Мързеливи красавици - 25

• 51 220
  • 766
  •   1
Отговори
# 585

Досега гледах изписването на кралското бебе. Стори ми се адски емоционално, роди се бъдещ крал.  Heart Eyes А Кейт беше толкова свежа... аз един ден след раждането бях...  doh

Даа, роди се бъдещ крал Grinning . Много му се радвам! А преди почти 30 години на този ден се роди бъдеща кралица  Mr. Green
Скрит текст:
Да почерпя по повода  Mr. Green
Как сте мили мои? Аз бях в заслужена отпуска, а сега заслужено ми излиза през носа... нооо не ми пука  Hug . Нали топнах д*пето в морето  Heart Eyes . Някой ден даже ще ви прочета писанията през изминалите дни- някой ден, когато не съм толкова безкрайно изморена... а сега- извинете ме- ще заспивам. Но още сте ми любимки и темата ми е още сред любимите!  Hug Тези дни, като ви попрочета ще ви разкажа за страхотностите които получих за РД, и за тези дето си самоподарих... а колко още има да си самоподарявааам  Laughing

# 586
  • при моите деца .....
Добро утро, лейзита!

mep_1984, пожелавам ти винаги да си щастлива, обичана, уважавана и ценена.
Звучиш много добре....

Днес ще посетя столицата - обичам да пътувам - но ще бързаме  Sad
Ще отидем до ортодонта и до Джъмбо.
Каква съм блейка  Laughing - вместо измиващ гел на Yougurt серията на Биофреш съм си купила тоалетно мляко.... Ще си го ползвам.....
Ще  почета книжка до тръгването.... Ще ви наглеждам.
Хубав ден!

Един цитат от нета
Винаги след всяко нещо лошо идва и нещо добро просто човек не трябва да губи надежда и да вярва в мечтите си дори и да са далечни са реални и осъществими!

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 08:41 от * Боби *

# 587
  • при моите деца .....
Да се включа с едно бързо питане.....  Embarassed
Знам, че ще ми помогнете....
Като спрем при Джъмбо има ДМ....
Кой лакочистител е хубав? В лаковата тема се споменава лакочистителя на Lilly, но предполагам в ДМ го няма....
Какво мога да си купя?
Сега се сещам за един невероятен гланц.
Може и мицеларната вода на Mixa.
До 20 лв. мисля да се поглезя.

# 588
  • София/Горна Оряховица
Да се включа с едно бързо питане.....  Embarassed
Знам, че ще ми помогнете....
Като спрем при Джъмбо има ДМ....
Кой лакочистител е хубав? В лаковата тема се споменава лакочистителя на Lilly, но предполагам в ДМ го няма....
Какво мога да си купя?
Сега се сещам за един невероятен гланц.
Може и мицеларната вода на Mixa.
До 20 лв. мисля да се поглезя.

На ebelin лакочистителя е хубав, ама според мен е една идея по-скъп. Също така има и на essence,  те са ароматизирани сякаш  Thinking .
Аз така и не се надмогнах себе си и за лакочистител повече от 2 лв не давам  Crossing Arms .

# 589
  • при моите деца .....
Бори, и аз използвам на Forte, доволна съм от синия....
Но реших ако има нещо бюджетно, хубаво, различно..... да се поглезя....

# 590
  • София/Горна Оряховица
Бори, и аз използвам на Forte, доволна съм от синия....
Но реших ако има нещо бюджетно, хубаво, различно..... да се поглезя....

В ДМ сякаш няма кой знае какъв избор на лакочистител точно  Thinking . По-скоро си вземи някои от хубаво миришещите им лосиончета, тъкмо ще те мотивират да се мажеш  Heart Eyes . Аз лично обожавам този с кокос, при мен мирише 4-5 часа след като се намажа  Heart Eyes .

# 591
Боби, да, момичетата от лаковата препоръчваха ebelin, също и миришещите на есенс не били лоши.
Но и аз като теб си ползвам синьото Форте и не искам да чувам за друго.  Grinning
Препоръчвам лосиона на Балеа с манго. Ее, иде ми да го заям направо.  Heart Eyes Много хубаво мирише.
А мицеларната Mixa е страхотна, поне за моята кожа. Струва към 8 лв, не щипе, не лепне, очите не сълзят, аз лично съм доволна.
Хайде, приятна разходка днес и после да минеш да се похвалиш с покупки.

Аз като децата... обожавам да ходя в Джъмбо.  Blush Много обичам джунджурийките им.

# 592
Здравейте красиви  Sunglasses
Благополучно се завърнахме от първото море, доволна съм много, починах си, заредих се положително, но страшно се издух и ми е тежичко, ще трябва да разтоваря с малко плодове и салати тези дни  Whistling Разкрасително нищо не съм правила, но ще трябва да се погрижа за кожи и коси, че малко се поизсушиха  Wink
Боби, в лаковата тема се препоръчваше един лакочистител на Ебелин за лакове със специални ефекти (глитери, пясъци). На мен ми е в листата, но последния път го нямаше  Peace
Меп, честито на патерици   bouquet
buuh, такава почти същата маска с мед си правя и аз и кожата наистина е страхотна след това, днес мисля да я приложа  Flutter
Време е да поработя, хубав ден на всички  Hug

# 593
  • София
Здравейте, момичета!
Не се включвах тези дни, че откакто съм в Бургас съм все насам-натам.
Ходих и до Поморие за малко.

Започвам да си изграждам един много хубав навик тук.
Дните които съм почивка ходя вечер да тичам на солниците, гледах че е около 5,5км в двете посоки, което е сравнително ок, даже много за не особено спортуващ човек като мен Laughing

Сега зачезвам на плаж.
Супер ми е тук, защото почивните ми дни са наистина почивни и имам време да правя каквото си искам за мен.

Препоръчайт ми някоя хубава неангажираща книжка за на плажа.

# 594
  • софия
Здравейте и от мен в хубавата ви темичка. Heart Eyes
Често ви чета и признавам се успявате да ме вдъхновите за някоя и друга процедура.
~Étoile~,звучи страхотно твоята почивка и поздравления за това че тичаш.
Боби и аз всеки път си слагам някаква граница в харченето, но в ДМ честичко не ми излизат сметките, уж всичко евтино а на касата уаууу.
Хубав ден от мен.

# 595

Препоръчайт ми някоя хубава неангажираща книжка за на плажа.

Защо не си вземеш Космополитън с книжка? Те са неангажиращи?  Simple Smile

# 596
  • варна
Днес освен с ходене на маникюр и правене на една маска на лицето с друго не мога да се похваля Crazy
Боби, как мина разходката Hug

# 597
И аз чакам да се разпише Боби с новите глезотийки.  Heart Eyes

Аз днес мързелувам, само се мотая в кухнята. Хубаво ще е да се мотивирам да си сменя лака, че се обели днес от готвенето.

Еtoile, аз сега чета "Градината на желанията", но в електронен формат. Сладка е, неангажираща, лека. Препоръчвам.  Peace
Ако някой иска, да си я дръпне от тук: http://www.rulit.net/books/gradina-na-zhelaniyata-neobraboten-do … -free-296747.html

# 598
  • Пловдив
Здравейте,момичета!
месец и половина
Това лято на море няма да ходя,но месец и половина ще бъда
в Трявна.

Боби,на Ебелин лакочистителят е много хубав.

# 599
  • при моите деца .....
Привет, лейзита (толкова ми харесва обръщението  Laughing)!
Основния бюджет похарчихме в Джъмбо....
По-голям брой тетрадки - изгодни са, защото са красиви, с твърди корици и не се нуждаят от подвързии, които с принцеси са по 1.50 - 2 лв.
Купих и 3 скицника.
Една чанта, която само да оцвети. Неоригинална Color me mine.  Mr. Green
Един детски сутиен  Embarassed
За себе си купих Мицеларна вода на Mixa= На първо ползване ми допадна.
И боди лосион на Balea с уреа.
http://www.shrani.si/f/1R/SP/3zPp4z0y/balea-urea-body-lotion1-.jpg
Добре дошли на новите красиви мързелани.
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт