Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 435
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • Още у мъглата ...
Профи Hug
Ето ти я песента с превод - добър е преводът Grinning

Скрит текст:

# 421
  • В света на мечтите... ❤

# 422
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 16:00 от DANI ;)))

# 423
  • Варненска клюкарка
Това с Къванч не е Хазал.

Малиии, Crazy как са я изтървали на подиума така...виждат и се подробностите Crazy

И аз мисля, че сега му е момента на Ча да си поживее, млад е и това е най-нормалното нещо за възрастта му... само да не посяга пак към веселите цигарки, че този път няма да има прошка Naughty
Тази русата Дерия, на чийто РД са го снимали, май е същата, която е седнала до него в онова кафе в което си почиваха на протестите. Край басейна не и личи, но иначе хваща окото.
Леле, като се сетя Ча какви ги избълва, че не искал манекенка, не искал актриса, блондинки не харесвал, високи и слаби също Crazy.....а около негова милост все са в изобилие точно такива мацки. С какви ли оправдания ще замазва някой ден тези приказки Laughing

пп И аз се надявам, доста да променят сюжетната линия на ОК. Лично мен хич не ме грабна нещо този сериал. Гледах спорадично, колкото да съм в час с историята ooooh! А и честно казано, хич не го виждам Ча в ролята на онзи смачкания Райън newsm78

# 424
Галя,хубу,че си ти да ме подсетиш,че днеска излиза Дерек мерек  Mr. Green  Monos Mou ми е много любима песен то всичките негови са ми любими де като му чуя гласчето и настръхвам,ама си ме знаете  Mr. Green

# 425
Сис,
Скрит текст:
какво стана?Загледа ли се в сериала за тези алфи?Интересен ли е?

# 426
Хелоууууууу дзааак  Mr. Green
пфууууу в тая жега тъпата ми шефка не дава да пускам климатик , щяла да настине
 Crossing Arms ooooh! Crossing Arms ooooh!
Някой гледал ли е памука напреде , кога най после тия ще разберат че има джиджи биджи по света  Laughing

Ех Чаааатайчоооо как ми липсваш милоооо
аз не съм гледала 45еп. още  Shocked
нали нямам комп в нас
ама тази вечер му е реееееееееед  smile3508
малко да се поразтъжим със севгилито Чача

# 427
Сис,
Скрит текст:
какво стана?Загледа ли се в сериала за тези алфи?Интересен ли е?
Сис,
Скрит текст:
ами изгледах го той е 2 сезона с по 12 епизода 3-ти сезон са до 3-ти епизод изгледах го и чакам сега всяка седмица за една лъжичка,не е  кой знае какъв ,ама става за гледане повече ме кефи Гримм от този но плакна окото  Mr. Green

# 428
Здравейте, отново!
Да надникна и аз изпод тръстиката!

Скрит текст:

Добре, че сте давали малко йедене, че с тия зъбари ... Уф, пък как ми съ дъвчи нящу! Rolling Eyes

И аз искам в Театро Врахон пък! Crossing Arms И в подготовката на концерта нямам против да участвам. Mr. Green

Я гръкознаещите, дайте ми линкче към хубав превод на тази песен, че много я харесваме с Емко и Фери, пък не знам за какво се пее. Praynig

А сутринта що така бяхте запалили моторетките, а? Никой не е нападал Ча пък се втурнахте всички вкупом да го защитавате.  Joy  Малейййй, откога ли не сте си пили хапчетата?
Скрит текст:
Аз, ако покрай поразхвърляната Серенайка  пуснат и горещички сцени с Ча, хич няма да се съпротивлявам. Mr. Green
Профи, не съм на хапчета, Joyзащото нямам нужда от тях, мина ми вече и то отдавна, изписаха ме от ФЕмирския диспансер, Joyвече съм добре, сега за мен са един прекрасен и неповторим на този етап спомен...... не мога да казвам на бялото черно и обратното, пиша си това, което мисля за тях според зависи и не съм пристрастна.
Това, че е Хазал, не значи, че винаги и на всяка цена трябва да я величая без да я критикувам според моите представи когато е нужно, същото се отнася и за Чаатай, но безпричинно не бих могла, защото не е редно.

Напълно съгласна!

Малиии, Crazy как са я изтървали на подиума така...виждат и се подробностите Crazy

И аз мисля, че сега му е момента на Ча да си поживее, млад е и това е най-нормалното нещо за възрастта му... само да не посяга пак към веселите цигарки, че този път няма да има прошка Naughty
Тази русата Дерия, на чийто РД са го снимали, май е същата, която е седнала до него в онова кафе в което си почиваха на протестите. Край басейна не и личи, но иначе хваща окото.
Леле, като се сетя Ча какви ги избълва, че не искал манекенка, не искал актриса, блондинки не харесвал, високи и слаби също Crazy.....а около негова милост все са в изобилие точно такива мацки. С какви ли оправдания ще замазва някой ден тези приказки Laughing

пп И аз се надявам, доста да променят сюжетната линия на ОК. Лично мен хич не ме грабна нещо този сериал. Гледах спорадично, колкото да съм в час с историята ooooh! А и честно казано, хич не го виждам Ча в ролята на онзи смачкания Райън newsm78

newsm10 newsm10

Мен лично Серенайката ми е симпатична ,нищо повече, ама много разкрепостена за турските нрави  newsm78, как са я хвърлили, почти дибидюс  #Crazy

Влъхви, искам и аз на концерта! Няма да пипам, само ще слушам и гледам. Ама все пак да имам някаква функция, мисля да забавлявам Бу, та да не пречи на Верчето  Mr. Green

Верче, много са ти слаби ангелите, душо, при вида на плочките и айде  Joy Joy Joy
Идвам на помощ, така ще загълфикам Бу, че даже няма и да разбере, че си кръшнала  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 429
Габче аз Мико го неща ходете си в Атина ама за Кипър минете да ме вземете от Истанбул  Mr. Green шъ съм при мъжо и вие да не вземете да се издадете нещо къде ще ходиме  smile3508  Joy

# 430
аз не съм гледала 45еп. още  Shocked
нали нямам комп в нас
ама тази вечер му е реееееееееед  smile3508
малко да се поразтъжим със севгилито Чача

Ооххх,аз днес пак се опитах,ама неее мооога,като знам какъв е завършека.Спрях го до някъде и ще чакам 46 да излезе,пък тогава ще му се насладя.Че поне ще се поуспокоя след гламавия Мехмед.  Twisted Evil

# 431
Здравейте момичета и момчета.  Hug
Охх, навън е голяма жега..  ooooh! Искам на плаж!  Laughing
Скрит текст:
Eто ви нещо да се разхладите. Laughing

Maлее, как сте го нареждали вчера момчето ни. Защо така лошо се държите с него по някой път?!  newsm78 И той е човек, и той трябва да се забавлява, а и е толкова млад. Как няма да ходи по купони, и как няма да флиртува с момичета? Нормално е за неговата възраст. По-скоро би било ненормално да си седи по цял ден вкъщи и да не излиза. А пък и той не излиза всяка вечер.. отишъл веднъж на рожден ден, прегърнал се с момиче и веднага започнаха възклицанията "Ама може ли такова нещо?!". Аз много му се радвам, че се забавлява, но и в същото време работи.
А на Хазал и аз съм виждала снимки, на които е на градус и се качва по масите и по столовете, така че.. няма за какво да ги обвиняваме и двамата. Млади са и е съвсем нормално да се забавляват.

Видях, че шефчето ни ще променя заглавието- ами честно казано така ще е най-добре. Прави сте, че то ще обхваща повече теми и съвсем спокойно ще си коментираме както ОС, така и новините около актьорите. Peace
А иначе ако се направи тема за Ориндж Каунти сигурно ще пиша там, защото имам намерение да следя сериала.

Heart Eyes

# 432

Мен лично Серенайката ми е симпатична ,нищо повече, ама много разкрепостена за турските нрави  newsm78, как са я хвърлили, почти дибидюс  #Crazy

И аз така...и мн ме учудва,че се приема за нормално в турските ревюта...уж забранени алкохола и целувките по улиците,пък гледай какво става  newsm78

# 433
И аз така...и мн ме учудва,че се приема за нормално в турските ревюта...уж забранени алкохола и целувките по улиците,пък гледай какво става  newsm78
Явно в моделските среди нещата стоят по съвсем различен начин. А и нали видяхме как си снимат моделите. По листа и по без листа.  Mr. Green

# 434
И аз така...и мн ме учудва,че се приема за нормално в турските ревюта...уж забранени алкохола и целувките по улиците,пък гледай какво става  newsm78
Явно в моделските среди нещата стоят по съвсем различен начин. А и нали видяхме как си снимат моделите. По листа и по без листа.  Mr. Green

Явно в Истанбул и особено в  модните среди е друго, не са в Диарбекир  Mr. Green. Можеха да и сложат поне едно прозрачно сутиенче, ама пък нямаше да се вижда силикона   Mr. Green
Казвам ви чао, за сега - тръстиката ми свърши  newsm44 newsm44 newsm44
Ще ви навестя после пак.

Общи условия

Активация на акаунт