Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 370
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Давайте предложения за заглавие на темата Laughing

ОС-стари и нови проекти на актьорите Rolling Eyes
Защо не, само че ОС да го изпишеш изцяло.
Мда Мамата го приема  Laughingче нали и определен брой букви трябва да са Laughing

Булка убаво Laughingчудя се дали да не ми ги заемеш лилявките newsm78

# 61
  • Още у мъглата ...
Ренка Hug
Не знам до каква степен мога да се включа в разсъжденията и предложенията във връзка с темата ни, ОС, ОК, проекти на Ча и Ха, щото съм си прясна тук, но все пак ще си кажа мойто Laughing

Тази тема е един оазис за всички, които са луднали и психясали по ФЕмир и съответно по нишката с Хазатай, но все пак сме се събрали заради наркоманизирането ни от ФЕмир.
От друга страна ОС ще си продължи по БТВ-то още бая време.
От трета - имаме още доста серийки да си превеждаме и вадим на бял свят.
На мен би ми се искало темата да си остане такава, каквато е Grinning
Ако се наложи след края на ОС, може да се перифразира на "Огледален свят/Нарекох те Фериха и след него", но да си е тази темата със съответното чувство и уют, които ни предоставя на психодиспансеризираните Laughing
То и сега си се пише, коментира и т.н. за Ча и Ха след ОС, за живота им, за проектите им, но по-скоро информативно, а не анализиращо. Обхващат се нещата, свързани с тях, но все пак оставайки на основата на ФЕмир и Хазатай.
Та като рекапитулация на мислите и желанията ми за темата: иска ми се да остане такава, каквато е сега, такава, каквато ме накара да дойда при вас и да се зарибя.
Пък нека си има отделни теми за всеки отделен проект на Чаги и Хазал за по-разширени анализи, дай боже да са много, и който се кефи да прескача натам, но си мисля, че ако започнем тук да допълваме и вкараме всеки един проект и да го анализираме разширено, ще стане един тюрлю гювеч и ще излезем тотално от темата и атмосферата, която ни е привлякла и събрала.
Може разсъжденията ми да са пристрасни, защото съм още доста гореща на тема ФЕмир и Хазатай, но ...
Та туй от мен Heart Eyes
 Peace

# 62
Профи, нищо се не види на снимката мечта, а какво остава да мечтая за ФЕмирски колаж на нея. Cry

# 63

Мда Мамата го приема  Laughingче нали и определен брой букви трябва да са Laughing

само казваш те са подобни на тази която днес смених

# 64
Надежда всяка тука оставете... 44 се отлага за неопределено време [/b] [/i] rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Оххх,това не го разбрах вече! Шега ли е,сериозно ли е?  newsm78  Печката ли е счупена, салсата ли е виновна  Thinking аз все приемам коментарите за 44 епизод за бъзик,ама вече  ме спохожда едно присвиване в стомаха,че може да е на сериозно...поне да знаем,да не чакаме наистина  Peace  
 oops

# 65
Профи Hugвчера съм се изложила Rolling Eyesза което се извинявам на всички Praynig

Габи Hug заглавието ми хареса Laughing то сега няма да се сменя Peace има време Laughingпросто попитах за идеи Peace

# 66
според мен няма нужда нищо да се променя като заглавие или да се пуска друга тема,защото темата ни е толко разнообразна и се пише за всичко и всички  Hug
преместим ли се в друга тема магията и чара на нас и темата ни ще угасне. та затова ви се моля нека си останем тук  Praynig

# 67

само казваш те са подобни на тази която днес смених
Искам лилавите ти които бяха преди тия Laughing

# 68
Да си кажа и аз за темата.
За мен няма значение какво, ще е заглавието й, стига обаче да отговаря на съдържанието й и да не стане евентуална причина да бъдем посещавани често от тати или мама напомняйки ни, че сме далеч от темата, за която сме се събрали, че и такъв вариант не изключвам. newsm78
Затова смятам, че е редно, да има някакво доуточнение на името й ако се коментират бъдещите проекти на Хазал и Чаги тук+разбира се Огледален Свят, за да не даваме поводи за излишни посещения.
Профи, сега я видОх снимката, та предлагам на нея  ФЕмир да са пенсии вече с един билюк дечури около тях и прегърнати седящи на двата стола и гледайки морето. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 14:37 от Neidjal

# 69
Да си кажа и аз за темата.
За мен няма значение какво, ще е заглавието й, стига обаче да отговаря на съдържанието й и да не стане евентуална причина да бъдем посещавани често от тати или мама напомняйки ни, че сме далеч от темата, за която сме се събрали, че и такъв вариант не изключвам. newsm78
Затова смятам, че е редно, да има някакво доуточнение на името й ако се коментират бъдещите проекти на Хазал и Чаги тук+разбира се Огледален Свят, за да не даваме поводи за излишни посещения.

И аз така мисля Peace

# 70
  • Още у мъглата ...
Имаш пощааа  Heart Eyes

Наде, аз също преди време повече се ровех и четях/слушах видеа със стихове, сега по-нямам време, но си имам няколко любими и реших да пусна едно от тях, ех, прикрепено и с ФЕмир Grinning Heart Eyes

# 71
Сис,честити дрешки  Hug

Аз мисля да хвърлям око на сериала на Чаги,първо само заради него,а после,ако ме грабне ще продължа и зарази самия сериал.  Peace

# 72
Сис,благодаря  Flutter имам страшни шивачки  Heart Eyes

# 73
пише,че били нови  newsm78

# 74
  • Банкя
според мен няма нужда нищо да се променя като заглавие или да се пуска друга тема,защото темата ни е толко разнообразна и се пише за всичко и всички  Hug
преместим ли се в друга тема магията и чара на нас и темата ни ще угасне. та затова ви се моля нека си останем тук  Praynig

Нека си остне темата така.Има още много да се гледа до края на филма.А за новия ще помислим , ако има кой да  ни го преведе, любезно.

Общи условия

Активация на акаунт