Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 354
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
Ренате, винаги се усмихвам,като те "видя"  Laughing

Сис,ау пази си красивият свят и не го давай на никой  Naughty  Mr. Green

# 33
Ренате, винаги се усмихвам,като те "видя"  Laughing

Сис,ау пази си красивият свят и не го давай на никой  Naughty  Mr. Green
Сис,аз го пазя,ама тя Дзверо опасна прилъгала ми го е  ooooh!

# 34
Надето е разбрала че ще се прави тема за новия проект на Чатай със Серенайката LaughingВъпросът ми е наща тема да приключи с ОС или да променим или добавим в заглавието нещо за да можете да пишете тук за ОК  или ще искате да пишете в отделна тема newsm78 незнам кой ще я прави но предполагам че ще Диди Peace

# 35
Защо жените били по-нервни и по-трудно се успокоявали като се ядосат?
 Защото нямали какво да си преместят от единия крачол в другия.

# 36
  • Под Сините камъни
Мераба къзлар!Гледам снощи сте били много дейни.Голямо писане нямате изчитане,ама изчетох ви отгоре отгоре.
Благодарности на скъпата ни домакиня
Скрит текст:
и на БГ мама тийм за 45 серия и прекрасните колажи
Скрит текст:

# 37
Здравейте всички- и ранобудни пъргавелки, и поспаланки, и затънали в безкрайната тръстика.  Hug Hug Hug

Записвам се и аз с огромно удоволствие в нашата прекрасна тема или както казва Кали в елитния клуб.

Ренка, благодаря, че печката ти е в изправност и навреме си ни зарадвала с нова тема.
Скрит текст:

Декораторките, продължаавайте да се грижите за уюта и красотото на клуба ни. Тези тортички се надявам да ни стигнат, за да  не се налага да ходим по ендокринолози.
Скрит текст:

Желая на всички хубав понеделник и работна седмица с по-малко работа и повече пари.

# 38
Добър ден момичета  Hug Hug   Heart Eyes

# 39
Надето е разбрала че ще се прави тема за новия проект на Чатай със Серенайката LaughingВъпросът ми е наща тема да приключи с ОС или да променим или добавим в заглавието нещо за да можете да пишете тук за ОК  или ще искате да пишете в отделна тема newsm78 незнам кой ще я прави но предполагам че ще Диди Peace

Ренка, ако си решила нещо да добавяш, добави. На мене оди или похвални слова за Серенайката не ми се слушат. Гледах , зверих се, ама никак не мога да я приема. Не ми харесва излъчването и и това е. Не бих влизала в тема на Диди по този въпрос, защото понякога не мога да си държа езика зад зъбите, а и не искам да се карам с Диди и Рая да ми се сърди.

# 40
Ари пак се почна като виждам големи фенки сте на Ча момчето ще се снима в нов сериал ще трупа успехи вие пак се зачеквате коя му била партниорка  която и да е не може да е вечно Хазал ooooh!

# 41
Здравейте момичета. Hug
Тази сцена от 52 епизод може ли без перде и в по близък план ако не е много нахално де. Mr. Green
А за 45 епизод ако Хандето беше продължила щяха всички да разберат много неща и всичко щеше да им е ясно но като цяло Мехмет и Чепика не схващат защото са с български риотан. Но на Мехмет му стана ясна картинката като ги видя да се целуват.
А пък Айсун и Юнал леко ме подразниха.
Като цяло от началото до края един единствен човек  имаше как да го кажа възможноста с една дума срине Емир и да го изправи и това е Фериха една нейна дума може и да го унищожи до след като тя остана в апартамента след като я заключи в ап. Той му се искаше да я целуне и прегърне но ината им е повече.

# 42
Надето е разбрала че ще се прави тема за новия проект на Чатай със Серенайката LaughingВъпросът ми е наща тема да приключи с ОС или да променим или добавим в заглавието нещо за да можете да пишете тук за ОК  или ще искате да пишете в отделна тема newsm78 незнам кой ще я прави но предполагам че ще Диди Peace
Аз разбрах, че старата тема, ще бъде хем за новият му проект, хем, ще обхваща и АФК, но какво точно, ще е заглавието й в бъдеще, не зная.
Ще настане голяма обърквация, а навремето беше толкова ясно, пишехме само в една тема за ФЕмир. Сега в една, ще е за Чаги, в друга за Хазал(и за нея има тема), и в трета за Огледален Свят по бтв, да се чудя и мая къде, какво, и кога да публикувам. Rolling Eyes

# 43
  • София
Добър ден и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз пак да благодаря за 45. еп  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ренка ами аз предлагам тук да си коментираме ОК или не толкова ОК ще се коментира, колкото Ча ,така че няма смисъл според мен сега да се местя в друга тема, а и да ви кажа, не мисля че ще има друга такава тема като нашата, нека не се обиждат обитателите на другите теми във форума, но си мисля, че нашата е най-готЯната, най-забавната, най-шумната и най-лудата  Mr. Green нали сме диспансер  Mr. Green Mr. Green Ама както решите де  Simple Smile

# 44
Не е така, Рилаксче, Hug Heart Eyes
Темата може да бъде само за старите и новите проекти на Чаатай Улусой, а не конкретно за новия му проект. Сега ще разгледам дали има подобна тема. Хазал си има своя тема и там сигурно ще се следи новия и проект, ако има такъв скоро.

Общи условия

Активация на акаунт