Отговори
# 135
  • София !
alert На няколко момичета дадохме паролата за албума , но не виждам да са качили снимки .... Ще помоля да качите и вие , ние сме качили снимки на децата си и нас , и е редно да видим и вас Mr. Green . Пък който е решил да не качва , това си е негово право , ние не можем да задължим  Wink , но поне не искайте паролата , защото както казах не е редно , ние ви допускаме един вид до лични снимки пък от вас няма нищичко  newsm78  Hug !!

# 136
  • Велико Търново
Здравейте! Вчера бяхме на консултация, биха ни двете ваксини (за последно   ura ) и изобщо не плакахме, само проскимтяхме на втората. Изтеглиха ни грешно, защото дупето ни беше на края на кантара и крачетата на масата, затова ни изкараха едва 6600, а аз го тегля от време на време и знаех, че трябва да е повече. Затова се прибрахме и се изтеглихме и се оказа, че сме 7100 и 65см на 4 месеца и 20 дни. Позволиха ни да го водим на море. Миличкият така се радва на сестрата, а тя с две игли над него, как не й дожаля не знам.
Имам въпрос за мамите които пият рицинус - кога ви подейства? Аз изпих вече цяло шишенце, но не забелязвам промяна. Мисля да взема още едно и ако продължава така да го спирам. Явно не действа на всички.
Честит Рожден Ден на рожденичката. Много щастие, любов и само да те радва малката госпожица. Аз от много време насам на рождения си ден сутринта започвам да плача. Защо не знам, ама все така става. Приятен ден, момичета ние отиваме да се борим с едно пюре от тиква и картоф.

# 137
Ние сега хапвахме морков и ябълка изяде го по4ти цялото но не беше много впе4атлена както беше от тиквата и картофа Mr. Green Ако може и на мен да кажете къде да ка4а снимки и паролата ще го направя ще се радвам да ви видиме Mr. Green Ние сме на консултация на 28 последния път бяхме 60 см 5.600 кг Crazy ние май вървиме мъни4ки сравнение с пове4ето от вас  Thinking

# 138
alert На няколко момичета дадохме паролата за албума , но не виждам да са качили снимки .... Ще помоля да качите и вие , ние сме качили снимки на децата си и нас , и е редно да видим и вас Mr. Green . Пък който е решил да не качва , това си е негово право , ние не можем да задължим  Wink , но поне не искайте паролата , защото както казах не е редно , ние ви допускаме един вид до лични снимки пък от вас няма нищичко  newsm78  Hug !!

Аз съм от тези с паролата, които така и не са качили снимки още... Ами тамън да кача и прочетох това за този "сексманиак" дето ги беше гледам, после се кьорих кьорих, но не можах да намеря как да направя примерно моя целия албум видим само за нас - два пъти правих албум и го трих ...  newsm78 и накрая просто се отказах. Ако това ще успокои духовете - откакто се отказах да ги качвам, не съм гледала снимки Simple Smile Шегувам се - някой ако може да обясни как от самото начало да ги направиш видиме само за нас, ще съм благодарна. Някой беше обяснявал как да ги промениш от видими за всички на видими за нас, ама как от самото начало да са видиме само за нас ме вълнува мене... Тенкююю предварително   bouquet

Аз да ви се оплача - работата с водата хич не върви... Снощи се събуди пак по нощите - 3-4 часа следз каот беше заспала и й дадох няколко лъжички вода (от шише изобщо не поема... само го бута с език и това е) и заспа, да но след час вече не можах да я успокоя... беше мнооого гладна и изнервена... Днес пак я мъча с тая вода - единствения вариант засега е или с лъжичка да успея да прокарам някоя глътка или като впръсквам водата вътре (стискам биберона на шишето) и тя си мисли, че си играеме... Няма да коментирам физиономията, която прави на вкуса на водата  Sick Някой който е имал проблем с пиенето на вода да даде идея как да я излъжа...  Praynig

Иначе тъй като вече сама се обръща - се обръща и почта да крещи, не плаче, ами вика... направо ме боли главата... голямо викане, голямо нещо... като реша че й е неудобно и отида и я обърна по  гръб е още по-недоволна и едвам я укротявам... Направо не знам - докато се усети как се пълзи явно ще е това викане...  Joy

# 139
И аз ако имам парола бих качила снимки Simple Smile Пюрета още не яден. Мисля да изчакам да навърши поне 5 месеца. Даже ми се иска и 6, но докторката още преди седмица ни каза да почваме. Утре сме на консултация.

# 140
  • София !
Така ще обянся отново как се правят снимките , и този път обяснявам за последно !! Не ме разбирайте погрешно , нямам нищо против да ви оправям снимките и да ги правя видими само за нас , НО нямам време за това !!!
Та така - На няколко пъти обясних , дори и снимка по нагоре в постовете ми има , как точно става !! Самия албум няма как да се скрит , само снимките в него , съответно и албума е скрит  Wink . Когато се качват снимки , след като се заредят излиза едно за КОЙ ДА СА ВИДИМИ цъква се на САМО ЗА МЕН и готово ! В краен случай , след като се качат снимките , под самата снимка от дясно пак има такава опция ВИДИМО ЗА , цъква се там и пак се правят само за мен !! Надявам се да сте ме разбрали , ако не пак ще кача снимка !!

А за паролата пишете ЛС на мен или на Вили !!!!!!!!!!

# 141
Ние си ка4ихме ве4е много са сладки вси4ки мами и бебоците да са ни живи и здрави Mr. Green Hug

# 142
Аз скоро не съм влизала в албума и не съм качвала снимки.Ще я свърша тази работа скоро.
Да ви се похваля,вече трети ден хапваме пюре от тиква.Днес даже си отваряше устата. Mr. Green
За водичката,Дени същи прави физиономии като му давам.Не я харесва,но понякога пие.
Вчера се обърна от гръб по корем.Днес на обяд легнахме двамата на спалнята,по едно време се събуждам,господина по корем и се клати като пате. Laughing

# 143
  • София !

Вчера се обърна от гръб по корем.Днес на обяд легнахме двамата на спалнята,по едно време се събуждам,господина по корем и се клати като пате. Laughing

Ах , мишленцето малко  Heart Eyes .

# 144
  • София !
     201uu  Така за тези който не са разбрали обяснявам със снимки за да е по лесно !
Първа стъпка :
 Избираме снимки !
Втора стъпка :
 Тук вече сме избрали снимки и продължаваме !
Трета ( най - важна стъпка ) !!
 Цъквате на видими САМО ЗА МЕН , и от долу се виждат албумите маркирате си вашия албум и готово , т.е. там да отидат снимките , а за тези който нямат албум ще си направят и готово !! После цъквате на качи , и всичко е ток и жици Mr. Green !!
 201uu

Надявам се да съм била полезна , този път на гледно , така ще и по лес
но !!!! Искаме да е така не за друго , ами за сигурността на дечицата , както и на самите нас  Hug !!

Редактирам се за да допълня : Ако да речем се отплеснете  Simple Smile , и не го направите по тоя начин , има и друг , който е голяма сръТня  Mr. Green , но ето една снимка и за него за да си знаете !!

Това е под самата снимка , от дясно , пак пише за кой да е видима , цъква се там и се по правия на само за мен ! Но това определено си е играчка , ако качите примерно 50 снимки , смятайте колко време ви трябва да ги оправите  Mr. Green ! И точно поради тази причина ви МОЛЯ да ги правите видими само за мен , т.е. реално само за нас , защото като видя снимки така и се заемам аз да ги оправям , защото ми става съвестно че някакви педофили и т.н. може да гледат детето , нямам против , но нямам време , все пак и детето ми си иска вниманието и грижите !!

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 20:12 от bunny : )

# 145
Качихме снимките Simple Smile Сега да се посъветвам. Една позната ми препоръча джинджира алба http://apteka.framar.bg/30019893/%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B4% … D0%BE%D0%BB%D0%B0 за обривите които ни излизат до колкото разбрах от топлото. Някой ползвал ли го е? И още нещо - какво мислите за климатик в стаята с бебето? Чувала съм че не е хубаво да се ползва, че може да настине и да се схване (това важи и за възрастен, камоли за бебе). Чудим се с какво да охладим стаята.

# 146
За джинджира алба  ние го ползвахме когато Алия беше на 2 месеца за обрив на дупето не помогна изобщо напротив влошихме се но при всяка кожа е разли4но така 4е опитайте щом смята 4е ще се оправите Peace

# 147
Здравейте момичета  Hug!
Първо - да благодаря на Бъни за отделеното време в обяснения как да се качват снимките в албума  Hug! Скоро не съм гледала новите снимки, та ще метна едно око при първа възможност.
Второ - хайде сега да се оплача  Cry! Нещо я закъсах с едната гърда. Адски много ме боли от днес следобяд. Малкия сука от нея в 16ч някъде около 7-8 мин, но явно е останало и сега май ще стане белята. Всъщност не явно, а Е останало, защото той яде ужасно както съм споделяла и преди. Иска да се отбива и това постижение от 7-8 мин на гърдата си е цяло постижение. А иначе от гърдата направо си тече. Малчо обаче категорично отказва. На мен пък не ми остава време да се цедя всеки път и си мислех, че кърмата ще намалее щом не се цедя. Обаче не става май точно така. Освен гърдата, от снощи се чувствам ужасно - боли ме глава, отпаднало ми е и гърло започна да ме боли  ooooh!. До колкото ми е известно това са симптомите за мастит и много ме е страх да не стане нещо такова. От както ме боли гърдата се тъпча с хомеопатии и сега сложих настърган картоф, пък дано помогне. Чудя се дали да се цедя сега?! Гърдата ми е мека, се цедих в 20ч. По принцип се цедя по-рядко и ме е страх сега ако я изцедя да не засиля лактацията и да стане по-страшно  Cry. Помагайте със съвети! Много зле се чувствам! Имам чувството, че ще припадна. Нямам никакви сили  Tired!

# 148
  • София !
Относно Джинджирата - Ние ползвахме , нали сме с по нежна и съответно проблемна кожа , та с това наше подсичане  ooooh! , и го ползвах , честно казано МНОГО съм доволна  Peace !!

Вили - Ех  Confused , пробвай със студени компреси , или питай ЛЛЛ за съвет ... Дано да ти отмине мила , стискам силно паци , и ни дръж в течение  Hug !!

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 22:53 от bunny : )

# 149
Вили,прави си компрес-равни части вода и риванол.Това ме беше казала моята лекарка като имах запушени каналчета и температура.
Облекчаваше ме и като се цедях под душа,и слагах бебо на проблемната гърда.
Дано бързо отмине! Hug
А и да кажа,някой беше питал за рицинуса.Аз също го приемах и няма кой знае какъв ефект.Не трябва да се приема повече от един месец,ако няма ефект.Може да постигне обратно действие т.е. да спре кърмата.Така четох някъде,не знам дали е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт