Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 360
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Надето е разбрала че ще се прави тема за новия проект на Чатай със Серенайката LaughingВъпросът ми е наща тема да приключи с ОС или да променим или добавим в заглавието нещо за да можете да пишете тук за ОК  или ще искате да пишете в отделна тема newsm78 незнам кой ще я прави но предполагам че ще Диди Peace
Аз разбрах, че старата тема, ще бъде хем за новият му проект, хем, ще обхваща и АФК, но какво точно, ще е заглавието й в бъдеще, не зная.
Ще настане голяма обърквация, а навремето беше толкова ясно, пишехме само в една тема за ФЕмир. Сега в една, ще е за Чаги, в друга за Хазал(и за нея има тема), и в трета за Огледален Свят по бтв, да се чудя и мая къде, какво, и кога да публикувам. Rolling Eyes

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 Да и как ще следим 10000 теми едновременно  Shocked ние тук едвам смогваме, а за няколко незнам  Wink

# 46
  • София
Ах ама Ренате пак разбива с поетичните постове  Joy Joy Joy  Hug

# 47
Стига  с тоз диспансер. Ние сме елитен клуб.

# 48
# 49
  • София
Галя  Hug Молим ти се  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy сега как ще си свърша работата  Confused с тия снимки  Heart Eyes Heart Eyes  ох със сивата ризкааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Crazy Crazy

Петрова  Hug пардон, незнаех  Embarassed че вече сме клуб, елитен при това  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 50
Ама ти не знаеш ли клуба ни са казва Найт от най елитния.

# 51
  • Още у мъглата ...
Пропуснати мигове ...
Скрит текст:

Heart Eyes

# 52
Аз лично съм казвала че няма да следя ОК Laughing не обичам тинейджърски филми Laughingако останете тука ще се забавлявам с вас Peace но в други теми нямам намерение да се включвам Rolling Eyesрешете има време или я приключваме с края на ОС или продължаваме и след това Laughing

# 53
аз предлагам да се направи темата за да се пише за старите и новите проекти  Peace

# 54
Булка честити дрешки Hugсега можеш и по рядко да се разхождаш из темата Mr. Green

# 55
аз предлагам да се направи темата за да се пише за старите и новите проекти  Peace
И аз, за да не настъпи никога края на темата, защото би било жалко да няма къде да се поспрем след забързания ден и да поотпочинем психически, душевно и емоционално.
Габииииии, тенкю къз за превъзходната мелодия с незабравими думи. Навремето много обичах да се ровя и да изнамирам подобни видеа със стихове и май отново, ще ме обхване тази треска. Laughing
Оооо, Миленче, пак са ти ушили нови одежди, чудесни са.

# 56
Давайте предложения за заглавие на темата Laughing

ОС-стари и нови проекти на актьорите Rolling Eyes

# 57
Давайте предложения за заглавие на темата Laughing

ОС-стари и нови проекти на актьорите Rolling Eyes
Защо не, само че ОС да го изпишеш изцяло.

# 58
Наде,благодаря  Hug Булка,  Hug имам лилави дрехи в гардероба ,ама викам малко да направя ревю а у с други  Mr. Green

# 59
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рени, добра душица си ти! Hug Нова темичка пак си ни направила!   bouquet  За къде сме без твоята работеща фурна! Laughing

miss-sunshine, от одеве 6 пъти вече си пускам твоята песничка! Heart Eyes

Мразя да следя множество теми  Crossing Arms ! Тази е най-прекрасната в БГ-маммата и не искам да свършва с края на излъчването на Огледален свят. Навремето изгледах първите два сезона на Ориндж каунти, но постепенно сериалът се изчерпваше (като всеки продължаващ до безумие сериал) и интересът ми стихна, та съвсем изчезна. Сега даже и да го повтарят някъде, няма да се строша да го гледам. Единствено участието на Ча ми е интересно, макар да не мога да си представя как ще следя сериал на език, който не разбирам. Все пак мисля, че можем да продължим настоящата ни тема, като се възползваме от това, че английската абревиатура на Ориндж каунти - ОС е същата, като българската на Огледален свят - ОС. Grinning Grinning Ами, да го сложим това ОС отпред(като започнат снимките) и да си продължим. Лично аз в друга тема, отделна за оринджа, няма да ходя да пиша. Тук ми е добре!

И за да не съм с празни ръце - докато бродех на лов из туитърите на близки на Ча хора, попаднах на един страхотен турски фотограф - Онур Хургел. Ето ви една снимка-мечта, по която още умувам какво колажче с нашичките да спретна (краднах си я вече  Mr. Green), а дотогава, за вас специално чиста и неопетнена, да си помечтаете на воля

Общи условия

Активация на акаунт