КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 34 829
  • 806
  •   1
Отговори
# 705
Като гледам интервюто с Кирил и започвам да се чудя да не би да не съм разбрала идеята на предаването и целта на къртицата май е била да я разкрият!?! Толкова е доволен,че всички са го разкрили!!!!!! "има грешка, не може редакторката ти да не ме е разкрила"...??!!?? И не знам защо ми се струва нещо неподготвен с отговорите,чуди се как да откланя въпросите, от пръстите си ги смучи май...Евала на Любо, яд ме е че Икебаната не спечели нищо,трябваше той да е къртицата:( А, и най-интересното:диванът какво общо имал с къртицата, а държавният вестник има мноооогооо общо щото....тцтцтц

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 12:21 от bubka_lqlqlq

# 706
Кирил Ефремов лекинко се разграничи от Тодор.. Joy

# 707
Условието беше, че ако участниците номинират къртицата и тя отпадне на теста и си признае,че е тя,участниците прибавят към бюджета си 50% от бюджета й, веднага се избира нова къртица,а тези 50% + заработените до края на формата пари от групата се печелят от крайния победител, избран от зрителите.

# 708
Като гледам, май не само аз недоволствам от завършека. Прекалено постно ми се стори обяснението на жокерите. То всички чакахме 3 месеца да видим пустата завръзка, а то  - елементарни обяснения, дето ги четох във форума...
Участвам и в geocaching (вид GPS игра), където има много задачи, в които с един жокер решаваш загадка и можеш да си блъскаш главата с дни, за да се сетиш, а накрая излиза съвсем логично и знаеш какво си търсил и как си стигнал до там.
В Къртицата жокерите не бяха такива, че да се плеснеш по челото и да кажеш "Верно бе!"
Твърде мащабен финал, запълнен с локуми, реклами и новини, като най-същественото беше все едно между другото...
Браво на Любо! Не лежа от кълка на кълка 3 месеца да събира тен, а си размърда мозъка.
Тошето милото все така ще си остане номер 1 в тъпотията си.

# 709

В Къртицата жокерите не бяха такива, че да се плеснеш по челото и да кажеш "Верно бе!"

е как, не се ли сети, че джаги и джаро са едно  Shocked и да се сетиш, че кърта играе в Под прикртитие .. и вкараната количка започва с К, което да те наведе, че не Диян Донков, също играещ в под прикритие , а Киро е кърта  Joy Joy

# 710
  • КиТ
 hahaha За количкате май не казаха или по скоро я свързват със синът му Crazy Peace

# 711
А, и най-интересното:диванът какво общо имал с къртицата, а държавният вестник има мноооогооо общо щото....тцтцтц
Дивана не беше ли заради клипа на Малина, в който се е снимал Киро!?
 newsm78

А това с държавния вестник направо води класацията за тъп жокер! Mr. Green

# 712
http://www.youtube.com/watch?v=lHRT-ZnFSfg

Ето го въпросния клип. Киро преди малко каза, че това с дивана е смешно. Каза, че е бил на Родман и са го вкарали там заради другите, а не заради Къртицата.

# 713
Киро изобщо не играе роля на приятно разсеян и вечно неразбрал, той дори сам не си свързва жокерите със себе си, да не говорим,че на последния тест е бил втори,след Любо!!! По-мащабна тъпотия едва ли някога е сътворявана в световен план...

# 714
http://www.youtube.com/watch?v=lHRT-ZnFSfg

Ето го въпросния клип. Киро преди малко каза, че това с дивана е смешно. Каза, че е бил на Родман и са го вкарали там заради другите, а не заради Къртицата.

Хаха - ами значи са ни дали жокер от продукцията без дори да знаят, че го правят! Mr. Green Joy Joy

Много се подразних от непрекъснатата промяна на правилата - трябваше още в началота да кажат - дават се групи от предмети, от които само един води към къртицата, а не да ни заблуждават, че всички са свързани! Crossing Arms

# 715
Реално погледнато то нямаше изобщо нужда от жокери-той Киро постоянно "викаше" че е къртицата, с това негово бездействие и смеене като коментират,че е той къртицата...БРАВО на гениалните мозъци на това мащабно, но побългарено предаване!!!

# 716
някой гледа ли къртицата на светло? плс разкажете какво стана!!!

# 717
Добре, а кога ще се пусне видеото как Киро е съботирал мисиите? Толкова го обещаваха, днес дори се излъгах да гледам Жана (а тя ми тоооолкова досадна ooooh!, добре че бяха Любо и Киро)...

# 718
Добре, а кога ще се пусне видеото как Киро е съботирал мисиите? Толкова го обещаваха, днес дори се излъгах да гледам Жана (а тя ми тоооолкова досадна ooooh!, добре че бяха Любо и Киро)...

Съмнявам се, че има нещо друго, освен това, че го "болеше" кръст.

# 719
  • София
И аз си чакам видеото със саботирането на мисиите. Снощи не бях у нас и като се прибрах с нетърпение исках да го изгледам, тъй като бях сигурна, че Киро е къртицата от доста време, ми беше интересно именно саботирането. Например в един от чуждите варианти гледах как къртицата минаваше и заравяше ключовете, които другите търсеха в пръстта.

Общи условия

Активация на акаунт