Мързеливи красавици - 25

• 51 064
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • при моите деца .....
Кисче, Мими,  Hug
Много ми е мъчно, че преминавате през труден период.....

# 691
  • варна
Скрит текст:
Ще се оправим Боби Hug, просто нямяме друг избор Hug Heart Eyes

# 692
Интересна темичка, жалко, че съм я пропуснала до момента...записвам се да ви следя...

# 693
  • при моите деца .....
Скрит текст:
Ще се оправим Боби Hug, просто нямяме друг избор Hug Heart Eyes
Пожелавам ви скоро да се похвалите с щастливи новини, събития, които са ви накарали да сте доволни от живота.
Естелчето липсва, а и доста красавици.....

ПП. Я да разкажа за утрешния ден - очертава се супер напрегнат - нищо ново  Mr. Green - първо съм в училище, а след това бързичко ще отида в магазина, но после ще излизам на пицария с двете ми любими дружки.... - винаги ми е приятно, но трудно се организираме.... утре ще празнуваме имения ден на едната - мина преди повече от месец, а трябва да се организираме и за РД на другата....
Та с две думи - очертава се приятен финал на деня.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 21:16 от * Боби *

# 694
Ко? Ne!  Mr. Green

Тук съм, чета ви най-редовно и пиша из други теми из Клюкарника. Повече чета из форума.

ИлияноУУУ, какво става, как си? Здравословно, психически?

П.П. Показания по-горе шампоан с розата и аз го имам. Харесва ми как мирише. Peace

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 21:47 от Естел Бързоход

# 695
  • при моите деца .....
Естелче,  Hug съжалявам за лошия период....
Нали знаеш Всяко зло - за добро! Животът често си играе с нас и издържливостта ни.

Животът е твърде кратък, за да го хабим за диети, неподходящи мъже и лошо настроение

# 696

ИлияноУУУ, какво става, как си? Здравословно, психически?
Еее, успя дя ме разсмееш  Crazy
Оффф, кО да ти кажа- нерви от 'секъде и разни други работи . Ще се оправя, няма как  Sunglasses куче съм!
Аз от как си намерих протеиновия шампоан на Хималая за нищо не го сменям! И да похваля едно ЙоФтинко нещо - нощна подхранваща маска за лице на Амрита. Като тестерче е разфасовката, стига ми за 3-4 мазания, не мирише много хубаво, ама... Мажа вечер на чисто лице- сутринта измивам, кожата става мекичка и гладка и сякаш изравнява тена. Абе много съм доволна, купувам вече трета опаковка за крупната сума от 1.25  Laughing
Подстригах се лекичко, другата седмица ще ходя на почистване на лицето. Днес тръгнахме малко да пазаруваме в мола, те пък взеха че се обадиха за бомба  Tired та капо си излезнах.

Катенце, жива и здрава да ти е рожденичката   bouquet
Мими, Боби  Hug
Целувки за всички  Heart Eyes
Отивам да тегля един душ и лягам, че почти не съм спала.

# 697
Днес тръгнахме малко да пазаруваме в мола, те пък взеха че се обадиха за бомба

Еее, изпреварила съм те, рокля намазах, бельо, даже и Lilly успях да овършея, бомбата на касата ме хвана  Mr. Green

Сега турих един отровно-зелен лак, да подхожда на зелената роклА утре и ще пускам пералня. Малко епилатор и лосиончета за тяло, освен лака, и стига толко. След осем часа на тръстиката, и туй е много  Tired

Отивам да проверя съдържанието на бара в хладилника. Въпреки, че оня ден, режейки лимони за текила, дадох свидна жертва - един пръст. Та неска по-скромно - нещо, дето не изисква мезе  hahaha

# 698
  • София
 Здравейте милички!
Днес не мога да се отчета с нещо кой знае какво,след като вчера свърших доста неща.Оправих ноктите на ръцете и краката,седях с маска на косата,сложих и от кератиновата ампула на Лореал,ексфолирах се,епилирах се,хидратирах и лицето с маска.
 Поли,как ги обичаме с половинката тези непринудени хрумвания!За съжаление все по-рядко ни се отдава възможност да ги осъществим.Иначе ... пълни сме с идеи  Mr. Green
 Катенце,да ти е живо и здраво момиченцето,много да те радва!
 Естелова,излагаш сЪ,не се оправдавай,я да бъдеш по-редовна тук,че ще кажа на Мими неизвинени да ги остави!
 Кисчо,бързо да минава лошото настроение.Чух аз че в Сердиката имало бомба,е не ти е бил ден за шопинг,аз пък минах през Peek & Clopenburg да видя чантите,като тази на мрачицата,бях се нагласила да си взимам,но пък само розови и сини имаше  Crossing Arms Нямам с какво да ги съчетавам.
 Кажи ми за антицелулитното нещи,което си взе,ползва ли го?
 Мимка и ти да излизаш от този неприятен период,много силно ти го пожелавам  Hug
Но пък разкрасително добре го даваш забелязвам Wink Само така!

Лека вечер  Hug

# 699
Добър вечер!!!

Каталясала съм,днес навъртях 450 км път.Станала съм в 3 през ноща,пътувах до Сф,овършах улиците и свърших 100 неща.Рейса ме прибра в Сандански в 21 ч Crazy
Купих си "Аз преди теб",уж за да мързелувам с нея на  морето,като мацките по списанията.Да ама в рейса не се стърпях и викам,дай да погледна за какво иде реч.Ми няма да стигне до морето НЕ прочетена.Всъщност ,до утре следобед мисля да съм я приключила.Страхотна е,а и мацката на корицата,същата като мен бре  Grinning
В книжарницата ми предложиха и новата книга на автора,но нали имах препоръки за тази...
Определено влиза в графа ЛЮБИМИ HugМоже би втората след "Птиците умират сами" Peace

Катенце,да ти е жива и здрава порасналата принцеса  bouquet

Кръщенета правихме и на двамата преди да са навършили годинка.На Великден Peace

Честито нови придобивки на всички сдобили се с такива.Червената чанта,мноооооого ме кефи Hug

Разкрасително се изкъпах като се прибрах.Имах чувството,че свалям още един човек от гърбЪ си ooooh!Омазах се със стандартните мазила и сега викам да спя,най -после Crazy

Да поФала кремчето за вените и Розовата вода на Престиж PeaceМного съм доволен Mr. Green

Кисче,Мим не се давайте лейЗита Hug

# 700
Бабъл, ползвах го веднъж, кО знаЙш какво гладко дупИ и баджаци имаааам  Blush
Ще пробвам да съм редовна, да видим дали ще има и друг освен само козметично заглаждащ ефект  Thinking
Ади, книжката е много хубава- прочетох я цялата...на телефона за 2-3 дена  Crazy
Нота грей, утре вечер ще направя втори опит Wink
Айде лека нощ! Утре пак ,)

# 701
  • варна
Kiss My *** , ще се оправим нали така Hug
Ади, слабост си ми - гуш Heart Eyes
Bubble, вчера си имала доста добър ден от към разкрасяване Heart Eyes
Боби, еи това е страхотно "Животът е твърде кратък, за да го хабим за диети, неподходящи мъже и лошо настроение" - все по често ще си го повтарям Hug

# 702
Добро утро, мързеланки. Виждам,че няма кафе и реших да сложа
Скрит текст:
При нас времето е хладно и едно такова мрачно  Tired
Днес ще излзиам с приятелки на кино и като доизпия кафето бягам да се правя красива Flutter
Имам да доизчитам няколко страници  Peace
Кремът ми за лице на Нукс свърши и днес ще трябва да атакувам някоя аптека
Хубав и успешен ден от мен  bouquet

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 21:18 от pufpaf

# 703
Ехоооо  Grinning

Къде изчезнахте, хубавици? Аз цял ден мързелувах активно. Разкрасително само смених лака. Имам чувството, че го правя всеки ден. Но то с това изобилие от време е напълно разбираемо  Laughing Добре че ме заринаха с преводи от две агенции и ще си имам занимание другата седмица. Не мога да се оплача, защото си изкарвам една що-годе нормална заплата, без да работя и половин работен месец и без шеф на главата. Даже съм много доволна  Simple Smile Макар че с ръка на сърце признавам, че сутрин като извеждам кучето навън и видя нагласените и напарфюмирани мадами, забързани за работа, в мен се прокрадва лека ревност и носталгия по работата в офис. Но пък и работата от вкъщи си има мнооооого плюсове!

Аз цял следобяд гледам клипчета от Victoria's Secret Fashion Show. Еми, гледката на добре изглеждаща жена на високи токчета е несравнима. Толкова сексапилна и женствена  Heart Eyes Тялото се поклаща по уникален начин, когато човек обуе висок ток.

Аз отивам да си направя кафенце и да изведа децата малко навън и се надявам като се върна, да има вече какво да прочета, че съвсем изчезнахте...

# 704
  • варна
Поли , и аз така сутрин като изляза като видя нагласените мадами ми става гадно, но си има и положителни страни стоенето в къщи Hug

Няма да се разправям повече с вас - вадя черният тефтер Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт