Мързеливи красавици - 25

• 51 062
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Ехооооо Hug

Мимс,чувствата са взайми HugДнес звучиш добре.

Аз пък ще ходя на работа,ама не на токчета,хахаха.С 30-ет деца малко ще ми е трудно да се глася с токчета,но пък работата ми ще е все едно съм си у дома...........е, +/- 28 деца Laughing

Поли,сладко Теле си ти.С нетърпение очаквам деня в който ще прочета в поста ти,че новият член на семейството е вече у дома Hug

По темата,нищооооо BlushКупих си сега ей този лак за морето:
Скрит текст:
Да видим дали ще ми Ареса Thinking
И на каката за подарък ходих,ама бая зор видях да го прибера без да го види.Голяма е вече маймуната и всичко разбира.Все по-трудни стават изненадите Laughing

Хайде,отчетох се,че да не присъствам в черното тИфтер на Мими.

Отивам да правя тиквички с кис.мляко и чесън Hug

# 706
Добър вечер и от мен. Simple Smile

Тези дни активно мързелувах. Почти нищо разкрасително не съм правила,освен сменянето на лака. Но да се оплача,преядох с кекс и не мога да помръдна сега. ooooh! Но пък чудничко ми стана кексчето.

Поли,много ми е приятно да те чета! Пишеш увлекателно,и сега разбирам,че си и една от любимите ми зодии.. Wink

Ади,честит лак! Simple Smile Дано ти хареса как стои. И аз съм фен на тиквичките.. Grinning

Хайде и останалите мацки да се разпишат. Hug

# 707
Мимка, отчитам се само заради теб, да не ми пишеш отсъствие...  Hug

Аз още съм си оциклена и още ми е криво. А днес се чувствам ужасяващо зле, във всеки един момент мога да ревна като магаре. Няма определена причина... просто ми е едно такова тежко. Остава месец и половина докато се върна в университета. Свекървата ще идва да гледа малкия, няма да живее при нас поне. Но се чувствам странно, страх ме е че няма да се справя с дете, домакинство и трудна специалност... а и половинката ми не е особено съпричастна към случващото се с мен... В кофти период съм.
Оплаках се.  Tired

Днес оправих веждите и се лакирах с този флормар:
Скрит текст:

И това ще ми е.
Хайде, отивам да се срамувам в ъгъла, да се кривя и да си грознея...  Tired
 Hug

# 708
  • варна
Вилли , голямо гуш от мене Embarassed Heart Eyes

# 709
  • при моите деца .....
Привет!
Разписавам се.... страх ме е от неизвинени отсъствия  Mr. Green
Мими,  Hug
Вилли, ще ти е трудно, но съм сигурна, че ще се справиш.  Hug
Поли, така хубаво си го описала за високите обувки.... сега ходя основно с равни, оттичат ми краката, ходя 3 км до работа, днес ходих на двете места на работа....
Утре мисля да си купя нещо козметично, прах за пране и омекотител.... взех заплата от магазина.
Платих си за Рилските езера - на 11 ще ходим. Искам да ги посетя в слънчево време тази година.
Прибрах се след 21.30 от среща с приятелки, но ми беше хубаво.....
Безкрайно уморена съм......
А ме очаква още по-натоварена седмица....
Хубава вечер!

# 710
  • GYM
Минавам бързо на отчет Embarassed
Нищо разкрасително от мен, на абсолютния минимум съм. Пък педикюра и веждите плачат за оправяне. Ама ако видите какво е у дома - няколко атомни бомби са паднали, разкрасителните процедури просто са мираж Tired Оставиха ме на един ден само в бара - нямало хора и затова. Много тъпо ми стана, въпреки че ме увериха, че по нататък ще ми върнат петъка Confused
Мими - гушки, прочетох, че си в труден период Heart Eyes Дано излезеш бързо от него. На Естелче и Бисквитка - много гушки също  - всичко минава, кураж Heart Eyes Или и на теб Hug Heart Eyes
Боби, как не се спря Laughing Неуморна жена си ти Heart Eyes
Ади - много сте хубави , честит празник:hug:
Катенце, честит празник и на вас Hug
Пропускам много от вас, ама старост-нерадост Embarassed Много гушки за всички Hug Hug
Аз ви казвам наздраве с бяло вино, след което си пускам Двама мъже и половина и разпускам, мъжо отиде да гледа мача в един комшия, че нали Ботев играят, пък ние нямаме телевизор Mr. Green
Сладка и палава вечер Hug Hug Hug Hug

# 711
  • София
Здравейте мързеланки!
 Аз днес пак съм пас откъм разкрасяване,но от утре почвам някакви домашни тренировки.
 Май пак ни се очертава едно кратко море с компания за 4 дни към средата на август,ама не е много сигурно Simple Smile А аз излязох в неочаквана ваканция до септември,което не знам дали трябва да ме радва или не,но поне ще имам време да се подготвя се предстоящия изпит.
 Днес вечеряхме с една приятелка,която пристигна с торбичка от Лили,естествено аз веднага инспектирах Laughing Беше си взела крем за лице на Микса за суха кожа,отворихме го и ми даде да си мазна по бузите и май ще се купува.Плътничък е,перфектен и кожата ми все още не е реагирала,а и не би трябвало де,нали уж за чувствителна го дават.Отзад като четох описанието на кутийката,все едно за мен са го писали.А отдавна не съм ползвала крем за 10 лева с който лицето ми да се чувства добре,ако го открия в този крем ще го позлатя!
 Беше си взела и от синята спирала на Мейбалин,нея вече не съм й я отваряла  Laughing Но каза че за втори път си я купува и била много доволна.

Вилли ,бързо да минава този период,тежка ти е специалността,наистина.Нашият общ познат (който между другото днеска е рожденик) редовно ми се оплаква,ама изкарва и то доста успешно,така че щом той може и ти можеш Wink Със сигурност е трудно с детенцето,но аз съм сигурна че щом имаш желание ще намериш и начин!
* Боби *,блазе ти за езерцата!
 Хайде,малко и ти да се почувстваш застрашена от неизвинени отсъствия и забележки  Joy
*Allegra* ,ти ли го прави кекса?
 Утре ще ми идва една приятелка на гости да й покажа как правя лазаня,не че е голяма философия,ама тя си е въобразила че нейната не става като моята,а уж по моята рецепта я правила.

Тялото се поклаща по уникален начин, когато човек обуе висок ток.
Ако може да ходи на тях,е от Victoria's Secret Fashion Show със сигурност ходят,но на доста комични походки съм се нагледала по улицата.
 В изречението думата "уникален" може да има две изречения,в зависимост от походката  Laughing

# 712
  • варна
Bubble, весело да си изкарате на почивката Hug А, я да споделиш за лазанята, че и моята все нещо не става Crazy
velvetvoice , наздраве миличка Hug Аз тази вечер съм на студен чай Crazy Heart Eyes
Боби, за колко дена заминаваш Hug Мн мн мн весело да си изкараш и да си починеш добре Hug

На всички други - голямо гуш от мене Hug, ама неизвинените си вървят Joy

# 713
  • Street of Dreams
Здрасти, аз с последно предупреждение ли съм или вече съм изключена? Mr. Green Това ми напомня на ученическите ми години Embarassed Embarassed
Днес се събрахме у дома с две приятелки и фризьорката ми - всички сме боядисани и подстригани, че и лакирани даже, накрая леко подпийнали. Ондин е с почти къса прическа, скосена отзад на етажи, отпред по-дълга и с крив бретон. Цветът е еспресо, много тъмно кафяв.
В гардероба ми няма нищо ново и интересно, освен една рокля rockabella-style, която да видим дали ще облека някога Mr. Green
Прегръдки на всички ви Hug

# 714
  • при моите деца .....
Добро утро!

Велветче, радвам се, че се разписа. Дано скоро ти дадат 3 дни, просто лятото хората са по морето, а есента ще има повече посетители.
На Рилските езера ще ходим на еднодневна екскурзия.
Тръгва се рано и към 22 се прибираме - поне миналата година беше така.
Нуждая се от почивка.
Мисля в събота да се отдам на почивка, разкрасяване на къщата и на себе си.
Хубав ден!

# 715
Здравейте  Grinning

Включвам се към кафето, което е поднесла Боби и сядам да се разпиша. Днес станах раничко, за да поработя малко , защото имам доста неща да свърша след това. Взех си един душ   bath1 сипах си кафе и реших обаче, първо да си ви прочета, докато се разсънвам  kaffeetrmker_2

Снощи стегнах багажа и не мога да се начудя какво толкова взех за два дена. При мен количеството багаж няма разлика, когато заминавам някъде за два дена или за две седмици. Все си е еднакво много  Laughing

Вили, не се притеснявай ще се справиш. Аз завърших бакалавърската си степен с едно дете, магистратурата с две и сега втората магистратура ще я завърша с три  Grinning При добра организация и желание се получава. Иначе вчера се лакирах със същия лак, който си показала  Simple Smile

Allegra, благодаря ти за хубавите думи  Hug

Аз се заемам с преводи сега, защото после трябва да откараме децата на едните баба и дядо, кучето на другите да ходя на пазар, маска на лицето и косата да направя, да се изкъпя, да се ексфолирам, да се епилирам и да си оправя маникюра и педикюра и всичко това трябва да се случи до 15ч.  Crazy Ако ми остане време, ще се включа пак.

# 716
Добро утро! Идвам да си изпия кафето във вашата компания. Simple Smile

Bubble,кекса аз го направих,и стана много пухкав и вкусен. Затова и свърши толкова бързо. Laughing Като спомена лазаня,аз съм точно като приятелката ти. Обожавам лазаня,и никога не ми се получава както искам. И аз по рецепта я правя. Crossing Arms Затова и скоро не съм правила.

Боби,ех как ти завиждам за Рилските езера. Дано си изкараш чудесно! Hug

Вили,искрено ти желая нещата да се наредят при теб.

Поли,много ти е натоварена програмата днес. Дано успееш да свършиш всичко навреме.

Аз днес ще пазарувам и ще пооправя вкъщи,а довечера сме на гости. Сега ви желая хубав петък!  bouquet

# 717
Благодаря ви за куража, милички!
Мен повече ме притеснява, че заради проблема си, малкият трудно свиква с нови хора... А и не знам как ще го водят на рехабилитация, когато аз съ заета...  Tired Абе, всичко предстои да се разбере и надявам се да се подреди. Осъзнавам, че и да го мисля от сега.. няма много смиъл. Simple Smile

Бабълче, випускът на нашия познат точно сега им мина най-трудната година. Ако додрапам до края на трети курс, се пиша завършила Grinning

Поли, много е хубав Флормарът. За пръв път от 2 месеца се лакирвам с нещо непясъчно Grinning Пак бях нагласила пясък, но в последния момент реших да разнообразя.  Grinning
А на теб винаги съм се възхищавала на желанието, на енергията, на организацията да се справиш с всичко.
И в новите начинания ти пожелавам успех!  Hug

Айде, отивам да варя макарони, че детето умря от глад  Mr. Green
Хубав ден!
 Hug за всички!

# 718
Здравейте, красавици.  Crazy
Добре,че извадиха черен тефтер, за да се появите...
Аз не пиша в темичката,защото често няма какво, Но много обичам да ви чета Blush.
Радвам ви се как намирате толкова енергия и сили да се разкрасявате всеки ден.Аз сега съм в отпуска и съм си вкъщи и дори крем за лице съм си сложила 2 пъти за 1 месец  Close . Като ме мотивирате тук по колко пъти се епилирате, ходя и аз.Сега като ви чета и за лаковете как ги сменяте всеки ден, ще взема днес да се лакирам  Simple Smile.Яд ме е че имам сигурно 20 , а като си харесам един цвят от всичките и само него, другите си стоят докато засъхнат и ги хвърля.
Хубав ден да всички и спорен. Успехи на Вили, която има нелеката, но не невъзможната задача да отгледа дете и да се образова  Hug .

П.П. Чух за някакъв хубав кекс, случайно да раздавате рецепти, а лазаня никога не съм правила, но и ме мързи. ( кекс ще правя само, ако е "мързелив" т.е. да не е сложно) Embarassed

# 719
Здравейте дами   Simple Smile
Отчитам се с разкрасителна вечеря с приятелка до среднощ, добре съм наспана, с една любима рокличка и на токчета пристигнах в  офиса .... И като прочетох поста на Поли за дамите на токчета и с парфюм, се сетих какво съм забравила  Mr. Green Добре, че имам един резервен в офиса  Flutter
Вчера разкрасих мъжо с една блуза от Есприт и 2 ризи с дълъг ръкав от Андрюс, много съм доволна. Харесах му и панталон, но се чудя за цвета  newsm78 Него пък го мързя да ги пробва дори  Shocked Хареса ги и това е, толкова са му досадни разни такива неща, че чак ме изумява, за това съм се заела аз със задачата да му купувам, вече всичко може да се заменя, понякога и да се връща. Осъзнах, че така хабя по-малко нерви, вместо да го карам постоянно да излизаме и да го влача насила насам-натам  Mr. Green Даже ми е приятно  Heart Eyes
Вилли, ще се справиш мила, мисли положително. Не е лесно, разбирам как се чувстваш, но така или иначе всички тези неща ги правиш и заради детето  Hug
Боби, аз видях езерата за първи път миналата година и толкова ми хареса там, красота ... Пожелавам ти много положително да се заредиш  Simple Smile
Поли, весело да си изкараш  Grinning
Хубав уикенда на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт