КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 34 791
  • 806
  •   1
Отговори
# 750
Ще си вземем с теб парите от продуцентите, Шепоте!

# 751
На мен ми казаха,че си ти човека, който ще ми помага в форума, разкрий се накрая, Simple Smile

# 752
  • Ямбол
Моля, ако искате да си говорите само двамата, има лични съобщения.
Не сте интересни.
Редактирайте си мненията и спрете да бълвате едноредови постове един след друг.
Да казвам ли кои си говорят сами?

# 753
Оставам с лош привкус след края на предаването.
Имам чувството,че ни мислят за балъци.Толкова много
гафове още от началото,уж в клетките за първи път трябваше
да разберат,сега изведнъж предварително се разбирали за
ролята на кърт.С това смешно черно бяло записче,не съм фен на конспирациите,но
е много явно,може да е снимано скоро и е такова да прикрият тена .Обяснението на жокерите
разби тъпомера,а иначе голям смях бяха Велиславените кокоши теории.
Уж редактора сън не спял ,да монтира разяснително филмче.
Въобще в крачка се променяха правилата.Много и от гостите
в студията надушваха,че няма кърт или се сменя според нуждите на
продукцията.Съмнителна е и голямата радост на Кирил,че не взима парите според мен
е знаел,че няма да спечели.Дано не съм права,но ми е Съмнително,че парите
ще спечели обикновен зрител.Като се има впредвид,че и квотата не бяха съвсем случайни.
Да не говорим за глупостите около тревата не се било различавало на камера какво се пуши.
То сигурно е миришело на километър извън базата.Жалко харесвам И и А,но ми се струват много овълчени
за пари,малко минават през трупове ,за да се докажат.

Абсолютно! Peace Това е и моето мнение!

Но сега след края на шоуто съм много огорчена от продуцентите...Аз лично си признавам, че дадох sms, че Киро е Къртицата с пълното убеждение, че един от зрителите ще вземе парите. Но то не се оказа така - това е една лъжа! Оказва се, след като съм пратила sms съобщават, че ще се изберат трима, после тест и един печели... Те са ме подвели, защо съм пратила sms - нали твърдяха един печели, а после друго? Аз ако знаех, че е така, нямаше да пратя sms!

Това също е така - за пореден път постъпиха непочтено! Crossing Arms

# 754
  • До морето
Иван преди малко в сутрешния блок на ТВ7 каза, че имали висок рейтинг, защото НЕ залитнали към махленското и предаването си било много приятно и позитивно с равни количества житейски истории и тежки мисии  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 755
  • sofia
Шепота го разкрихме още в началото, като"Сладко майче" Въздишкова.

# 756
Къртицата не беше кой знае какво. Очаквах да е нещо по интересно!

# 757
Иван преди малко в сутрешния блок на ТВ7 каза, че имали висок рейтинг, защото НЕ залитнали към махленското и предаването си било много приятно и позитивно с равни количества житейски истории и тежки мисии  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

smile3532  а циганската сага,Радините вълнения,и бременната Рут,какво беше? Абе имаше потенциала да бъде едно наистина много интересно предаване...ама българска работа

# 758
Ето видеото пародия, за което Иван днес спомена-нека се позабавлявате отново всички разочаровани:)
http://www.youtube.com/watch?v=GoLV8_c6s8M

btw. Кирил вчера каза,че понеже харесал Тодор още в началото му казал да се върти край него,за да стигне до финал- newsm78 това част от стратегията му за прикриване ще да е било  Joy

# 759
Разочарована съм от жокерите - пълна гавра ли да го нарека, непрофесионалност ли, гаф ли нещо замазаха... не знам ама много се изложиха.
А Марина милата хем и съчувствам хем явно човек не може да избяга от съдбата си колкото и да се мъчи и да има някакви качества. За сега явно ще си остава проста барманка

# 760
Разочарована съм от жокерите - пълна гавра ли да го нарека, непрофесионалност ли, гаф ли нещо замазаха... не знам ама много се изложиха.

Ами какво да се очаква от такъв шушумига като Никиту Николов? Колко ли дебилен трябва да си, за да измислиш жокер от типа "Джаги -> Джаро" ? Ами чу ли му обяснението за най-коментирания жокер "Вовечни Трохи В Сласт"? - това на кокалянски диалект било "Където е Ванчо, там е победата"  ooooh!

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 17:35 от Шепoт

# 761
От всичко в това предаване най-много ме дразнеха тия мангали!

# 762
  • КиТ
Ами чу ли му обяснението за най-коментирания жокер "Вовечни Трохи В Сласт"? - това на кокалянски диалект било "Където е Ванчо, там е победата"  ooooh!

Кога го е казал пък това Shocked

# 763
На лайфа, Плами, като започна да обяснява жокерите. Peace

# 764
  • София
Надявах се, че нещо им се е бъгнало клипчето и затова не ни го показаха и че ще излязат днес с готово клипче как са презаквани мисиите, а то нищо.

Общи условия

Активация на акаунт