Фотокниги - Слънцето напече 10 тема фотолюбителят започва вече

• 95 822
  • 541
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Тествах кода - изписа ми, че важи за цена от $0,99, за първата книга с размер 6х6 или 7х5. Всяка следваща е за $4,99. Не знам обаче дали ще действа ако се пуснат няколко отделни поръчки? 

# 451
Тествах кода - изписа ми, че важи за цена от $0,99, за първата книга с размер 6х6 или 7х5. Всяка следваща е за $4,99. Не знам обаче дали ще действа ако се пуснат няколко отделни поръчки? 
Аз си поръчах 1 Simple Smile  Вие получихте ли си книжките,видях че сте писали на предишната страница, моята още не е пратена, ще си почакам Simple Smile Днес получих снимки, поръчани на 22/12 Simple Smile

# 452
  • София
Получих ги. Не помня точно кога,но може би беше преди 15.12. Направи ми впечатление обаче, че са малко по-различни от предните.
Иначе тия дни ако ми остане време и аз ще пусна нови да се правят.

# 453
Получих ги. Не помня точно кога,но може би беше преди 15.12. Направи ми впечатление обаче, че са малко по-различни от предните.
колко снимки се събират в тази 5х7

# 454
Може и една, може и 4 - зависи колко големи искаш да бъдат.
5 на 7 е 13 на 18 см.,

# 455

По-хубави ли са Wink Последно поръчвах преди 3 години...нямам книжка от скоро Simple Smile

# 456
  • Карлово
Същите са. Качеството зависи от качеството на камерата.

# 457
  • София
Абе не е май и до качество на снимките. Имам книги правени със снимки от фотосесии и пак са малко кофти - червенеят леко, но пък за парите са екстра. Слагала съм снимки и от телефона и от хубав апарат - няма голяма разлика. Иначе април 2015г. поръчах първите 2 книги, а сега декември още 5. Разликата е в плътността. Вторите са като че ли малко по-меки - вътре страниците имам в предвид.
За броя снимки - зависи си от темплейта, който ползваш. Аз нещо не мога да се ориентирам как да си направя мой темплейт та ползвам от готовите. Средно около 40-50 снимки се събират. Повечето снимки предполагат да са по-малки после. Ако са по-малко снимките самите снимки на книгата са по-големи и по-хубави съответно.

# 458
Здравейте момичета и момчета! 
Имам едно бързо въпросче.  Laughing Все още не съм получила календари, пуснати от кравичката да пътуват на 04.12.2015, досега никога не са се бавили толкова много.  Confused
Има ли други чакащи от този период? И знаете ли как мога да проверя в пощата дали не са там (съответно нямам тракинг номер)
Благодаря ви. bouquet

# 459
  • София
Имам едно бързо въпросче.  Laughing Все още не съм получила календари, пуснати от кравичката да пътуват на 04.12.2015, досега никога не са се бавили толкова много.  Confused
Има ли други чакащи от този период? И знаете ли как мога да проверя в пощата дали не са там (съответно нямам тракинг номер)
Благодаря ви. bouquet
Аз все още чакам книга от 22 Октомври.
От Кравата ми се обясняват за забавяния и дъра-бъра, само ми повтарят да бъда търпелива...

# 460
Благодаря ви. bouquet
Аз все още чакам книга от 22 Октомври.
От Кравата ми се обясняват за забавяния и дъра-бъра, само ми повтарят да бъда търпелива...

Аз получих книжка поръчана на 30 декември Simple Smile

# 461
Благодаря, момичета! Явно единствено може да чакаме Confused
Бабите вече си взеха календари, че то януари мина! Тази година ще се подготвя още октомври, въпреки, че досега винаги съм ги правила едва ли не първите дни на декември и са били тук навреме!

# 462
И аз се запалих по фотокнигите. Simple Smile Откъде взимате кодове?

# 463
  • Плевен/Пловдив

Като се регистрираш в сайта  - в профила ти дават кодове различни....  / за снимки, книги и т.н. /
Отделно и на пощата ще ти изпращат техни оферти.

# 464

Ето и код за книжка 6х6" или 5х7" за 0.99$.

Unique Coupon Code:   ZSTOLEN36YWT 
Expiry Date:   FEB 17, 2016

Общи условия

Активация на акаунт