Мързеливи красавици - 25

• 51 049
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
  • в Кошера
Добро утро!  Hug

Почвам отзад-напред, че ЕГН-то си казва своето.  Laughing

Вили, трудно е, но ще се справиш. Не си първата, няма и да си последната, учила с дете, мъж и домакинство на главата си.  Hug Впрягай родата, не отказвай помощ и така..  Peace

Поли, това всичкото, което си го изредила за правене, аз посмъртно НЕ мога да го свърша до 15 часа, при никакви обстоятелства.  Laughing Ти си машина!
И мен ме чака стягане на багаж - ужасТ. И аз изнасям къщата винаги, добре, че ми е голям багажника на МПС-то.  Laughing Mr. Green

Мрав, лек път днес и да си изкарате прекрасно!  Hug Peace

Поли, Сикретките са НЕчовеци бе, имам чувството, че и на кокили пак ще ходят умело и красиво.  Whistling
На мен, простосмъртната, ми дайте кецове и не ме закачайте. Токовете ме съсипват. Последно обух едни на РД на Кифличка и само си мислех как ще се кача в колата и ще ги събуя.  hahaha Laughing
нИ мо'а и тва е!  Crazy

Бабълче, ти съвсем като в рекламата на Лили - "и какво си купихте..?"  Joy

Колкото до моя милост - на разкрасителния минимум съм, НО утре и в неделя трябва да се стегна из основи, че морето ще се смръщи като ме види.  Joy
Само си купих 3-4 неща от сейловете, та съм щастлива и доволна.  Mr. Green

Хубав ви ден, девойки!  Hug

# 721
Здравейте прекраснииии!
Днес последно съм на работа и после 2 седмици почивка Sunglasses
Разкрасително няма с какво да се похваля, ама събота и неделя трябва да се постегна, че и на мен ще ми се мръщи морето.
Очаква ме епилация, педикюр, маникюр. Маникюра не знам какво ще го мисля, че на морето няма да ми се занимава с лакове. Може и с голи ноктенца да си ходя.
Токчета и аз харесвам, ама все по-рядко нося. Повечето време съм на платформа или кецки, балеринки и т.н.
Друго, друго - сили, смелост и прегръдки на всички сладурки Hug

# 722
  • София
Здравейте, красотички!

Мен предните два дни ме скъсаха от работа и днес ме мързи и на плаж да отида, то и времето е едно такова ту грее, ту се скрие в облак Tired така че реших да се отдам на мързел - форума, фейсбук, филмчета и книжка...аааа да и ядене  Laughing

Разкрасително - само стандартните неща.
Педикюра ми плаче за внимание, но няма да е днес или поне не близките часове.
Трябва и с епилатора да побръмча  Whistling
Май ще оставя всичко за утре, понеже тогава няма как да ми се размине, вечерта съм на парти на Какао и трябва да положа нямамви усилия Crazy

Кatence, по-бързо да минава днешния ден и да започва почивката  Wink

Tyra, весело изкарване на почивката и със здраве да си носиш изгодните нови придобивки!

tzvetihc, това с къдренето с гъбка е много добра идея, ще я пробвам  Peace

pufpaf, после сподели на кое кремче за лице си се спряла  Wink И аз имам още за около седмица от моето.
Сигурно ще взема някое на Ла Рош или на Биодерма Thinking

Животът е твърде кратък, за да го хабим за диети, неподходящи мъже и лошо настроение
smile3501 smile3501 smile3501

Весело изкарване на всички стягащи багажа за морето  Party

На всички тъжни красавици  Hug Hug Hug
Дано бързи отминат тези периоди  Wink

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 13:15 от ~Étoile~

# 723
Здравейте отново! Simple Smile

brilqntina,аз бях тази с кексчето и с удоволствие ще споделя рецептата. Wink

Скрит текст:
4 бр. яйца
    1 и 1/2 ч.ч. захар
    1 ч.ч. кисело мляко
    1 ч.л. сода
    2 и 1/2 ч.ч. брашно
    3/4 ч.ч. олио
    1 ванилия
    1-2 с.л. какао

Разбиват се яйцата със захарта, добавя се содата, загасена в киселото мляко, брашното, олиото и ванилията. Всичко се разбърква много добре и след това се разделя на две равни части и в едната се добавя какаото, след това много внимателно в центъра на тавичката се изсипват две лъжици от бялата смес, след това две от кафявата пак в центъра и така се редуват до изчерпване. Сместа трябва да се изсипва само в центъра на тавичката, а след това тя сама се разстила по цялата тава. Пече на 180 С в загрята фурна.

Рецептата е много бърза и лесна,и си заслужава. Peace

Аз сега си пия второто кафе за деня,после минавам през банята и започвам отсега да се чудя какво да облека за довечера. Rolling Eyes

# 724
Ехоооооо Hug

Вилли и аз съм с твоята чуденка.Записвам магистратура,ще ходя на работа,ще домакинствам и ще гледам 2 деца CrazyКакво му трябва повече на човек newsm78Само да сме здрави,и ние и дечицата,на всичко друго се намира колая. Simple Smile

Хора,снощи съм чела "Аз преди теб" до 03 ч.Сигурно е излишно да споменавам,че ревах като магаре  LaughingДобре,че я прочетох преди да отидем на морето,че не знам как щяха да ме зяпат на плажа Laughing

Днес дойде Балансиращото колело на Ал.Детето яко се кефи,ама свекъра като взе да бучи-"Аааа,нямате пари,купувате такива глупости,това нищо не струва...... Crazy",като че той ми е дал парите.Едно време,имало било хубави колела,сега това щяло да изгние (цялото е дървено).Пфуууууу,все да ти скапе някой настроението Crossing Arms
Важното е,че малчо е доволен де,пък другото Whistling

Разкрасително,нищо.От три дни се каня да си изтрия лака на краката,обаче все ме домързява.Довечера пак ще пробвам Laughing

Препоръчайте ми друга книжка за четене,подобна на последната спомената Peace

# 725
  • варна
Е, така ви харесвам - друго си е като има какво да се чете Hug За днес прибирам тефтера Hug

Отчитам се - ходих на фризьор, епилирах - ръце и крака, оскубах си веждите, махнах мустака Laughing, в момента съм с маска на лицето и след малко душ Flutter И съм готова да си тъпея самичка - събота и неделя Confused

На всички вас милички - приятен уикенд Heart Eyes

# 726
Здравейте, момичета. И аз се наканих да пиша най-накрая. Днес си взех душ, след това сложих лосион, но постоянно имам чувството, че нещо ме хапе и се чеша  #Crazy и откачам. Точа се на едни лакове-пясъци, ама още не съм взела.
Относно ученето- не е невъзможно, като се амбицираш максимално и дадеш всичко от себе си. Аз не съм имала дете, но успях да изуча бакалавърска степен, същевременно магистратура- право и след като ми остана 1 година от правото записах и друга магистратура. Всичко е възможно  Simple Smile
Трябва да се мацна с целулитния крем, имам масажор. Една приятелка ми подари крем на Coryse Salome. Мирише малко кофти, но има ефект. Все не успявам да се мажа по 2 пъти на ден. Много съм несериозна.  bouquet
Приятна вечер !

# 727
  • София
Здравейте красавици!
 Аз сутринта се епилирах,сега преди половинът да е пристигнал ще сложа една маска на косата,млечната на Милк шейк.
 Днес минах инцидентно през Фантастико,то пък имало защо  Mr. Green Едно мило момиче ме спря и ми направи диагностика на косата с уред.Косата ми излезна че е тънка (нищо ново под слънцето),косъмът ми е 5 % увреден,скалпът ми изключително здрав накрая ми излезна на компютъра кои шампоани е добре да ползвам (Пантен за обем),обясних на момичето че ползвам други шампоани в момента,но беше толкова мило,че взех за майка ми шампоан и балсам от серията Nature Fusion.

Бяхте ме питали за лазанята,трябва да си изнамеря рецептата и ще я напиша тук,вече я правя на око,днеска показах на приятелката как стана,хапнахме си доволно лазаня със сладолед Тирамису на Алома.Иначе и двете искаме да отслабваме  Laughing
 Корите също са от значение,аз взимам на Barilla.

~Étoile~ ,весело да си изкараш на какао.Ходиш ли на плаж?
Вилли ,дано Фъстъков се адаптира лесно.На теб няма ли да ти признаят някой изпит,ти завърши ли първия семестър?
***Ади*** ,честито да ви е колелото,аз го видях във фейса,много е готино!Пък на свекъра не му обръщай внимание,нека си бучи,нали Алексчо е щастлив,това е най-важното!
mimi_82,добра работа си свършила днес!Браво!
*Allegra*,рецептата си я записах,кекса изглежда супер!

Бабълче, ти съвсем като в рекламата на Лили - "и какво си купихте..?"  Joy

Шампоан .... Упс!  Blush

# 728
Алегра, много благодаря.  bouquet
Изглежда чуден, нямам търпение да го направя,ама нямам кисело мляко, та ще оставя за утре и ще се отчета.

# 729
Bubble, brilqntina, радвам се,че ви допада кексчето! Дано ви се получи хубаво.  bouquet

# 730
Вилли ,дано Фъстъков се адаптира лесно.На теб няма ли да ти признаят някой изпит,ти завърши ли първия семестър?

Бабълче, аз влизам директно във втори курс. Първи курс го изкарах целия, но имам един невзет изпит, защото ми се заядоха, че съм бременна и не можах да ида на поправка, защото се пръкна Фъстъчков и бях в болницата тогава.
Тъй че, живот и здраве, след 4 години трябва да съм магистър-фармацевт  wavey Ще ви правя безплатни консултации за лекарства..  Hug пък ако в 5 курс запиша свободноизбираема дисциплина Козметика, ще поназнайвам това-онова и за козметиката.  Whistling

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 00:03 от Вилли

# 731
Вилли,таман като ни хване критиката,ще ни консултираш LaughingЩе се справиш,щом ти харесва Hug
Фъстъчко как е?Прави ли щуротии Mr. Green

Бабълче,издразни ме единствено това,че коментираше пред децата,а те вече разбират.Алекс го чака това колело с толкова нетърпение,едвам изтърпя да го сглобя и свекъра като взе да ги реди ooooh!Няма значение явно разбра,че е прекалил,защото като се прибрахме от разходка му говореше колко му е хубаво колелото и как и той искал такова.Аз удостоих цялата случка с мълчание Mr. Green

Мързи ме да се изкъпя ConfusedЩе изчакам да заспят ситните и ще се наложи да вляза де Laughing
Днес и си хапнах в повечко.Така ми се бяха дояли филийки с масло и шарена сол ,че таман 4 оправих BlushПосле и сладолед.....Боли ме корем сега Laughing

Хайде,лека от мен Hug

# 732
  • в Кошера
Влизам да ви мотивирам, мързелки, днес се пречупих.  Mr. Green
Цял ден бач и задачки-закачки, но се бях зарекла, че вечерта ще наваксам. Таааа...цялостно ексфолиране, Нивеата за под душа + крем за тяло. Скраб на лицето + Йогурт маската + арган. Домашен СПА педикюр + коралово омбре. Масаж на скалпа с лосион против косопад и старателно разресване (къдравелките могат да си представят какви усилия изисква; Ади, ти също  Hug).
За утре оставям Гелиша на ръцете.  Mr. Green

Мимка, внимавай с отсъствията.  Mr. Green

# 733
  • варна
Tyra , това само тази вечер ли го свърши - май ще те гоня от темата  Hug Шегувам се , миличка  Heart Eyes

Вадя черният тефтер и пиша неизвинено на Боби - съгласни ли сте Hug

# 734
  • в Кошера
Да бе, Мимка, сИга, за нЕма и 3 часа. Смених батериите.  hahaha Joy

БобиТУ или замезва, или запива някъде щом е тиха днес.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт