Мързеливи красавици - 25

• 51 343
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
  • GYM
Привет от мен набързо Hug
Избягах за няколко дни на Велинград - там бях дребката и татко и, че тя имаше едно явяване на конкурс там Crazy - Второ място взеха с групата, в която пее.
Благодаря за палците, дадоха ми два дни засега, надявам се да ми дадат още поне един, че да вържа по-приличен бюджет Laughing
Разкрасително - отивам в ъгъла да се срамувам  последнинте дни и крем на лицето си не слагах Embarassed Днес ще се поправя, отивам на шилак, после по задачи, че имам работа по озвучаването в бара Crazy
Гушки на всички, ще пиша по-подробно после, че трябва да бягамммм Hug

# 496
  • София
Нещо хич ни няма в темата последните дни, май всички са на море Mr. Green

Аз поприключих със събирането на багажа и сега сее размотавам.
Разкрасително - вчера бях на фризьор- доволна, онзи ден на маникюр- също така доволна.
Приключих с антицелулитните масажи( бях си взела ваучер за 5 процедури) - ефект има, определено, но ми трябват поне още толкова, тя жената си каза, че се правят минимум 10, даже 15 за да има наистина ефект. Така, че в Бургас ще ги продължа.

OnDiNe_, тъкмо ми свършва крема за лице, мисля този на Ла Рош да ми е следващия. Иначе за татуировката звучи супер...фен съм на татусите, но имам само един надпис на крака...за сега.
За есента планирам нова.

minana, аз не на курсове, тях отдавна ги свърших и изпитите взех, просто си пуснах документите за издаване на книжка в КАТ.

mimi_82, сигурна съм, че ще събереш смелост за важната стъпка в точния момент  Hug

*Biskvitka*, много неприятно нещо са тези алергии, дано отшуми бързо и си прекараш супер на морето.

velvetvoice, браво и на теб и на дребосъка.

Отивам малко да пусна епилатора, че тук таме са ми поизбили гадните косъмчета Tired

# 497
Здравейте пак  Grinning

Първо ще се отчета по темата, за да не е спам поста ми. Купих всичко запланувано + една много сладка рокличка от НМ, слънцезащитен балсам за устни, жълт лак, несесер за плажната чанта, в който да си държа телефоните и парите и интимен гел (знаех си, че трябва да вляза само в аптеката и в никакъв случай да не минавам в близост до Лили  Laughing ) и ходихме на кино с децата.

Преди малко ексфолирах лицето, сложих маската с нийм, изкъпах се и си изправих косата.

И сега извън темата - Момичета, това чакане ме убива. Минахме всички срещи със социалната, препоръчителите ни също бяха на среща с нея и курсът ни за кандидат-осиновители приключва в събота. Попаднахме на супер социален работник, който вместо да се бави 3 месеца (по закон трябва да си свършат работата за толкова време), си свърши задълженията за по-малко от месец. Сега чакам само да ми се обадят кога ще ми дойдат на посещение вкъщи. Това е последната стъпка. Социалната обеща всичко да свърши до края на месеца, но това посещение ще го прави друга социална от Младост, тъй като по лична карта сме на едно място, а всъщност живеем на друго и в дома ни може да дойде единствено служител от отдела в Младост. Мисълта ми беше, че вече съм в ръцете на друг работник и се надявам моята социална наистина да успее да го убеди да ни посети до края на месеца...

Както и да е... Мисълта ми беше, че при всяко позвъняване по телефона подскачам да не би да ми звънят, за да уговорим среща, но все се оказва някой друг. Място не мога да си намеря. Вие какво правите, когато чакате да настъпи нещо, което жадувате много силно? При мен четенето на книга не върши работа, защото не мога да се съсредоточа. Приятелките ми пък са на работа... Приемам всякакви съвети само и само времето някак да минава по-неусетно...

# 498
~Étoile~, не съм те разбрала мила  Embarassed Старост нерадост дето се казва  Mr. Green
velvetvoice, браво на детенце  Heart Eyes
След малко изчезвам, че трябва и да се обезкосмявам и багаж да стягам и да се наспя ...  Sunglasses
Поли, мила аз съм малко луда, в офиса ми викат "Монк в пола", затова чистя и подреждам. Не, че е супер съвет, но на мен времето ми минава само така  Blush

# 499
Поли, и аз бих ти предложила чистене или друга монотонна дейност, или яхвай колелото, ако има кой да гледа децата.

Аз ви чета редовно, но понеже нищо не правя за себе си (освен още повече да затъвам в дупката), не пиша.

# 500
polito_87,разбирам,че ще осиновявате детенце и не мога да не те поздравя за това. Много благородно от ваша страна.  bouquet

Относно това времето да минава по-бързо,моите методи са или домакинстване вкъщи,или гледам да спортувам,тичам в парка. Можеш да си правиш големи разходки с кученцето,да прекарваш повече време на вън. Страшни съвети дадох Blush но дано се справиш някак с чакането.

По темата-боядисах си косата в "шоколадов" цвят,само дето получения цвят няма нищо общо с шоколада. Grinning Но както и да е. Изкъпах се,направих си маската и сега седнах да се насладя на любимото 3 в 1 на спокойствие.

# 501
  • варна
Ехо, как сте милички - отново слаба активност в темичката ни Hug

sexy_brunette, снимки с новата коса няма ли да видим Hug

: Естел Бързоход, дори и да не правиш нищо за себе си - пиши Hug
polito_87 , хубав шопинг си направила Heart Eyes
~Étoile~  гуш Hug
Kiss My ***  дано тази вечер е добре детето , пиши Hug

# 502
Ехо,
Завърнах се. Бях на почивкаи реших да не вземам комп.
изкарах си супер. Починах си, четох книжки, плаж, купони.....абе, моренце.

Разкрасително почернях доста, та чак се беля. Сега съм се омазала с бадемово масло по косата, че да я посъживя след морето. После мисля и маска на лицетои да си направя.

# 503
Здравейте и от мен, сладурчета,

чета си ви редовно, естествено, ама нещо не се настройвам да пиша,

в момента съм много хепи и сън не ме хваща, защото в събота си тръгваме за България, и аз като теб Поли едва чакам да ми мине времето, и днес го убивам с готвене. Ако се чудите какво правя посред нощите - пека соленки, реших, че са удобни за из път - все пак 24 часа път ни чака, а преди това да не обяснявам още колко неща сготвих, плюс украсяване на торта за училище на щерката. Досега бях на диета, отслабнала съм, и не ми се мисли в следващите 3 седмици какво плюскане ще падне, дано да не се отрази много.Багажа ми е стегнат, куфар с козметика отделно, бански--мански - всичко налице.

Тази година, както и всяка друга, слънцето е доста агресивно - аз също получих слънчева алергия за пръв път през живота ми - препоръчаха ми високодозиран калций да пия,  взех си, и всичко е ок. Отделно Eucerin имат много добро слънцезащитно и предпазващо от алергии мляко и него смятам да си взема за моренцето.

Та разкрасително още - за финал, да е пълно щастието, вчера си купих серума за очи и мигли  Лифтактив на Виши, на първо четене ми харесва - не дразни очите, моите са доста чувствителни, попива, няма кир ефект, ще пиша по-нататък дали наистина има лифтинг ефект, че на мен това ми е слабост голяма - преброих си кремовете за очи в момента имам 5 започнати и недовършени.

Ваканционен маникюр - светло млечно розово. Рапорт даден.

На всички ви пожелавам да ви е леко на душите,  лежерно, лятно настроението и проблемите да минават и заминават бързо.

# 504
  • при моите деца .....
Привет, красавици!
Не съм имала време да ви прочета.
Ще се опитам в обедната почивка....
До ден-два ще се включа по-подробно.
Прекрасно ми се отрази почивката....
Имала съм нужда от това.
Не успях да се насладя на СПА зоната, само последния ден, но.....
Хубав ден.
Слънчево настроение.

# 505
  • Велико Търново
Добро утро,хубавици  bouquet
Благодаря на всички за окуражителните думи Hug Наистина решение съм взела,трудно е,но не се плаша-не искам да се обърна един ден назад и да съжалявам,че поради липса на увереност съм загърбила едни от най-хубавите си години и не съм ги живяла пълноценно,според усещанията и разбиранията си,и...въобще ,положението "ден да мине,друг да дойде" не ми харесва Wink Кандидатствах на две места за работа,силно се надявам поне на поне едното да стане Praynig
Мими,имаш моята/нашата/ подкрепа Hug ако ти се говори-насреща съм Hug
Поли,запозната съм с делата по осиновяванията,и наистина,в твоя случай соц.работник е действал доста бързо-пожелавам  ти от сърце процедурата да е по-краткотрайна/въпреки определените  в закона срокове/ Hug Трябва да преминете и през съдебната фаза,да излезе решението там-нагласи  се за чакане и оползотворявай времето пълноценно,с идеята,че всичко ще е наред.
Беки.Б,лек път ти желая и страхотни преживявания тук Simple Smile Ще чакам да споделиш по-нататък пак за кремчето на Виши-околоочната зона ми е "слабо място" Confused
Кали,къде ходихте  на море?
Трябва да се приготвям за работа ooooh!
по-късно ще ви нагледам пак„
хубав ден и много усмивки  bouquet

# 506
Здравейте  Grinning

Благодаря за съветите на всички. Аз намерих решение на моя проблем с времето и прибягнах до това, което ме спаси от тихия ужас в който бях изпаднала покрай миналогодишното земетресение - пъзели  Simple Smile Тогава редях постоянно, тъй като това беше единственото нещо, което ме караше да забравя за люлеенето и невъобразимия шум... Вчера минахме през Кауфланд и взехме един пъзел от 1000 части. Но като гледам колко бързо действам, май ще се наложи тези дни пак да ходя до там

Иначе по темата - трябва да пускам епилатора следобяд, че са останали няколко косъмчета от предния път, които не съм забелязала. И ще сменя лака на ръцете и краката. Други планове за деня нямам.

Децата легнаха и аз сега отивам да си спия едно кафе, пускам си тихо радио рок 1 и сядам да редя пъзела  Grinning

# 507
Привет,дами! Simple Smile

mimi_82, с удоволствие бих показала новата коса,стига цвета да беше станал хубав и наситен. Сега не съм доволна от резултата,но нищо,другия месец опитите продължават само че на фризьор. Wink

Боби,много се радвам,че си прекарваш добре. Hug

polito_87,добре си го измислила с пъзелите. Peace Аз не съм редила пъзели от дете. Сигурно съм забравила как става.

По темата-днес съм си вкъщи и оправях досега. Сега си пия кафето,и се приготвям да се къпя след малко. Много ми е тъпо днес..не ми се прави нищо.

Пожелавам на всички много весел и слънчев уикенд!  bouquet

# 508
Чета ви, момичета, но не ми се пише нещо...
Дребният е с температура и сополи, отказва да се храни, днес е на един литър портокалов сок... Поне течности пие.

Аз за себе си съм на минимума - дълги среднощни душове, че през деня няма време и пясъчни нокти отново.

Исках да ви спомена поименно, но пъпешко хленца, затова изчезвам...  Hug

# 509
  • Street of Dreams
Привет, красиви и мързеливи.
Някой може ли са ми обясни какво е "слънчева алергия" и какви са симптомите? Аз съм с "килерен тен" Mr. Green, крия се като вампир от малкото слънчеви дни, заради татуса...така че не съм застрашена, но пак ми е интересно.
Днес съм Lost in paradise
Скрит текст:
,
на 20 нокътя - рядко лакирам всичко в един цвят, фен съм на комбинациите. Запалих се също по пясъчните лакове, след матовите. Засега имам само сребърен и бледорозов.
Оф, пак си харесах очила... пак скъпи, че и пак нестандартни, че и мъжки...на снимката изглеждат смотани, но са страхотни и ми стоят супер
Скрит текст:
И вярно ли нокторецачките били зле за ноктите?

Общи условия

Активация на акаунт