КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 34 823
  • 806
  •   1
Отговори
# 60
Мда и аз най големият ми заподозрян беше Икебаната, но действително както се вижда, а между другото вчера и Миглена го каза..не пасва с тестовете. Има вероятност отговорите да не са така както ги мислим, но щом и тя го каза, а тя си знае как е отговаряла значи не е той. Затова и както никога гласувах на Киро - пасва си с всичко тестове, жокери и като подходящ за ролята тъй като е актьор и има перфектното извинение с болежките си да дъни нещата. И той ги издъни доста пъти. Иначе и аз стискам палци за победа на Любо искаше ми се да е Жени, но за съжаление тя падна жертва на тая завистлива пасмина, която сега гледа на кръв Любака. Но определено бих казал, че той най-заслужава от всички останали.

# 61
в крайна сметка довечера няма ли да питат участниците разкрили ли са Кърта и все пак половината от парите по неговата сметка да идат в общата?

# 62
Мда и аз най големият ми заподозрян беше Икебаната, но действително както се вижда, а между другото вчера и Миглена го каза..не пасва с тестовете. Има вероятност отговорите да не са така както ги мислим, но щом и тя го каза, а тя си знае как е отговаряла значи не е той. Затова и както никога гласувах на Киро - пасва си с всичко тестове, жокери и като подходящ за ролята тъй като е актьор и има перфектното извинение с болежките си да дъни нещата. И той ги издъни доста пъти. Иначе и аз стискам палци за победа на Любо искаше ми се да е Жени, но за съжаление тя падна жертва на тая завистлива пасмина, която сега гледа на кръв Любака. Но определено бих казал, че той най-заслужава от всички останали.
Вчера къде са давали Миглена да видя и аз,че ми стана любопитно.  Party

# 63

В жените говорят.
http://tv7.bg/terminal7/jenite-govoriat/article/?id=9770374 Ето го клипчето

# 64

В жените говорят.
http://tv7.bg/terminal7/jenite-govoriat/article/?id=9770374 Ето го клипчето

Много благодаря.  Hug

# 65
Да за това говорех обаче не е пълен записа. Миглена би трябвало да знае със сигурност кой е или поне аз щях да зная ако бях на нейното място затова се доверявам на нея.

# 66
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Paranoidka,Кирил не е огнен,а воден знак.Рак е.

За мен Къртицата е измежду Любо,Тодор и Икебаната.Искам да спечели Марина.

# 67
От фейсбук страницата на Къртицата

Цитат
За Агент Къртицата в Групата, най-подозирани от феновете на предаването са: Кирил Ефремов, Деян Неделчев и Тодор. А фаворит на зрителите за спечелване на голямата награда е Любомир.

В живото предаване, което по изключение започва в 17.30 часа по TV7 ви очакват много, много изненади!

# 68
Любчо е къртицата  Mr. Green

# 69
За последно: В “Къртицата” скачат с бънджи от 70 м височина
На финала водеща става Николета Лозанова

http://www.blitz.bg/news/article/205913

# 70
Не ми се вярва нито Любо  нито Киро да са..
Не знам но много явно Любо  обвинява Киро...достатъчно е умен за да го прави ако наистина  смята.
Плюс това ако Киро е къртицата защо ще се подготвя с дневника(миналата седмица в Кътицата на Светло камерата го мерна на леглото в дневник с ръка)Няма логика Thinking

# 71
Paranoidka,Кирил не е огнен,а воден знак.Рак е.

За мен Къртицата е измежду Любо,Тодор и Икебаната.Искам да спечели Марина.
A,да вярно,че е роден на 7 юли,но така или иначе аз не съм сигурна както казах за страха от насекоми и снимките за календар.
Така или иначе пак остават 6 верни отговора,точно колкото е имала и Миглена с Донков. Тестовете не са случайни и са най-добрия пример,защото накрая казаха,че всеки ще може да си ги види и провери,софтуера пази цялата информация.

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 14:17 от ParanoidKa

# 72
Здравейте! Реших и аз да се включа в дискусията, чак сега ми се отвори възможност  Simple Smile
Преди повече от час попаднах съвсем случайно на живо предаване по новинарския канал на ТВ 7 и искам да споделя какво ми направи впечатление:
Икебаната караше като луд велоергометъра, дали не се опитва да намали напрежението преди финала ?!?
Тодор, обаче, беше много нервен, мълчалив, очите му шареха неспокойно, но си контролираше емоциите, беше си сложил "спокойната" маска на лицето, както се казва.
Кирил, както обикновено, излъчваше спокойствие и беше във весело настроение.
Любо беше легнал в спалнята, със затворени очи, сякаш спеше - дали и той не си създава атмосфера на спокойствие преди големия финал, на мен лично ми прилича на концентрация върху инфото от мисиите (нали мисли за това постоянно) или изолация от околните.
Някой успял ли е да гледа това живо предаване от началото?

# 73
# 74
Аз лично не бих взела тестовете за 100% сигурен източник на информация, защото дори и даден участник да е играл с този, с който казва, то никога не можем да сме сигурни, че не е сбъркал отговора на даден въпрос (дори и Любо, който е най-подготвен от всички на последния тест се е объркал на няколко въпроса). При това на тестовете ги има и факторите време, бързане и напрежение, така че може да се допусне и чисто механична грешка (както Рут на предишния тест). Още на 1-я тест ако се сравнят отговотите на Жени, играеща с Тони и Мишо, играещ с Гибона (и се вземе предвид объркания въпрос за татуировките) се получава, че няма как да имат еднакъв брой верни отговори (освен ако някой не се е объркал).
Та... добре е да се оставят 1-2 отговора толеранс при смятането на това кой може и кой не може да е къртицата Wink

Общи условия

Активация на акаунт