Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 403
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Ренка, мераба шефке, искай вече и кебапчета, шъ нашишкавеем от толти  Mr. Green

Манете Берк Октай, ми другото момченце, вай на кака Mr. Green
smile3521 Mr. Green

Давайте кибапчита smile3508

# 481
Пф изпуснах хубавите мъжлета,пусти късмет значи  ooooh!  Laughing

# 482
  • У Диспансера ...♥♥♥
кой са тез  newsm78 кво става пуснете веднагически по един фотос на всичките до един да скивам и аз  Mr. Green

Къв фотос те онлайн гледат,аз чакам да чуя Чаатай тогава,иначе съм го минимизирала,други не ме вълнуват засега Mr. Green

# 483
Здравейте тайфата !!!Насъслъ джанъмки BlushХабер варма бе Wink
гледам го и аз на живо,ама ади по чабук да го дават че нем'оа вече Blush
щях да ходя да си взимам толтата дето шИ вЪ черпя утре,ама то такъв LIVE изтървали се

# 484
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде нашето момче дават Mr. Green

# 485
ДАВАТ ГООООООООООО

# 486
кой са тез  newsm78 кво става пуснете веднагически по един фотос на всичките до един да скивам и аз  Mr. Green

Къв фотос те онлайн гледат,аз чакам да чуя Чаатай тогава,иначе съм го минимизирала,други не ме вълнуват засега Mr. Green
хубу нека си гледат онлайн аз искам да сложат по един техен фотос да видя за кой става на въпрос   Joy

# 487
Оф тия само снимки Laughingи пак чешат темата с дрогата ooooh!

# 488
Не,че нещо разбрах де,ама сякаш нищо ново не казаха   Laughing

# 489
Не,че нещо разбрах де,ама сякаш нищо ново не казаха   Laughing
Joy Joyи аз това разбрах Mr. Green

# 490

хубу нека си гледат онлайн аз искам да сложат по един техен фотос да видя за кой става на въпрос   Joy

Ча бе къз  Heart Eyes него го дават  онлайн Heart Eyeshttp://www.hdtvizle.com/26-star-tv-hd-canli-izle.html

# 491
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те нищо не дадоха бе пфуууу,те за Гизем повече дадоха ooooh! 100 пъти тая снимка,голяма работа вече,кой знай каква снимка ,нищо особено,и тая дадоха друга нейна снимка,не знам снимката ли не биваше,ама не я бива хич тая #Crazy

# 492
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Цял живот съм страдала от липсата на такова тяло. Не за друго, ами по-трудно си намирам дрехи, пък и повечко плат и прежда отиват.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А за Ча - Да. Явно само един папарак се е добрал до събитието.
Момичето, което е водеща е много, много красиво!  Heart Eyes

# 493
Малее, то повече за дрогата говориха, тююююю.
Очевидно е вярно туй, дето го пише във фейса, че снимките са от джеб телефон, апокрифни. Някой от гостите може да си е платил пътя Mr. Green
Нищо ново не казаха, само че се е разделил със Селин и за наркотиците, и че продължава да работи.
Таткото на тази Даря Сенсой е театрален актьор някакъв, известен май. В нета за нея има предимно как е отслабнала с 10 кг - нищо съществено. Поне аз не видях де.

А Гиземката каза, че знае, че е напълняла, ама спазвала сега диета Mr. Green

# 494
ами ние тия новини ги знаем преди Star TV Blushдемек нищо ново Winkсамо това ли беше за Ча

Общи условия

Активация на акаунт