КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 142
  • 806
  •   1
Отговори
# 360
Тошо е селски тарикат нищо повече. Вика на Любо, че и да искал не можел да бъде като него..е да толкова прост и самовлюбен трудно да стане човек. Чакам с нетъпение да му бият шута. Колкото до къртицата Киро наистина ми направи добро впечатление като скочи независимо какви са му били мотивите, браво на човека!
Селски тарикат е Тошко,да...ама Любо ми е долно мъжле,голяма е скатавка,бе и той е селски тарикат,ама и злобен на всичкото отгоре,което за мъж е  Sick

# 361
Не  ми харесва начинът , по който Любо иска да се хареса на публиката с постоянното натякване , че Киро е къртицата . И да не ни беше казал, ние знаехме вече. После може да си препише заслугите и за вота на зрителите.

# 362
явно всичко води към Киро,но аз пак отказвам да повярвам,че нашите безхаберници И и А ще го измислят толкова тъпоъгълно newsm78.Всъщност тя оная джукла психоложката е умницата явно #Cussing out

# 363
Да се включа и аз.  Hug

Засега запазвам последното си предположение, че Кирче е Къртицата, няма подробно да обяснявам защо, но само ще спомена отново за втората мисия -"Клетката", в която участваха: Донков, Рут, Миглена, Николета, Тони, Икебаната, Емануела, Киро, Жени, Любо - от тази група останаха само Кирче и Любче, това е един от аргументите ми, другият беше изводите от тест 2, в който Мангалена игра с г-жа Мадам и даде 7 верни отговора, а това може да стане, само ако Кирче е Къртицата.

Следващият, който ще отпадне, е Тоше, това ще докаже предположенията ми.

# 364
Няма да е интересно ако Киро е къртицата.
Според мен е Любо и нарочно се е правил, че толкова усърдно учи за тестовете.

# 365
 Любо, няма нужда да се мъчи да се хареса на публиката, защото тя има очи и вижда! бРАВО бе момче- за теб няма невъзможни неща!!!

# 366
може ли да ми кажете къде мога да гледам Къртицата онлайн, моля???

# 367
Тошко ще скочи според мен.

# 368
Направи ли ви впечатление,когато даваха части от предните големи битки,още след първата дадоха Тоше как азва "ще ви изКЪРТя.....аз съм номер едно"

# 369
"Тоя вятър е лек, нали няма да ни направи нищо"  hahaha

# 370
Тошо е селски тарикат нищо повече. Вика на Любо, че и да искал не можел да бъде като него..е да толкова прост и самовлюбен трудно да стане човек. Чакам с нетъпение да му бият шута. Колкото до къртицата Киро наистина ми направи добро впечатление като скочи независимо какви са му били мотивите, браво на човека!
Селски тарикат е Тошко,да...ама Любо ми е долно мъжле,голяма е скатавка,бе и той е селски тарикат,ама и злобен на всичкото отгоре,което за мъж е  Sick
И двамата не са стока, ама Тодор е пълен тъпак. Такова самочувствие, а такава тъпота да лъха от човек рядко се среща. Едно ниво над Пацата е....Ужасно много ме дразнят хора в такива предавания, които повтарят АЗ АЗ АЗ АЗ и после "ние сме отбор" "отборна игра" и не знам си кво още. Ако спечели така бързо ще забрави, че са били отбор, че Велислава няма да успее да каже "въъъй".  Grinning
Любо е груб и няма никакви маниери, но поне е искрен и се старае.

# 371
  • sofia
Да, Киро и на мен ми хареса!
А Тошито е тъпанар!

# 372
# 373
селския тарикат скочи,ама няма да се справи със струята.освен ако не му помагат разбира се

# 374
селския тарикат скочи,ама няма да се справи със струята.освен ако не му помагат разбира се

Ааа,ще се справи,не е някой хилав...

Общи условия

Активация на акаунт