КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 077
  • 806
  •   1
Отговори
# 570
Стискам палци за Любо.

# 571
Щеше да е готино да обяснат за дивана, ама явно самата продукция е пълна с куха лейки, че и те не знаят как да го обяснат. Предполагам е бил за лукс. Laughing От друга страна казаха, че само 7 са свързани с Киро, ама как ги свързаха..

Иначе се радвам, че някой от гражданската квота ще спечели парите. И двамата останали заслужават много.

# 572
И какво сега и Киро нищо не взима,нали?Да го бяха помисли наистина по-добре,поне Къртицата да си вземе малко пари.
Той си има хонорар, пък и 100 процента са му дали по-голям, защото се е съгласил да бъде Къртицата. Ако е известен си взима, ако не беше най-вероятно духа....супата.

# 573
Съвсем логично е да се досетим към края, че той е Къртицата. Но той е избран в самото начало и в края е логично да се поизясни. Нали през цялото време тук се развиваха теории как сценаристите нямат къртица, а ще изберат в последния момент. Ако трябва да сме честни нищо не сте познали. Тука колкото души подозираха Жени Калканджиева и Гибона.

# 574
права се оказа Вилито 1 петел и 9 кокошки прави 19 клетка - Кировата.
Много се надявах на изненада и хич не ми се искаше да е Киро. Но уви - разочароваха ни.

# 575
Диванът е от клип на певицата Малина, в който участва Киро. Клипът е излязъл тази година.

# 576
Аз малко съм разочарована честно казано. Някак... очаквах неочакваното. А не беше то Simple Smile Иначе обяснението на жокерите беше особено нескопосано и безотговорно.

# 577
Дивана е от клип на певицата Малина, в който участва Киро. Клипът е излязъл тази година.

Мммм, тогава е бил добър жокер за тези, които слушат чалга  Simple Smile

Давай, Марина!
Тя ми е по-добричка някак, Любо е груб и често се държи като ощипана мома.

# 578
ParanoidKa, а дивана?

Имаше и логични жокери - календара, фитнеса, океана, както казваш, датата... трябваше и другите да са такива.

Дивана,че е снимал в някакъв фолк клип.

ДАНО Е Любо

# 579
Искам обяснение как си комуникират и как му помагат на Киро, как саботира.... Аз за какво гледах толкова много време  #2gunfire

# 580
  • КиТ
За кво го дават това клипче сега  Tired ooooh!

# 581
За да губят време,как защо  Grinning

# 582
Искам обяснение как си комуникират и как му помагат на Киро, как саботира.

И аз това искам, само това би осмислило 'супер дупер мащабната продукция'.

# 583
Искам обяснение как си комуникират и как му помагат на Киро, как саботира.... Аз за какво гледах толкова много време  #2gunfire

Рут каза, че първия месец ги викали редовно на разговори. И в момента в който Киро започнал да ходи на инженкции, спрели да ги викат. Това тя май го каза в Къртицата на светло.

# 584
За кво го дават това клипче сега  Tired ooooh!
За мащаб.

Общи условия

Активация на акаунт