Мързеливи красавици - 25

• 51 293
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • при моите деца .....
Привет, красавици!
Изчетох ви.... Започвам разсъждения....
Бисквитка, весело изкарване на Албена. Да се похвалиш с покупките.
Относно слънчева алергия- миналата година и аз си бих Урбазон. Сега се мазах с  Euserin слънцезащитен, против слънчеви алергии (от миналата година ми е, но го използвам и сега – не редовно – не знам дали е правилно).
За пети си говорите – моите са трагични… Embarassed. Не са приятна гледка, когато ги мажа редовно с крем, а това лято съм ги мазала само веднъж…  Embarassed.
Кисче, как е детенце?
Катенце, имам познати болни – гърло, Т – имало летен вирус.
Вили, аз също мисля на заплата да си купя още един пясъчен лак – на ГР – много съм доволна.
Ондин, интересно кремче си показала. Може да пробвам….
Minana, весело изкарване.
Étoile, много хубав маникюр. Да не ни забравиш през командировката. Да се включваш.
Мими,  Hugсподели какво си предприела. Позволи си здравословна доза егоизъм.
Много мъдър съвет е дала Поли. Присъединявам се. Аз също съм имала подобни моменти….. Ако имаш нужда и аз съм насреща.
Бисквитка,  Hug кураж и на теб.
Поли, пожелавам ти следващата седмица да получиш очакваното позвъняване от социалната работничка.
Велветче, радвам се за участията. Дано се увеличат. Браво за детенце.
Естелче, кратко се разписа, но ти се радвам.
Кали, добре звучи почивката.
Беки, пожелавам ти незабравими емоции  в БГ.
Вили, как е малкия сладур сега? Дано е по-добре.
На всички, които не съм споменала поименно -  Hug  Heart Eyes
Аз ще се отчета утре.
Разкрасително - под минимума съм....
Лицето ми се нуждае от почистване, от подхранване.
Нуждая се от епилиране, от оправяне на маникюр, педикюр....
Къщата - от оправяне....
Утре пак съм на работа. Вечерта ще излизам с приятели.
В неделя сме на РД.
Следващата седмица ако не работя ще се погрижа за себе си, за къщата.
На почивката започнах "Харем" - харесва ми...
Утре ще разкажа за себе си по-подробно.
Хубава вечер!

# 511
Здравейте и от мен,

Сега сядам да ви чета, че доста съм изпуснала. Цял ден оправях багажи и себе си.
Ходих на фризъор и маникюр. Подкъсих малко косата и се боядисах, че от морето ми падна боята.
Сега се омазах с кокосово масло по тялото и седнах на компа с чаша мента+ спрайт.

Дайте идея за крем за лице за чувствителна, смесена кожа. Правих си тест на кожата и ми излезе, че е дехидратирана. Трябва ми силно хидратиращ крем newsm78

# 512
  • варна
На всички момичета искам да пожелая изпълнени с много положителни емоции почивни дни Hug
Боби, чакаме да разкажеш по подробни, въпреки че от снимките си личи, че сте изкарали повече от страхотно Hug

# 513
  • при моите деца .....
Добро утро!

Да разкажа малко по-подробно за моята "неочаквана ваканция" - Невероятно място - прекрасна природа, хубав хотел, усмихнат, услужлив, вежлив персонал.
Точното място за почивка.
Не успях да се възползвам от СПА зоната пълноценно, само последния ден преди тръгване минах през парната баня, сауната, вътрешния басейн.... съжалявах за пропуснатия релакс.... но в другите дни си сядах с книжка на шезлонг при външния басейн.
Не съм качила много, едва 1 кг, а при разнообразието от храна и нищоправенето се страхувах да не съм качила  Mr. Green
Пожелавам ви хубав съботен ден!

# 514
Добре утро!
Боби, мерси за кафето и закуската GrinningМного  сес радвам за теб, че си прекарала добре на почивката. Дано по-често да имаш възможност да почиваш Hug
Аз съм сама. Мъжо е на работа, а малката още е на балкана. За първи път от не знам кога си съм сама и сега не знам какво да правя. снощи оправих къщата, намазах си косата със стимулант на икаров в корените и кокосово масло по дължините - хареса ми резултата. На лицето сложих йогурт маската-доволна. Днес май ще трябва да пусна епилатор, трябва да оползотворя времето.
А имаме ли именици. Ако да - Честит имен ден!Да сте живи и здрави, успешни и щастливи Heart Eyes
Моля за линк към групата във фейсбук, че искам и аз там PraynigБлагодаря предварително.
За слънчевата алергия - не знам дали имам такава, обаче ако се излагам повече време на слънце - по ръцете/особено при мен/ се появяват едни ситни пъпчици, които ужасно сърбят. Не съм ходила на лекар, не ми се занимава. ама ако се мажа със слънцезащита - няма проблем.
на Мими и Бисквитка - силно гуш HugДано вземете най-доброто решение за вас Peace
Чао от мен, засега.
Слънчев и усмихнат ден ви желая

# 515
Боби, радвам се за теб. ПОвече такива почивки да имаш Peace

# 516
  • Варна
Привет и от мен варненската медузка  Laughing Mr. Green

Как сте момичета,хвърлям ви по едно око ама пусти мързел не ми се пише.Тези дни само по плажовете се мотам чета книжки много ми е хубаво а и тен правя  Laughing
Разкрасително нищо косата ми е за ножица ,цвета ми падна от водата само сменям лака и толкова .

Честит имен ден на Илиянка   bouquet Жива и здрава и много положителни емоции  Hug
Боби много хубави снимки,фенка съм на Марти и малкия фъстък с бретончето  Heart Eyes
Мимка гуш и от мен  Hug
Étoile не ни забравяи  Hug
Вили  Hug за пъпешко

# 517
  • при моите деца .....
Привет.
В събота съм с по-дълга обедна почивка. Да ви нагледам.
Деси, това е племенницата ми - на съпруга ми на сестра му.
Илянка, честит имен ден!
Винаги щастлива, обичана, уважавана, ценена.
Хубав празник!

Кате, ако нямаш какво да правиш - аз не съм оправяла къщата, себе си.... може да наминеш  Laughing

Хубав съботен ден!

# 518
  • варна
Ехо Hug
Иле, честито и от мене Heart Eyes
Yasminn - пиши по често Hug

# 519
Здравейте Hug
Не съм писала скоро,но ви чета.
Сдухано ми е,много близък човек(да не кажа този дето ми се води най-близък) такъв номер ми/ни погоди,че съм в шок.Трябва ми време да реша,как да реагирам,но ми е болно Sad

Децата и те са болни,някакъв стомашен вирус,ама като е по две Crazy

Разкрасително мога да се отчета с пясъчен лак.За друго нямах настроение.

Или,честит имен ден  bouquet

Малчо има РД др.седмица.Чудя се каква торта да му измайсторя newsm78С деца ще празнуваме като мине РД и на каката,че са с няма и месец разлика в датите.

Поли и аз обичам да редя пъзели или да рисувам.Книга не мога да захвана в такова състояние,изобщо не мога да си събера акъла Tired

На всички почиващи,хубаво да си изкарате.На пътуващите-лек път Hug

# 520
Честит Имен Ден на празнуващите  bouquet

Ади - стискам палци бързо да се успокоиш и да ти се подредят нещата по най-добрия начин Hug

# 521
По нощите се сетих да се разкрасявам. Изкъпах се, изжулих се с кафе  Laughing и накрая се намазах с балсама за тяло на Sephora  Heart Eyes Много ми е любим. На косата направих маска и накрая и сложих от балсама без отмиване. След малко мисля да я доизсуша и оформя с четката-сешоар. На лицето сложих йогурта и сега мисля традиционно да си я омажа с крема с пчелен мед - много добре ми действа, нищо че е съвсем обикновено кремче  Blush Ще дооформя френския на ръцете, на краката върху червеното ще мацна един Jolly Jewels да стане весело - луд на шарено се радва  Laughing. Накрая ще се погрижа за петичките и айде в леглото с някоя книжка. На вас лека вечер  Hug

# 522
  • в Кошера
Здравейте! Hug

Разкрасително и аз съм на минимума, днес вече трябва да се взема в ръце и да оправя педикюра, че е трагедия.
Маникюрът все още е свеж - на две седмици е. Само ги пилнах вчера да ги поскъся. Гелиша не мърда (за пръв път) и не личи изобщо, че е израснал в основата.  Wink Определено ще си правя такова омбре пак.  Peace

Най-после и аз изпробвах Нивеата за под душа, тъмно синята. Харесва ми. Ще купувам пак.  Wink

Вчера гледах новите лакове на ГР, Импрешън, мисля, че бяха. Тези с ефекта на перца, които се слагат без топ, като пясъците. Някой пробвал ли ги е? Предвид мнението ми за пясъците (макар да съм ползвала само един Перфект), се ослушвам все още и за тези.  Mr. Green

Ади, дано вземеш най-правилното решение.  Hug

Илиянски, честит имен ден на патерици! Да ти е живо и здраво името и още дълги години да празнуваш на този ден!

# 523
Здравейте,дами! Simple Smile

Аз да споделя,че си изкарах един чудесен уикенд! Бяхме на вилата на едни приятели и купона беше пълен. Party Плуване в басейна,барбекю на двора. Хапване,пийване и хубава музика. Не ми се прибираше. Grinning

Днес разкрасителните ми процедури се сведоха само до къпане и мазане със стандартните кремчета за лице и тяло. Изморено и вяло ми е,не ми се прави нищо. Сега ще си направя топло мляко с мед и в леглото с книжката.

Хубава вечер на всички!  bouquet

# 524
Здравейтеее  Hug
Благодаря ви за пожеланията, аз бях забравила  Rolling Eyes
Добре си изкарах деня- цял ден на плажа и се оказа, че това ми е единствения плаж за цялата отпуска  Tired Вечерта вечеряхме на плажа- правихме пържолки на BBQ, пекох е миди, готвихме рапани и като опекохме два хляба на барбекюто и като замятах едни печени филии с лютеница и се навечерях  Joy
След 12 обаче такава буря излезе, че стана страшно  ooooh! Добре, че се прибрахме във вилата да спим, а не останахме в караваната на плажа.
Разкрасително съм катастрофа  Embarassed Нямам търпение да се прибера в София, та да си влязат нещата в релси. Задължително трябва да мина козметик и фризьор, другото и сама мога да го свърша  Sunglasses
Боби, много хубави снимки видях  Flutter
Ади, и вие ли хванахте оня гадния вирус? Яни едва вчера започна вече нормално да ходи . Дано се оправите бързо  Praynig
Тайра, кви пера, кО пак съм изтървала  Crazy аз съм доволна от пясъците Wink
Ондин, вЕрно е за нокторезачката- от както спрях да я ползвам значително се подобриха нещата. Като режех с нея и с момента с който щракна с нокторезачката и ноктите ми направо цъфваха  Sick
Айде стига за сега, после пак   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт