Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 456
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Аха ще хвърли ризи ипанталони и после глей кво го чака  smile3515 смее ли като ме знае ква съм  Mr. Green Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

# 91
Yeni.Arkdasının doğum günü partisinden на някъв рожден ден е бил  Mr. Green разкопчал ризката ми да беше я фърлил и да сабуй панталона и да се метни у басейна малко мистър мокри гащи нещо а у  Mr. Green
Май го боли ръчичката, Laughing че гледам някаква мини превръзка има на лявата ръка, с която е прегърнал каката на едната снимка. Пък може и да е белият му часовник, знае ли човек.

# 92
  • В света на мечтите... ❤
Добър ден на всички и от мен  Hug
Първо да поднеса специални благодарности на всички момичета работили по 45 епизод,благодарение,на които можем ние по-невежите да му се насладим  
Ето ви и нещо скромничко за почерпка за положения труд
Скрит текст:

А тук има и за всички останали да не се разсърдят  Mr. Green
Скрит текст:

И,за да не ни окапят зъбите от толкова сладко,ето и нещо за промиване на устата  Mr. Green и за разхлаждане в тази убийствена жега
Скрит текст:

Понеже прочетох,че не ми се виждат картинките от постовете ги слагам пак,надявам се сега всичко да е ОК  Peace

Скрит текст:
На спирката пред университета са решили да увековечат любимците ни  Mr. Green
Тя тази спирка беше важно място в сериала  Laughing

И на телефонните кабинки са ги сложили  Heart Eyes

Е,то бива,бива аблите да го харесват,ама тая вече е малко попрестарила границата май  Mr. Green

Ето защо не излизат често нови снимки на Ча,не защото няма,а защото са в отдела Top Secret и,докато разбият хакерите паролата за достъп и ги свалят чок зор виждат   Joy

Я,защо си криела Хазал татутата  Mr. Green

Ааа,ако има тамагочи с Ча,веднага ше си закупя  Mr. Green

Врачакта предсказа,че като се завърне от Америка Хазал,пак ще се съберат с Ча в нов проект и този път ще стане заварката  Peace

П.П. Докато пишехте,бяха публикувани 20 отговора,леле вие сте машини  Joy

# 93
Дани, прекрасни са, сега ги видях, но тази упорита абла дето го е замляскала ме разби. Shocked Joy

# 94
Привет и на другите Hug Hug Hug

Няма оправия с вас Mr. Greenако го виждате в компанията на мъже ще е най добре Laughingама и така не става Mr. Green

# 95

Няма оправия с вас Mr. Greenако го виждате в компанията на мъже ще е най добре Laughingама и така не става Mr. Green
rotfImbo rotfImao
Ааааааауууууу, нИдей така, нека да е с моми, абли, не ми пречи, само да не е с батковци, че, ще си кажа-язък, кривондел излезна. Rolling Eyes

# 96
 DANI Wink)) Hug ,благодаря за разхладителните напитки.  Nature Sunny
Наде, Hug радвам се,че за детето ти всичко е минало.

Хазал  Heart Eyes

# 97

rotfImbo rotfImao
Ааааааауууууу, нИдей така, нека да е с моми, абли, не ми пречи, само да не е с батковци, че, ще си кажа-язък, кривондел излезна. Rolling Eyes
Joy Joy Joyточно Laughingтогава ще мислят че е обърнал резбата Mr. Greenни така ни така Mr. Green

# 98
  • Още у мъглата ...
Привет и на другите Hug Hug Hug

Хайде пък и ти ся, съвсем го хвърли на вълците Mr. Green
Ни гу даваме ни на мъже, ни на жени-кръвопийки Laughing Mr. Green
Можи в манастир, тъжащ за Хазалка Joy Mr. Green

Лава Hug Йоанче Hug

Ренкааа, ама многу лилява стана нещо, кой та би? Joy

# 99
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не знам, ама доброто момче все с някакви разюздани моми или наркотици се свързва в пространството, та хич не съм доволна! Crossing Arms

Ето нещо по-нежничко от сета на АФК - почивчица за персонала и някои от артистите.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f24dW0IMhjU

Ренка, с тоя тоалет все с Релаксчето те бъркам. Joy

# 100
здравейте момичета  Hug,

Благодаря на Рени за новата тема  smile3501 smile3525 smile3501

На всички, които творите колажи - прекрасни са   bouquet

Аз бих останала в тази тема, тук ми харесва, приятно ми е, забавно ми е. Времето ми е ограничено, за да следя няколко теми наведнъж. Приемам тук да коментираме както и досега бъдещите проекти на Хазал и Чаатай. Въпреки, че повечето от нас вече сме изгледали филма, БТВ имат цял втори сезон да дават, тоест има още какво да си коментираме и по този филм. Ако трябва да се допълни само името, както предлагате.

Фейсът казва, че момичето, което е прегърнал Чаатай на новите снимки, май е Derya Sensoy, тя беше и на РД на Исмаил Филиз, тази русата:
амо то в гръб, не се вижда дали е тя  ooooh! Забавлява се момчето, няма лошо.

# 101

rotfImbo rotfImao
Joy Joy Joyточно Laughingтогава ще мислят че е обърнал резбата Mr. Greenни така ни така Mr. Green
за това е хубаво сам да се движи  Mr. Green  и все да е у парку тичащ

# 102
Yeni.Arkdasının doğum günü partisinden на някъв рожден ден е бил  Mr. Green разкопчал ризката ми да беше я фърлил и да сабуй панталона и да се метни у басейна малко мистър мокри гащи нещо а у  Mr. Green
е ти пък все едно ще видиш нещо в тая тъмница  Joy

# 103
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Joy Докато Хазалчето чака в колата някой отпред се прави на Дарт Вейдър. Mr. Green

(стари снимки, ама мили)

# 104
Я да се включа и аз

rotfImbo rotfImao

Няма лошо да си ходи момчето с момичета, все пак е на 23 години, какво да прави? По-добре сега  отколкото на 53 примерно - тогава няма да е нормално всеки ден да е с различна  Mr. Green
Аз съм на принципа, че всеки трябва да вземе каквото може от живота с шепи, но на подходящата възраст  Mr. Green Не ме разбирайте погрешно не съм привърженик на разврата, всичко трябва да е с мярка.

Относно новата тема, за къде сте се разбързали, аз тъкмо ви намерих и свикнах с вас и вие ще се местите, аааа  Sick Темата ни е толкова разнообразна, че можем да си я продължим, но сте прави с подходящо име, което всъщност освен за тати за другите май няма да има значение, за мен ще е важно да сме си заедно да си се забавляваме  Simple Smile

Yeni.Arkdasının doğum günü partisinden на някъв рожден ден е бил  Mr. Green разкопчал ризката ми да беше я фърлил и да сабуй панталона и да се метни у басейна малко мистър мокри гащи нещо а у  Mr. Green
е ти пък все едно ще видиш нещо в тая тъмница  Joy

то фантазията е голямо нещо, ние всички тук я имаме в изобилие - даже и космите по краката ще му преброим в тъмницата (въпреки, че няма да има) Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт