеш, е свързана с тези проблеми. За мен е по-добре човек да е самотен родител, но да се чувства пълноценен и щастлив и да получи правото да намери щастието си другаде. Не знам от какво естество са ви проблемите, защото понякога на човек положението му се струва доста трагично в главата, но погледнато отстрани, може да се окаже, че не е толкова страшно. Предполагам, че нямаш желание да споделиш какви точно са ви проблемите, щом досега не си го направила и това е и причината поне аз да не мога да изкажа адекватно мнение.
Много важно е и да прецениш дали ще се справиш финансово и дали има на кого да разчиташ за помощ - роднини, приятели... Ако не си финансово независима, по-добре стисни зъби за още известно време, докато си стъпиш на краката и след това се отдели от него. А през това време просто се опитвай да не забелязваш нещата, които те дразнят. Важно значение има и дали обичаш този човек, защото ако си охладняла към него, няма какво да се замисляш по въпроса.
Пожелавам ти много кураж и ако имаш нужда от съвет или нещо друго, винаги можеш да ми пишеш  Hug
Сега да не излезе, че крачката е била свързана с някое хубаво събитие, а аз да съм си извдила грешни заключения, че ще ми иде да се закопя някъде от срам след целия ферман, който написах  Embarassed

Бисквитка, кураж и на теб, макар че по думите ти съдя, че ти вечеси взела решението и си уверена в него. Дано скоро всичко се нареди при теб.

# 491
Добро утро на всички  Sunglasses
Утре заминаваме на първото море, аз лично нямам търпение, толкова много обичам морето ... Учудващо за мен обаче децата не изгарят от нетърпение. Мрънкат за море, откакто сме се прибрали миналата година, но сега нещо  Rolling Eyes В тази връзка ми остава да купя още 1-2 неща, да свърша малко работа днес и да стегна багажа (това ми е едно от любимите неща)  Wink
polito_87, аз не мога да те посъветвам нищо, толкова неща лятото не слагам, а май и зимата, но ще следя за отзиви за Авен  Simple Smile
Мими, Бисквитка, напълно съм съгласна с мнението на Поли, не са лесни такива решения (ако са такива за каквито май всички си мислим), но кураж и от мен  Hug
Tyra, извинявам се предварително за тъпия въпрос, но ЛП - Лореал ли е и какво точно взе за косата  Embarassed
Хубав ден на всички  Sunglasses

# 492
  • варна
Поли, много благодаря за съвета Hug
minana , весело изкарване на морето Heart Eyes
*Biskvitka* , миличка и аз за в момента завися от други фактори Confused Гуш Hug Heart Eyes

По темата - днес маска на лицето и епилатор Crazy

# 493
Добро утро,красиви момичета!  bouquet И тази сутрин си пия кафето във вашата компания и ми е много приятно. Не пиша много тези дни,нямам и какво толкова да кажа.
Искам да пожелая на mimi_82 и Biskvitka, нещата да се развият по най-добрия възможен начин за тях. Hug

Днес разкрасителните ми процедури ще бъдат свързани с маска за лице и боядисване на косата. Не е много,но и без това за друго няма да ми остане време.

Успешен ден на всички!  bouquet

# 494
Здравейте  Hug
Закусихме с кус кус и сега си допивам кафето.
Вчера си взех на Биофреш Аква експерта с уреа, ексфолирах лицето с триците на Христина, сложих загряващата маска на Гарние и после намазах с аква експерта. Пусках епилатор, останаха да мина по- деликатните места  Blush оскубах вежди и мустаКи.
Дребен вчера вечерта пак ми вдигна малко температура но за нула време я свали, писнА ми вече, честно  Tired Каним се утре да ходим на една вила на морето, но ме е страх дребния да не вдигне температура  Confused
Мими, Бисквитка, колко са ми познати тея други фактори  Embarassed Дано нещата се наредят по най- доброя начин за всички ни  Praynig
Скрит текст:
И не ми стигат всичките простотии напоследък, та тази нощ са ни разбили колата  Close заслужават да ги хванат и да им начупят ръцете  Close

Общи условия

Активация на акаунт