Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 389
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
...
Затова смятам, че е редно, да има някакво доуточнение на името й ако се коментират бъдещите проекти на Хазал и Чаги тук+разбира се Огледален Свят, за да не даваме поводи за излишни посещения.
Профи, сега я видОх снимката, та предлагам на нея  ФЕмир да са пенсии вече с един билюк дечури около тях и прегърнати седящи на двата стола и гледайки морето. Heart Eyes

Ън тъй де, чи и яз нещо подобно придложих за заглавието! Laughing Peace

Пък за второто - ти ги навий да ги направят дечурлигата, пък аз ще видя в какъв колаж да ги сложа! Joy

# 76
# 77
Булка Hugза дрешките newsm51 newsm51 newsm51

# 78
# 79
Имаш пощааа  Heart Eyes
Скрит текст:

Наде, аз също преди време повече се ровех и четях/слушах видеа със стихове, сега по-нямам време, но си имам няколко любими и реших да пусна едно от тях, ех, прикрепено и с ФЕмир Grinning Heart Eyes
Ееееее, много ми хареса имаш поща, ама много.   bouquet
Габи, на мен това видео с тези стихове ми е сред любимите, да не кажа и най. Мерси, че ми го припомни, че май...., май, пак, ще се заслушвам в подобни както навремето.
И аз смятам ако имам време, че в последно време плановете все ми се променят в последния момент, нещо, което много мразя но пък понякога се налага, да гледам сериала на Чаатай и никой друг засега, защото времето, особено вечер, все ме притиска. Rolling Eyes

# 80
  • Още у мъглата ...
Сис,честити дрешки  Hug

Аз мисля да хвърлям око на сериала на Чаги,първо само заради него,а после,ако ме грабне ще продължа и зарази самия сериал.  Peace

Романтиче Hug мчи кой няма да хвърля око на сериала, заради Чаги, не едно, ами и двете ще хвърля, ех, къде ми отиде третото око newsm78 Mr. Green

Релаксче Hug, фръц-фръц, честити нови дрешки. Брех, като отритна Гришо и почна нещо много да се киприш Joy

# 81
Мераба,къзлар!
Рени,благодаря за новата красива и уютна тема.Благодаря и на момичетата сътворили красивите колажи   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Скрит текст:
Децата разредиха повръщането Sick ,продължаваме с лечението.Гърлото на малкия се е зачервило(явно е и настинал освен,чревния вирус,който кара) Tired и ще давам и хапчета за смучене.Трябва да се гледаме в къщи докато оздравеят и затова ще съм болничен  до края на седмицата,което значи,че ще мога да влизам в темата по често.
Благодаря на всички за пожеланията за бързо оздравяване на моите деца. Hug

За всички в нашата прекрасна тема
Скрит текст:

Габи,за пропуснатите мигове  bouquet Heart Eyes Hug

Надето е разбрала че ще се прави тема за новия проект на Чатай със Серенайката LaughingВъпросът ми е наща тема да приключи с ОС или да променим или добавим в заглавието нещо за да можете да пишете тук за ОК  или ще искате да пишете в отделна тема newsm78 незнам кой ще я прави но предполагам че ще Диди Peace

Моите предложения:

1."Огледален свят"-стари и нови проекти на Чатай Улусой и Хазал Кая.
     2."След края на "Огледален свят"- Ч и Х проекти  

Момичета,аз ще дам шанс на новия проект на Чатай,въпреки,че новата му  екранна партньорка не ми харесва.Но не искам да се разделям с вас и затова ще пиша там където решите вие. Hug

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 14:55 от лава

# 82
  • София
Профи  Hug Ренка  Hug ти се появии Вярче  Hug Габи  Hug Релаксче  Hug Романтиче  Hug Наде  Hug радвам се, че всичко е минало за детенцето  Hug

За всички в чудната ни темичка  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet И аз лично не мисля да се местя в друга тема, да не стана пчеличката Мая тук си ми е добре!  Mr. Green

Я да питам аз, къде ще можем да го следим новия сериал на Ча?  newsm78 то верно,че ще гледам все едно няма кино ама трябва да се гледа  Mr. Green

# 83
Миленче, какви са тези снимки с Чагитко и гологъзи моми,  Joyне съм ги виждала досега?!
Рениииии, много си лилявка. Heart Eyes
Що се отнася до заглавието на темата, смятам, че предложеното от Рени е достатъчно да обхване съдържанието на темата както и първия вариант на Лава, защото все още не е настъпил края на ОС, за да има и след това, а е редно да се подсигурим и да вземем превантивни мерки отдалеч.
Толкова от мен, както решите, аз вече писах, че, ще следя и новия сериал на Чаги.
Привет и на тези,  55които се включиха по-късно в темата.

# 84
  • София
Наде нови са, поне така разбирам от туитър  Wink ама  Shocked #Crazy Sick Sick Sick Sick нашето хубаво ама другите  Sick Sick Sick

# 85
Сис,какви са тези моми дето се прегръщат с Чаги  Shocked  Mr. Green

Май момчето не си учи толкова ролята,колкото купонясва,ама няма лошо де,сега му се е паднало  Simple Smile

# 86
Оп, оп и аз намерих снимките във фейса и пише, че са от Чешме.
Миналото лято там стана засечката с Кашкавалката.

Cagatay in Cesme at a friend's party.
Cagatayin cesmedeki bir arkadasinin havuz basindaki dogum gunu partisi.

# 87
Бре бре голям сваляч само русо около него  Grinning Grinning

# 88
  • София
Е няма що  ooooh!  Sick #2gunfire #2gunfire  Mr. Green

# 89
Yeni.Arkdasının doğum günü partisinden на някъв рожден ден е бил  Mr. Green разкопчал ризката ми да беше я фърлил и да сабуй панталона и да се метни у басейна малко мистър мокри гащи нещо а у  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт