БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 40 312
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Ето един, който е 300в. и не е скъп.

Нищо лично....Сетих се за тази марка.....На етървата готварската печка Нео и се запалила по време на готвене......Не искам да се сещам в какъв вид дойде уплашена директно у нас, да търси мъж ми, че тя си е била сама у тях.....

съжалявам да споделя, но точно от Нео и аз мога да изкажа същите впечатления, касаят се пак за готварска печка, зарекли сме се от тях нищо вече, но хората ги взимат точно, че са евтини... какво да правиш  

Купих едри миди, замразени. Колко минути се варят?
Предварително благодаря.

докато се отворят, бързо стават, но сигурно си зависи от силата на котлона

# 616
Ето един, който е 300в. и не е скъп.

Нищо лично....Сетих се за тази марка.....На етървата готварската печка Нео и се запалила по време на готвене......Не искам да се сещам в какъв вид дойде уплашена директно у нас, да търси мъж ми, че тя си е била сама у тях.....

съжалявам да споделя, но точно от Нео и аз мога да изкажа същите впечатления, касаят се пак за готварска печка, зарекли сме се от тях нищо вече, но хората ги взимат точно, че са евтини... какво да правиш  

[/quote]

На Нео само за тв имам наблюдение, но и той при свекии неработи нон-стоп като тук. (
Лабрекс, при мама също работи... 2-3 пъти в годината пасатора, като си ида. Но миналата неделя не можа да смели подпра.вките (магданоз и босилек) на песто. Станаха катонарязани в олио просто, 150 W e=

# 617
  • под тепетата
labrex, моят е лидълски - 600 вата и не беше скъп, но е купуван преди 2г. Сега видях, че са пускали такива, но с екстри - мерителна чаша, тел за разбиване ...От моя съм доволна.

# 618
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.
Почнах да правя сладко от череши. Взех 1,500череши и ги смесих с 1кг захар и в хладилника за 24ч. Сега ,обаче не пуснаха достатъчно сок за варенето. Въпроса ми е колко вода да прибавя ?
Благодаря.

# 619
  • София
Здравейте.
Почнах да правя сладко от череши. Взех 1,500череши и ги смесих с 1кг захар и в хладилника за 24ч. Сега ,обаче не пуснаха достатъчно сок за варенето. Въпроса ми е колко вода да прибавя ?
Благодаря.
Не повече от 50 мл. Скоро направих от черни и бели череши и стана прекрасно. После вариш 25 мин. прибавяш лим киселина разтворена с маааалко водичка и си готова. Горещо го насипах в бурканчета и ги обърнах за да хлътне капачката. Разликата беше, че аз го работих 1:1.

Последна редакция: сб, 20 юли 2013, 11:58 от marche14

# 620
  • Пловдив
Някой с предложение за бърза марината за прясно изпечени на барбекю зеленчуци  Blush ?

# 621
зехтин, лимон, сол, мед, копър или магданоз

# 622
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.
Благодаря.
Не повече от 50 мл. Скоро направих от черни и бели череши и стана прекрасно. После вариш 25 мин. прибавяш лим киселина разтворена с маааалко водичка и си готова. Горещо го насипах в бурканчета и ги обърнах за да хлътне капачката. Разликата беше, че аз го работих 1:1.

Благодаря   bouquet

# 623
Може ли да направя тази торта, но блатът ми да е със смлени бисквити,масло и какао, като сладък салам?

http://yoli-www.blogspot.com/2010/06/3-1.html

# 624
# 625
  • на Земята
пеп-4о и Genoveff,благодаря ви за вниманието. Hug  bouquet

# 626
Дали има достъпен метод да се разбере дали захарта (на кристали) не е менте и става за производство на ракия или вино?

Последна редакция: сб, 20 юли 2013, 16:45 от Анонимен

# 627
  • София
  Имам 50 гр годжи-бери, никой не иска да го яде, може ли да го сложа в кекс, вместо стафиди например?

# 628
  Имам 50 гр годжи-бери, никой не иска да го яде, може ли да го сложа в кекс, вместо стафиди например?

За кекс не знам ,но на мен са ми любими потопени в шоколад.

# 629
  • София

За кекс не знам ,но на мен са ми любими потопени в шоколад.
Мерси Пети, това е добра идея!

Общи условия

Активация на акаунт