,за секунди стигаше до там...та голямо 4истене падаше,ама туй да е проблема.А кухненските ми шкафове все седяха отворени и тенджерите и тиганите все на пода,много му харесваше да вади вси4ко от там.Леле,спомени...като се замисля,4е скоро пак се по4ва наново....
ама хубаво ми е!
, малко рано(утре ставаме на 4м) , но като е дошло, връщане няма
. И като стана въпрос за зъби та да питам. И мен ме мъчи един кътник от доста време и трябва да ходя на зъболекар. Но май ще е сериозна работа та ми се ще да ми сложат упойка, а още кърмя. Знаете ли дали има съвместими упойки и дали би било проблем да си кърмя и да си ме упояват
. Та така , а докато не кърмех , на 3 часа се цедях , вярно че е хамалогия ама няма начин , то пък с болки се не седи
!!
Излизахме на разходка с зимния кош...ами аз спирах на 30 сек да я оправям или се смъква или се е обърнала.Сега съм изпрала летния(има легнало положение) и вчера направихме сефтето...там с коланчето няма мърдане 

И добре дошли новите мами! 

Не че избора е голям де 

!
!!! Дали е от зъбите, не знам, но е нещо страшно
. Днес Калоян е спал 1 час и преди малко още 30 мин. Снощи заспа в 20,30ч и до 24ч се събужда сигурно 10 пъти с рев. Накрая му дадох Нурофен и заспа без да се събужда.
!
Несъмнено кравето масло прави пюрето по - вкусно, но бебетата често оценяват дори и само сварения зеленчук или плод, неговия уникален вкус и консистенция. От кравешките продукти, маслото, сиренето, изварата и после киселото мляко (в този ред) се смятат за предпочитани за въвеждане постепенно и по малко около 9 месец на детето. Прясното краве мляко е добре да се отложи за последно, за след навършване на годинка, като най - голям дразнител от групата на млечните.Имай впредвид,4е алергията може да се появи и на по-късен етап,както стана и при нас всъщност 
Голяма врътня ми беше на мен,щото се заинатих,4е ще правя вси4ко домашно и не знам дали ще ми повярвате,ама дали съм купила 2 или три пюрета ,вси4ко правех домашно,вклю4ително и месните.Варене,пасиране,замразяване във форми за лед,вакумирах буркан4ета...ама пък той вси4ко си ядеше с такова желание,4е ми ставаше кеф.Купените така и не ги прояде,може би по моя вина,4е го свикнах на домашни и до ден днешен си оби4а най-много манджи4ките на мама:)та мисълта ми беше,4е и сега ще гледам да го отложа това захранване до възможно най-късно,мисля в на4алото на 6-ти,ама каквото бебо покаже в крайна сметка.Като я гледам кви белтъци мята като ядем ние,май по-рано ще да е
.Цял ден с температура-по едно време беше 39.4!Шашардисала съм се отвсякъде
То не бяха сиропи,компреси,свещички,носения...Сега спи,ама е запотенка...поне е спокойна...А освен температурата-нищо,съвсем малко разтройство.
То няма сили,котето
Ужас..дано да е някой летен вирус и до утре да е здрава...
и да се възстановявате бързо!!! 

От самото начало казвам, че това е моето мнение и моите изводи от нещата, които съм изчела и с които съм се сблъсквала аз и близките ми и никой не обвързвам с него. Просто съм изчела доста и моят извод за алергиите, както и за автоимунните заболявания като диабета например, е че... лекарите нямат идея какво ги отключва
. Алергия не бях виждала докато не пропуших - тогава отключих първите алергии и то към някаква съставка на парфюмите (особено рол оните) и към никел (която я имат 90% от хората, особено жените).
Само за алкохола съм безкомпромисна, тъй като влияе на мозъка - позволявам си чаша бира след кърмене, за да има време да се разгради (хем лекар ми е препоръчал бирата като стимулирашо кърмата средство, но все пак има алкохол, така че ... аз не го приемам на 100%
).
давай водичка, че това е важно и малката душичка ще се пребори бързо
вие само на кърма ли сте?
Моми4ета да ви питам изпадате ли в дупки на рождените си дни 4е аз днес просто съм в голяма яма
!!
. Ами тогава да ти е честит
, да си жива и здрава , много обичана и щастлива жена !! И твоята принцеска да те прави най - щастливата мама на Света
!!
. Аз до сега на рождените си дни винаги съм била щастлива, още със ставането сутрин съм усмихната и радостна
. Миналата година само не бях никак радостна като се събудих , а да ритне бебка , а да ритне - няма я , а и вечерта не риташе , и изобщооооооо
. И естествено заминах за болницата , и точно пред кабинета тя реши да се разрита
От 5 години съм така дойде ли рд и вси4ко ми тръгва наопаки
!Жива,здрава и много щастлива бъди!Ще си правите женско парти днес,какво по-хубаво от това:))А за дупките-аз съм като теб,около седмица преди и след ми е много криво и не ми върви в нищо...
Сладурка ми е голяма малката само ми се смее и се гуши само тати ни липсва в интерес на истината.И пак си ми е кърък да се опла4а подхлазнах се в банята но да 4укна на нещо разминах се без нещо сериозно
не знам какво ме 4ака до ая на деня
Препоръчани теми