На няколко момичета дадохме паролата за албума , но не виждам да са качили снимки .... Ще помоля да качите и вие , ние сме качили снимки на децата си и нас , и е редно да видим и вас
, но поне не искайте паролата , защото както казах не е редно , ние ви допускаме един вид до лични снимки пък от вас няма нищичко
!!
) и изобщо не плакахме, само проскимтяхме на втората. Изтеглиха ни грешно, защото дупето ни беше на края на кантара и крачетата на масата, затова ни изкараха едва 6600, а аз го тегля от време на време и знаех, че трябва да е повече. Затова се прибрахме и се изтеглихме и се оказа, че сме 7100 и 65см на 4 месеца и 20 дни. Позволиха ни да го водим на море. Миличкият така се радва на сестрата, а тя с две игли над него, как не й дожаля не знам.
ние май вървиме мъни4ки сравнение с пове4ето от вас
На няколко момичета дадохме паролата за албума , но не виждам да са качили снимки .... Ще помоля да качите и вие , ние сме качили снимки на децата си и нас , и е редно да видим и вас
, но поне не искайте паролата , защото както казах не е редно , ние ви допускаме един вид до лични снимки пък от вас няма нищичко
!!
и накрая просто се отказах. Ако това ще успокои духовете - откакто се отказах да ги качвам, не съм гледала снимки
Шегувам се - някой ако може да обясни как от самото начало да ги направиш видиме само за нас, ще съм благодарна. Някой беше обяснявал как да ги промениш от видими за всички на видими за нас, ама как от самото начало да са видиме само за нас ме вълнува мене... Тенкююю предварително 
Някой който е имал проблем с пиенето на вода да даде идея как да я излъжа... 
. Когато се качват снимки , след като се заредят излиза едно за КОЙ ДА СА ВИДИМИ цъква се на САМО ЗА МЕН и готово ! В краен случай , след като се качат снимките , под самата снимка от дясно пак има такава опция ВИДИМО ЗА , цъква се там и пак се правят само за мен !! Надявам се да сте ме разбрали , ако не пак ще кача снимка !!
.
Така за тези който не са разбрали обяснявам със снимки за да е по лесно ! 
!!
, и не го направите по тоя начин , има и друг , който е голяма сръТня
Сега да се посъветвам. Една позната ми препоръча джинджира алба http://apteka.framar.bg/30019893/%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B4% … D0%BE%D0%BB%D0%B0 за обривите които ни излизат до колкото разбрах от топлото. Някой ползвал ли го е? И още нещо - какво мислите за климатик в стаята с бебето? Чувала съм че не е хубаво да се ползва, че може да настине и да се схване (това важи и за възрастен, камоли за бебе). Чудим се с какво да охладим стаята.
!
! Скоро не съм гледала новите снимки, та ще метна едно око при първа възможност.
! Нещо я закъсах с едната гърда. Адски много ме боли от днес следобяд. Малкия сука от нея в 16ч някъде около 7-8 мин, но явно е останало и сега май ще стане белята. Всъщност не явно, а Е останало, защото той яде ужасно както съм споделяла и преди. Иска да се отбива и това постижение от 7-8 мин на гърдата си е цяло постижение. А иначе от гърдата направо си тече. Малчо обаче категорично отказва. На мен пък не ми остава време да се цедя всеки път и си мислех, че кърмата ще намалее щом не се цедя. Обаче не става май точно така. Освен гърдата, от снощи се чувствам ужасно - боли ме глава, отпаднало ми е и гърло започна да ме боли
. До колкото ми е известно това са симптомите за мастит и много ме е страх да не стане нещо такова. От както ме боли гърдата се тъпча с хомеопатии и сега сложих настърган картоф, пък дано помогне. Чудя се дали да се цедя сега?! Гърдата ми е мека, се цедих в 20ч. По принцип се цедя по-рядко и ме е страх сега ако я изцедя да не засиля лактацията и да стане по-страшно
. Помагайте със съвети! Много зле се чувствам! Имам чувството, че ще припадна. Нямам никакви сили
!
, и го ползвах , честно казано МНОГО съм доволна
!!
!! 
Препоръчани теми