Мързеливи красавици - 25

• 51 069
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
  • при моите деца .....
Привет!
Нямам с какво да се отчета, освен с голям мързел и голяма умора....
Кате, много сте сладки и двете. Да ти е живо и здраво християнчето....
Голяма жега, а аз точно в 16 си тръгвам от работа и вървя 3 км....
Хубава вечер!

# 676
  • На острова
Етоалче, да знам, че и това е причина, аз като махна ластика и има яко косми по него. Обаче със шноли не ми е много удобно..

В момента си кисна краката във ваничка със зехтин  Mr. Green Нали тренирам домашно и то боса и хептен стават набити и груби  ooooh!

# 677

В момента си кисна краката във ваничка със зехтин
И аз, и аз така.
Наздраве от мен със Загорка Фюжън Wink
Тъкмо бяхме навън да хапнем и пийнем биричка с половинът и сега се прибрахме.Чувствам си краката все едно са 100 кила. Та си сипах една биричка и у дома и ги накиснах в лехенче с хладка вода и зехтин.
Айде хубава и прохладна вечер от мен Hug

# 678
  • в Кошера

Миа, и аз съм нон-стоп вързана на кокчета разни. Не издържам в това време да е пусната - абсурд! Нито я суша, нито я изправям, преса не ползвам, не се боядисвам. Нейчър луук отвсякъде.  Mr. Green Идея нямам къде бъркам (освен връзването). Като се замисля и маслени маски не съм си правила от мноооого време.  Rolling Eyes Но едва ли това е проблема.

Колко време ползваш Фитовал-а? Колко често? Друго правиш ли - маски някакви, добавки?  Rolling Eyes

Снощи по никое време реших, че трябва да си оправя петите. Голямо пилене падна. Накрая ги омазах с Нивеата за под душа и постоях 1-2 минути. После с крем и в леглото. Определено има ефект. Днес съм със затворени обувки. Че сандалките скапват пейзажа за норматив.  Crazy

# 679
Здравейте мацки  Grinning

Заредих чашата с кафе   food010 и идвам да надникна в любимата си темичка.

Сутринта докато бяхме с Чара на разходка, времето беше прекрасно - едно такова прохладно... Обаче май пак ще става жега, като го гледам как напича слънцето.

Аз сега се чух с едно приятелско семейство и решихме да си направим един непланиран уикенд на морето без деца   grinning039. Много ги обичам тези хора. Някой от нас като предложи нещо и останалите трима веднага се навиват. Хич и не се замисляме. Предпоследния път ни хрумна голяма глупост и я напрвихме веднага. Няма да споделям каква е, че ме е срам  Crazy Последният път бяхме на дискотека и в три през нощта решихме, че на другия ден ще изкачваме Черни връх и действително рано-рано на следващата сутрин, с раници на гърба, катерехме Витоша. И си го изкачихме  Laughing

Свърши ми Нукса и Нивеата за тяло и вчера вечерта с половинката отидохме до апреката с колелата. Хем покарахме, хем се снабдих и с необходимите ми неща. Аптекарката там е много готина и пак ме напълни с тестери. Хубавото е, че свикнах със седалката на колелото. Или тя омекна или моята... загрубя и вече не й прави впечатление  Wink

След малко ще си направя Йогурт маската. Следобяд ще се изкъпя, ще си сложа Лореал Интензив на косата и ще ексфолирам лицето. Днес мисля да не се изправям, за да ми почине косата.

Мравче, много хубава чанта.

Поли,ти коя зодия си?Харесвам открити хора,като теб  Hug
Ади, теле съм.

# 680
  • софия
Здравейте момичета,
Толкова се надявах вчера да завали че да не излизаме с дребните по площадките , но уви и пак не ми остана много време за разкрасяване, само смених лака на ръцете, депилирах се се погрижих за краката. Много съм доволна от пилинга за крака на Регал, изобщо козметиката им е страхотна винаги като ходим до Хисар си купувам по торба козметика, та напоследък този пилинг ми върши мн добра работа, докато се къпя си накисвам краката и после само минавам с него, частичките са сравнително груби и успяват да свалят мъртвата кожа. Simple Smile.Снощи тръгнах да си правя маска на лицето някаква еднократна на Балеа, но ми се стори развалена, миришеше гадно и се беше разводнила Sick. Трябва тези дни да намеря време да се боядисам, но кога ще да е.
Някой беше писал и дал линк към клипче за накъдряне на косата с чорап, аз го правя с тези гъбички за кокчета който са модерни сега, докато е влажна слагам гъпката и сутринта косата ми е сякаш съм била на сешоар с подвити краища и леки вълни.
Хубав ден ви желая.

# 681
  • На острова
От Фитовала изразходих, хм, 2 или 3 тубички от по 100 мл. Не знам колко време ще рече това  Rolling Eyes А, да, и си пиех онези таблетки с цинк и нещо си за коса от ДМ. Имам още блистер и си казвам от два дена, че ще ги почна пак и все забравям. Бабълчето ги пие същите доколкото си спомням. Маски също не правя никакви, освен купешките. В смисъл преди яко правехме бъркочи, сега никой не се занимава..май.

Краката след снощи са ми меки и приятни. Но днес пак съм със сандал. Видяло се е, че при мен ежедневно ще трябва да се обгрижват петите. Нали съм ви казвала, че свекърва ми /и тя ма'а по цял ден по джапанки или сандали/ има супер меки и нежни пети. На майка ми една приятелка също. А не е като да полагат ултра-мега грижи за краката си.. Тоест и си е ген някакъв. Предполагам.

# 682
Добро утро! Аз пиша рядко в темата, но ви чета  Hug

Последно разкрасително си взех това и съм доволна
http://prikachi.com/images/741/6392741L.jpg

и соли за крака  Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден
   bouquet

# 683
Чета редовно, пиша рядко /нещо не съм от  най-разговорливите/. Научавам интересни неща от вас... По темата с косопада - на мен ми помогнаха онези витамини от ветер. аптека Тривитаминол-а, за който научих точно от вас. След мазането зимата и пролетта / с почивки през месец/ само при къпане ми падаха 3-4 косъма, сега забелязвам че малко повечко падат но не съм я мазала поне 4 месеца. При мен косопада май се дължи на тичането след децата, нередовното хранене и приемане на витамини. Пробвайте няколко месеца за да сте сигурни в резултата!
Купих си вчера фон дьо тен на ARTDECO и на първо време съм много доволна. По-скъпичък е, но ми  покрива ми всички лунички и разни петънца, които ми наизлязоха от слънцето, но тях на есен ще ги "боря" с пилинг.

# 684
Здравейте и днес  Sunglasses
Не съм се разкрасила особено, но довечера ща го направя, че утре имам една среща и трябва да съм красавица неземна  Flutter
Пак да си повторя въпросчето от вчера  Embarassed За изправящите косите си, как да си я направя като на клечки ... По-точно краищата ми да си стоят изправени като хората, те ми се подвиват най-много  Confused

# 685
Здравейте!
Днес си имам 3-годишна рожденичка, заповядайте да се почерпите
Скрит текст:
На въпроса на minana  и аз търся отговор. Аз се изправям с преса рядко, ама не ми се получава идеално права косата. Пръскам само термозащита и изправям кичур по кичур.Вярно, става по-подредена косата, ама не и като на клечки, разделена и права.Ако имате тайна-споделете.
Разкрасително съм с лек грим и се приготвям за навън да празнуваме.За друго няма да имам време днес.
Сетих се снощи, че майка ми имаше доста груби пети по едно време, дори се бяха нацепили. Оправи си ги с един крем - Глизолид.
От Кауфланд го взимаше, към 4-5 лв беше кутийката.Та може да пробвате.
Доста мацки се губят, да се отчетат, моляяяя Praynig
Айде, чао Sunglasses

# 686
  • при моите деца .....
Привет, красавици.....
Засрамих се сериозно от участието си само в мързеливата част на темата, та пуснах епилатор, сега си правя вана на стъпалата със зехтин....
Мисля да се наградя с бира.
Хубава вечер!

# 687
Тук съм, но в кофти период  Sad
Чета ви постоянно  Hug

# 688
  • варна
Kiss My *** , и аз съм в такъв период, ама лошото е , че при чене продължи дълго Cry Дано при тебе бързо отмине Hug Голямо гуш от мен Heart Eyes
Боби, хубава награда си замислила Hug
Кatence , да ти е жива и здрава малката госпожица Hug

Днес ходих на козметик - направи ми някаква терапия с водорасли и сега лицето ми е много хубаво Crazy

# 689
Катенце, жива и здрава да ти е малката сладурка! Много да те радва и много да я слушаш  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт