Лидл ::29::

• 72 695
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Да похваля пилешките бургери Мексикана.Направих си сандвич с франзела и соса с къри от Азиатската седмица,Много вкусно Peace

# 76
  • Бургас
На мен пък хич не ми хареса малиновата бира. Явно е въпрос на вкус.
На мен също не ми хареса. В началото, като я опитах, ми се стори свежа и приятна, но има някакъв отвратителен остатъчен вкус.

# 77
Идвам да похваля сервиза на "Лидъл". Както писах по-рано, чопърът ми се развали.Пратих си касовата бележка в петък за тяхна сметка и днес си имам нов чопър в нас. Определено ме спечелиха като клиент!Браво!  bouquet

# 78
  • При любимите ми хора

Понеже до сега не съм връщала стока, какво трябва да направя? Влизам в магазина и кого да търся? На касите ли да отида и там да кажа?
[/quote]
Да, аз отидох на касите, от там извикаха управителя, на когото с две думи  обясних защо връщам стоката - в моя случай не ми вършеше работа едно боди, което трябваше да ме стяга. От своя страна управителят отиде до каса, взеха ми касовия бон, който след това ми върна с парите. Просто и лесно е и никакви проблеми нямаше.

Да си изкажа недоволството от бързото свършване на уреда  за обезкостиляване на череши - малко бройки били,навсякъде били изчерпани вчера към 16,00 часа (за София) така ми обясниха на телефона -  е, писна ми....

# 79
  • Русе
Още с влизането ми в магазина и зам.-управителя - насреща ми. Казах му, че искам да върна стока. Попита ме ще я заменям ли с друга стока или си искам парите. Казах, че си искам парите, при което малко не му стана приятно. Върнаха ми парите, де.
Не успях да вляза в магазина и да видя бикините. Съжалявам!

# 80
Мюсли блокчетата и аз ги харесвам

Диня си взехме днес - изобщо не е хубава за жалост - нито е сочна, нито е сладка - да си имам късмета Confused

# 81
пак съм изпуснал темата и да не само запис........... да похваля препарата за премахване на петна в оранжевата кутийка, взех го отзиви от темата и аз също съм доволна успя да махне петно от кафе на чисто бяло клинче

# 82
Влюбих се в сладоледа Sunny Dence   Grinning

# 83
Толкова исках това песто Дженовезе и ..сега не ми хареса -защо съм останал с впечатление ,че като четох сътавките преди имаше кедрови ядки ,а не кашу #Crazy Прекалено е мазно-изби олио или зехтин отгоре.
Когато правя хайвер от чесън - точно на песто мяза ,никога не ми е избивало олио ...

Аз колкото пъти съм яла песто винаги си е било мазно, то си е подправки със зехтин (и мисля, че наистина по оригинална рецепта се прави с кедрови ядки), но за мазното си е мазно - на една чиния макарони се слага по една малка лъжичка от него и се овкусява доволно ... Или на патладжани с моцарела и песто - пак така - съвсем лекичко само отгоре  Rolling Eyes Струва ми се нормално да избие зехтина отгоре - просто преди консумация се разбърква.

# 84
Благодаря, и аз не я  открих гъбата предния път! Нямаше и от италианския ориз преди няколко дни, в Бургас. Разочаровах се , много го харесвам.

# 85
Толкова исках това песто Дженовезе и ..сега не ми хареса -защо съм останал с впечатление ,че като четох сътавките преди имаше кедрови ядки ,а не кашу #Crazy Прекалено е мазно-изби олио или зехтин отгоре.
Когато правя хайвер от чесън - точно на песто мяза ,никога не ми е избивало олио ...

Аз колкото пъти съм яла песто винаги си е било мазно, то си е подправки със зехтин (и мисля, че наистина по оригинална рецепта се прави с кедрови ядки), но за мазното си е мазно - на една чиния макарони се слага по една малка лъжичка от него и се овкусява доволно ... Или на патладжани с моцарела и песто - пак така - съвсем лекичко само отгоре  Rolling Eyes Струва ми се нормално да избие зехтина отгоре - просто преди консумация се разбърква.
От предишната Италианска седмица не успях да се докопам до джовенезе и  взех песто Россо - при него не изби мазнина.Може самото песто да трябва да е такова,просто исках да опитам оригинално песто с кедрови ядки.Вкъщи имам ядки но са с черупките и не знам как  да ги изчистя  newsm78

# 86
Благодаря, и аз не я  открих гъбата предния път! Нямаше и от италианския ориз преди няколко дни, в Бургас. Разочаровах се , много го харесвам.
Ориза от постоянния асортимент ли е ,аз харесвам Премиум.Не си падам по дългозърнест.
Взех и от египетския веднъж ,но беше по-начупен -пише 10% начупени зърна,при премиума са 5%.
Имаше още един вид -дали не е този италианския  newsm78

# 87
Ориза от постоянния асортимент ли е ,аз харесвам Премиум.Не си падам по дългозърнест.
Взех и от египетския веднъж ,но беше по-начупен -пише 10% начупени зърна,при премиума са 5%.
Имаше още един вид -дали не е този италианския  newsm78
Италианският е Medium ...нещо си. Има малко знаме на опаковката, която е синя.

# 88
От известно време ми се налага и пазарувам основно от Лидл.
Продуктите, които мога да препоръчам:

Бира perlenbacher

пушена сьомга Ocean Sea

крем, който се води сметанов пудинг, Bourbon Vanilla

уиски queen margot

зехтин primadonna

десерт streuselkuchen

шоколадови бонбони melanie

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 13:40 от FlameElement

# 89
десерт streuselkuchen -това е сладкиша с поръска-но кой замразен или

Общи условия