Мързеливи красавици - 25

• 51 042
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
Вилли,таман като ни хване критиката,ще ни консултираш LaughingЩе се справиш,щом ти харесва Hug
Фъстъчко как е?Прави ли щуротии Mr. Green

Скрит текст:
Предвид факта, че е с ДЦП и се научи да се обръща преди 1-2 месеца... трудно може да се говори за щуротии при него, но... опитва се детенцето, колкото може. Весел и усмихнат е, сутрин ме посреща с усмивка след сън и въпреки проблемите, въпреки болката, тази усмивка ме прави горда, че съм точно неговата майка.  Heart Eyes

Днес отговарям само на едната част от идеята на темата: мързел.  Mr. Green
Таака че... лека нощ, прекрасни!  Hug

# 736
  • Велико Търново
Добро утро,красавици  bouquet
Днес рано-рано се излюпихме с дребосъчка-тя пък от вчера ми е с хрема и температура/откъде ги лепна,не знам ooooh!/,а утре заминаваме на море-дано се пооправи,за да не вардим стаята в хотела Confused
Снощи,като пазарувахме,пред магазина една госпо'ица реши да даде назад с нейната кола/а напред -място бол/ и така ми изтряска колата,че ми счупи решетката и свали номера Confused-та,днес,неочаквано и с майстори трябва да се занимавам-ведно с това,трябва да изгладя,изчистя къщата,да се епилирам,лакирам и да се изкъпя,че и багаж да наглася Whistling
Ако ми остане време,пак ще ви пиша,
много гуш на всички Hug

# 737
  • варна
Добро утро Hug
Biskvitka, дано малката се оправи и си изкарате една хубава почивка Hug А за колата, не се ядосвай - ламарини се оправят Heart Eyes

Днес съм в пълно затъмнение какво ще правя Crazy

# 738
Здравейте  Hug
Да се разпиша, че ще заключите трмата. Още съм в кревата, но трябва да ставам, че съм на бачкане  Tired Мен повече ме тресе мурзела от колкото разкрасяването - онзи ден пуснах епилатор само до коленете  Blush днес или утре ще довърша.
Тайра, мноУ разкрасяване, мноУ нещо! Засрами се! Бъзикам се, еваларката! Арган се каня да си купя от миналото лято  Embarassed
Ади, колелото е супер, а изказването на свекър ти  Sick да си го държи за себе си, може ли така пред детето да се изцепи  ooooh! Страхотни сте, да си го търкаля със здраве бузанчо  Heart Eyes
И като казах бузанчо - Вилли, сигурна съм, че ще се справиш с всичко, с което си се захванала и Фъстъчков ще ти влезе в положение  Crazy
Бисквитка, дано не се разбилее малката, та да може да се насладите на почивката! За ламарините - не си го слагай на сърцето! Само да сме здрави!  Heart Eyes
'Счезвам, че ще закъснея, ще се включа пак   bouquet

# 739
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Минавам да се разпиша в тази тема, а по-късно се надявам да се отчета подобаващо с разкрасяване в новата.....
Бисквитка, дано бързо се оправи принцесата. Приятна почивка ви пожелавам...
Явно има вирус... Марти вдига два дни Т, не висока, но и кашляше.... пробваме с хомеопатични, но през нощта се оплака, че я боли ухото..... мисля да я заведа на ушен лекар.....
Tyra, ти си стимул за всички! Колко много неща!
Вилли, позволен е ден за мързел, а за нас - може и по два в седмицата!
Аз вчера бях мнооого уморена. Като се прибрах полежах с крака, вдигнати на две възглавница, защото бяха много оттекли, а вечерта излизах на пицария с приятел, който днес си заминава за Испания.
Днес ми е почивен ден - трябва да се приготвя за гости - сестра ми ще ми гостува с малкото си дете - цяла седмица.
Какъв объркан ферман написах....
Колко хаотична мисъл.....
Хубав съботен ден!

# 740
  • София
Здравейте и от мен!!!Леле няма такова чудо-от 2 часа седя и се лакирам и само 3 нокъта,а имам и ваденки и после на работа.... smile3511 smile3511 smile3511
*Biskvitka*,бързо да се оправи детенце,въпреки че понякога и смяната на климата помага много и весело да си изкарате почивката!!!
Мен от 3-4 месеца ме боли кръста,от 10-15 дена започна и рамото и се чудя кога ли ще се замъкна на лекар...Освен да се долакирам друго разкрасително май няма да успея newsm47
Хайде Красавици хубав ден на всички,а на тези които и днес работим smile3511Лека и спорна работа!!!

# 741
Вилли,
Скрит текст:
знам,че сте с ДЦП,но това едва ли му пречи да предизвиква усмивка с някоя мъничка дивотийка.Нямах в предвид да търчи и да хамалува HugМного да му на целуваш пуФкавите бузаци Hug
.Той колко е голям всъщност,пропуснала съм май,ако си споделяла Blush

Аз изведох ситните на вън,обаче стигнахме само до кафето,много е моооооор ooooh!
Измъчвам тук една цитронада и се прибираме.

Разкрасително,ще ме мързи днес.Чудя се какво да си взема за четене ThinkingПрепоръчаха ми "50 цвята:сиво".Отзиви?!

# 742
Хех, Ади, аз също се чудех на тая книга, мненията са много крайни и в двете посоки  Thinking
Имам да дочитам една крими, после ще се чудя пак за тази  Laughing

# 743
Аз плажувам на терасата, не успях да стигна до басейн днес. Привечер планирам среща с приятелка в градината на Домата и ще мушна половин бутилка винце  Mr. Green

Разкрасителното ще го мисля след слънчевите бани.

"50 нюанса" почва много обещаващо и се превръща в голяма тъпня. А са ми подарили цялата трилогия, да си я бия в главата  Rolling Eyes

Връщам се на терасата с Патриша Корнуел, тя поне не може да ме разочарова  Grinning

# 744
В такъв случай минавам на вариянт 2: Халед Хюсейни -"Хиляди сияйни слънца" Peace

Първо мисля да поспя разкрасително де Laughing

# 745
  • при моите деца .....

Имам да дочитам една крими, после ще се чудя пак за тази  Laughing
Ако е хубава ще се радвам да я прочета!
И аз ще полегна малко с книжка.
Към 18 ще водя Марти на УНГ....

# 746
Боби, книгата е Пантерата на Нелсън Демил и е последната му книга. Всяка книга е отделна история, въпреки че героите са едни и същи и от време на време има препратки към предишните книги, но съвсем спокойно можеш да хванеш която и да е негова книга и да я прочетеш. Има уникален стил на писане- увлекателно, държи те в напрежение, леко вулгарен на моменти, доста забавен- смяла сем се с глас! Абе- любим автор ми е, всичко негово съм изчела  Laughing
Пиши как е Марти като минете УНГ  Hug

# 747
Ади, септември става на 2. Напомни ми да си сложа лентичка.  Laughing Много е привързан към мен, със ставането сутрин ми овисва на врата, дори кафето си правя с него на ръце. Трудна ще ни е адаптацията, но трябва да съм оптимист.

Впрочем, излязла ми е програмата за семестъра, няма да е толкова зле така като гледам, ще съм по 4-5 часа на ден ангажирана, така че ще имаме време да сме си заедно и да се гушим.
Съжалявам, че ви натоварвам с моите неща, момичета, но нямам с кой да споделя, както казах, мъжът ми много не откликва, та оставате вие и родата.  Mr. Green

Днес ще сменя лака, после ме чака баня, лосиони и т.н. Нищо ново под слънцето.  Mr. Green

За книги си говорите гледам. Ади, 50 нюанса е боза по мое мнение.
Ориентирала си се към Хилядата слънца, но да те предупредя, че ако "Аз преди теб" ти е била тежка... то "Слънцата.." ще те изцедят емоционално. Още нося спомена за тази книга. четох я преди 3-4 години, миналото лято пак... Simple Smile
Онзи ден завърших една готина кримка - "Намисли си 4исло", пращам на който иска  Grinning И сега реших, че е време Кралицата да се запознае с Краля.. тъй де, да прочета нещо от Стивън Кинг  Laughing 11/22/63 е изборът ми.  Simple Smile

# 748
Вилли, изобщо не си мисли, че ни " товариш"  Naughty Споделяме си и си помагаме  Hug
Прати ми книжката, моля те  Flutter Оказа се, че на телефона му е удобно да чета докато оътувам в автобуса или като имам да убивам време някъде  Whistling
 Hug

# 749
Вилли, изобщо не си мисли, че ни " товариш"  Naughty Споделяме си и си помагаме  Hug
Прати ми книжката, моля те  Flutter Оказа се, че на телефона му е удобно да чета докато оътувам в автобуса или като имам да убивам време някъде  Whistling
 Hug

Hug
Пратих!  Heart Eyes И аз от както имам ел. четец чета повече, докато приспивам дребния, докато си пие млякото вечер, докато пътуваме в колата... По-удобно ми е някак.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт