! Мерси за съвета, не се сетих.
! Лошото е, че Калоян не иска да суче. С помпата не може хубаво да се изцеди, а ако се цедя прекалено често ме е страх да не увелича кърмата. За компреса ще пробвам утре, че сега съм с картоф и май има леко облекчение
.
Аз си мислех, че целия албум трябва да го направя видим само за мен и оттук дойде запъването в качването на снимките...
) Абе смешно смешно, но едвам пиша, много боли... направила съм му компрес с риванол, преди това пробвах ихтиол, че е забрал и много боли... и това моля ви се от една кожичка, която съм откъснала... пфууу, оттук нататък само на маникюрист- професионалист... 

"... 
Аз се казвам Юлияна, а моето слънчице Лора. Роди се на 19.02(термин 20.02) нормално 3360 и 50 см
и тя е на 19-ти:)
!
! Приемаме нови попълнения и очакваме да се включваш честичко и да ни държиш в течение как расте Лорка
. Разкажи ни повече за нея - слушка ли, спинка ли, хапва ли и т.н
.
! Цедя само като станат по-напрегнати, т.е някъде на 6 часа, а може и повече и пак си има кърма. Ще видя как е положението днес и утре и вече наистина съм на косъм да взема по-радикални мерки за спиране на кърмата 
! 
Но в твоя пост много се впечатлих, че даваш разни неща за зъбите - аз нищо не давам, само й навирам разни играчки в устата да чеше венците? При вас подути ли са? сега ми захапа пръста Биляна и ми се стори, че ме драска ... отгоре - ще проверя после дали не ми се е сторило??? Не трябва ли първо долните да се появят??
Много съм се пртеснила... Сега ще си взема и хомеопатия и ще стискам палци да ми се размине хирургическата намеса... 
Казва се Христо и днес става на 4 месеца, т.е. е наборче с бебоците на Leda и Butterfly. Има си батко и кака на 10 и на 8 години

на новите мами Juliana Marinova и Maria.St
!
!!
!!
, не са такива стегнати като преди .. Та и на мен ще ми е интересно за някой трик
, ако не ще се включваме пак : ))))))
! Миналата година по това време , и ние плахо , плахо се задавахме в темата , и имахме същите трепети и вълнения ! А колко бързо мина това време ..............
!Препоръчани теми