.... Това е абсурдно бе , как може така да храниш бебе , и то в рамките на 3 часа
. Ама то в крайна сметка луди всякакви
!!!
.... Това е абсурдно бе , как може така да храниш бебе , и то в рамките на 3 часа
. Ама то в крайна сметка луди всякакви
!!! 
надали е имала предвид макси манекенка
просто явно тя си расте голяма - дълга е доста и затова и килата има на какво да ги разпределя... Аз съм същата - ако кажа на някоя приятелка, че съм 80тина килограма, явно си ме представят голямо свинче, а като се видиме - викат - ама ти не си дебела... но това е да си имаш 175см да ги разпределяш килограмите... Това не значи, че не трябва да ги намаля, ама пусти диети сега не може, а и никаква воля не проявявам с упражненията, язък, че си свалих толкова програми с упражнения за вкъщи ... 
но, ще се водя по нея... Тя не е от вечно гладните - доста е активна - все рита, обръща се... 
Вчеря ядох киви, днес съм вече "разстроена", чакам и при нея да подейства до края на деня, ако не стане - ще давам хомеопатичното... Диландиии, ако си го пробвала вече, сподели впечатления, моля. Че аз го препоръчах, и го купих, но предния път не стигнахме до него... 
та съм в чуденка... Вие какво мислите?
И още нещо - и да споделя едно откритие, което на мен много ми допадна - една приятелка работи в Нивеа и ми даде някакъв техен нов продукт - лосион за тяло за по време на баня
т.е. като се изкъпеш, още в банята се намазваш и после се изплакваш - все едно е душ гел... Аз понеже много мразя мазането след това, а и в тая жега става едно лепкаво (а зимата ми е студено да се мажа), искам да споделя, че с това нещо направо се родих и кожата след това е като намазана, една макичка и не лепка... Сега щели да му пускат рекламата Нивеа и да го пускат по магазините ... който иска да опита 
веднага !!
( ако имаме възможност може и така да стане ) . Обаче ако случайно отидем , бебка ще си остане тук , не искам да пътува толкова дълго още от сега , всеки си знам сам за себе си де
. А пък и имам нужда да си почина 2-3 дни ( то мислите ще са ми само в нея де ама ... ) , живи и здрави ще видим , каквото дойде : ))) !
!!! 
Не колкото очаквах като количество, но ще си навакса - въпросът е, че рецептата, за тези, които са само на кърма като нас, е сигурна - компот от сливи, компот от круши и активната съставка - КИВИ! 3.99 е във фантастико килото - но май е за предпочитане пред всякакви лекарства... Е, разбира се, има страничен ефект - и мама е "разстроена", нооооо... така или иначе всичко преживяваме с бебоците, това явно също няма да ни се размине
!
!
. Тази сутрин ги забелязах. Съвсем малко са пробили, но се усещат като пипна с пръст. Лекичко задират
))! Имаме си вече зайче вкъщи. За щастие не сме имали проблеми - не е вдигал температура и не е бил много неспокоен. Последните вечери по-трудничко заспива и се пробужда по няколко пъти, но не знам дали не се дължи на жегите. Със сигурност беше леко вадене! Дано и другите поникнат така
!
! Днес е трети ден, от както не е акъл, но този път май не е запечен, тъй като като си зацапка памперса малко и си попръчква. Не го боли корема и е спокоен. Чудя се дали не е от това, че сме почти изцяло на кърма - от 5-6 хранения само 1 е АМ. От 1 седмица давам и по малко пюренце от тиква, но не вярвам да е от това, тъй като давам 5-6 лъжички. Днес ще пропусна де .... да видя дали ще свърши работата. Вчера се натъпках с череши (не намерих киви) и при мен подействала, но при бебчо няма ефект.
. А и леля ми ни покани да отидем, та много се чудя дали да не отскочим за 2-3 дни. Ако отидем, то много ще внимавам дали да го заведа на плаж. По-скоро може да направим един плаж рано сутринта или привечер и то само с мокрете на крачетата. Колкото повече идва отпуската на ММ, все повече ми се ходи към Бс.
Vili-R,честити ви зъбчетаааа!да са здрави ии бели като гъбки и всичките така лесно да ги изкарвате!!!Много сте бързи и щом не си го усетила!На Кокито му пишем 6+!Дано и за напред да е за пример на всички ни
))

Не ще да пие вода през шишето,избутва го и се дави,ако настоявам...само от гърдата!Съответно иска да суче по-на често,защото е голяма жега,и вчера направо имам чувството,че през 1 час ми вися на гърда за по 5мин.
И явно се налочва повече,отколкото може да поема,понеже после връща и сменяме по3-4 бодита!Взема ми тока направо...
Вчера и днеска е облачно при нас и нито какпа дъжд!
Поне да повали малко да се разхлади!!!!
,че тука сме и 2те като мокри кокошки.Не пускам климатик,нямаме в стаята,взехме си вентилатор,че поне към мен да духа от време на време да живвам..
и освен това,нали знаеш,че кърмените бебоци могат да прекаляват с цокането,без да им вреди,така че,яжте си на воля! 

Vili-R,честити ви зъбчетаааа!да са здрави ии бели като гъбки и всичките така лесно да ги изкарвате!!!Много сте бързи и щом не си го усетила!На Кокито му пишем 6+!Дано и за напред да е за пример на всички ни
))

Не ще да пие вода през шишето,избутва го и се дави,ако настоявам...само от гърдата!Съответно иска да суче по-на често,защото е голяма жега,и вчера направо имам чувството,че през 1 час ми вися на гърда за по 5мин.
И явно се налочва повече,отколкото може да поема,понеже после връща и сменяме по3-4 бодита!Взема ми тока направо...
Вчера и днеска е облачно при нас и нито какпа дъжд!
Поне да повали малко да се разхлади!!!!
,че тука сме и 2те като мокри кокошки.Не пускам климатик,нямаме в стаята,взехме си вентилатор,че поне към мен да духа от време на време да живвам..
и освен това,нали знаеш,че кърмените бебоци могат да прекаляват с цокането,без да им вреди,така че,яжте си на воля! 

я какво съвпадение,точно днес четох,че според мъжете перфектната жена е висока 170 и е 70 кг. Честито
А и нещо още,чета,че не къпете бебоците след ваксина
аз пък винаги съм я къпала без проблем
,
А и нещо още,чета,че не къпете бебоците след ваксина
аз пък винаги съм я къпала без проблем
,
...
Препоръчани теми