Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 399
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Неви, Hug Heart Eyes  bouquet
Тук ли трябва да се гледа?
http://www.hdtvizle.com/26-star-tv-hd-canli-izle.html

# 451
# 452
Петровче  Hug, и тука може. Най-голям екран дава сайтът на Стар тв, ама забавя /поне при мене/ другите ми дейности.

# 453
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Притеснявам се за Ирка Heart Eyes, дано всичко е наред с нея и със семейството й.
Не е казвала, че ще липсва. Thinking То не че е задължително да си постваме програмата, но тя си е every day тук и затова това нейно отсъствие е забележимо.
Няма нищо общо и с 44-ти епизод, защото тя доста отдавна го свърши с превода и прати на Дзверчето.
Стискам палци всичко с нея и около нея да е ОК Hug
Хайде, Ирка, взимай се показвай вече, да не се притесняваме повече Rolling Eyes
И Чаги вече се е притеснил Mr. Green

[/quote]Ох Боже разтопих се бе,краката ми се подкосиха  smile3503 Любимите ми снимки са това,Гъбке тенкю мила Hug Hug
Здравейте мили мои дружки Hug Hug Hug Какви си ги вършите,гледам нашият момък нови снимки изкарал Mr. Green
Чок тръстика и не мога да ви навестя бе ,снощи съм легнала уж да почина и да ви навестя,аз съм откъртила и така до сутринта за тръстиката пак Mr. Green
Както искате сменяйте името на темата,аз от тук със сила не могат ме изкарат,както и да се казва за мен е без значение ,а в други теми нямам намерение да пиша,просто защото не ми е по вкуса Серенайката и това си е,да влизам в ненужни спорове с нейни фенки,не мисля че имам нужда от това.
И какви са тия неща нападали Чаатай,кой го нападна,че веднага хукнахте да го защитавате,че две от нас са се изказали за снимките,че не им са по вкуса,ами като му знаем колко бързо се подвежда от  компанията която се намира колко му е и една цигарка пак да запали от неговите,то като ги гледам тия край него мога да го очаквам това,и после кой ще защитавате,Ча в ареста,и до там с кариерата му.И аз съм за да си ходи и да се забавлява,много ясно той да не е на 60,и Хазал също да ходи да си купонясват,млади хора какво да правят Peace
Ама сега така яростно да се хвърляте в негова защита,еми няма нужда все пак,аз пък много ми е притеснено в такива компании да не се подлъже,защото ми е пределно ясно,че ще е до там ooooh!
Нито я превъзнасям Хазал,нито пък него,нито пък някой е казал йок да си стои в къщи и да не излиза,тъй че угодия имаме и никой не го напада Peace Еми да се изкажа пък и аз Mr. Green

# 454
Понеже сме на такава моралистична вълна, права е Профи, никой не критикува Чаги за това, че купонясва с или без байсейн. А за времето и възрастта - да ви кажа меракът не си отива, щото си порастнал и си на повече от 20.
Определено снимките са с клюкарско-скандален привкус, това е, което продава. В геджето вече ги извъртяха 5 пъти и по пет различни начина ги представиха.

А пък по въпроса за сравнението направо се втрещявам вече. Не мога да разбера защо не трябва да сравнявам Чаги с Хазал, Хазал със Серенай или малиновата торта с къпиновата  newsm78
Определено ми се струва естествено да се сравнява и преценява.  Peace

# 455
Бабче, добре дошла welcome , радвам се че си отново сред нас, осезаемо беше отсъствието, ама нали беше градска, прощаваме ти  Joy
Ади тръстиката и минахме и днес, до по-късно, паля джапанките и out

# 456
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ех тая къща веднага я познах,че е от ЗП Mr. Green

# 457
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бабче, добре дошла welcome , радвам се че си отново сред нас, осезаемо беше отсъствието, ама нали беше градска, прощаваме ти  Joy
Ади тръстиката и минахме и днес, до по-късно, паля джапанките и out
Тука съм бе Hug Е на от Чешме се връщам сега Mr. Green

# 458
А Ирка се е появила  Laughing Липсваше ни  Hug

Мина ли репортажа  newsm78

# 459
Ех тая къща веднага я познах,че е от ЗП Mr. Green
коя къща  newsm78

# 460
Неви Hug  bouquetИрка Hug

Ох чудото на природата как се хили Sick Joy

# 461
абе аз ли не съм добре или говорите несвързано  Mr. Green

# 462
Гиземката  Laughing

# 463
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хади честити дрешки на Шеф Ренка,на Влъха,на Лудостчето има ли още някой да съм пропуснала,много сте лилавки двете кипри,добре че Ренка сложила Кенанчо,че да я разпознавам,хубавки сте много Hug
Честит рожден ден на внучето ти Снежи,да е здраво най-вече и много положителни неща да  му се случват nbirthday то малко на патерици ама снощи имам отсъствие  Mr. Green
Гъбке и на маминка честито на патерици,да ти здрава много и винаги да сте си опора една друга
 newsm59
Аз за Чаатай ще гледам,те Гиземката ми дават,колкото я избягвам значи ooooh!

# 464
  • У Диспансера ...♥♥♥
А Ирка се е появила  Laughing Липсваше ни  Hug

Мина ли репортажа  newsm78

Ох и вие на мен много бе Hug Hug
Сега го гледам аз онлайн,по нагоре Петрова се е погрижила и е пуснала линк Hug

Общи условия

Активация на акаунт