Отговори
# 90
Вили,честити зъбчета!
mariqplam ,дано всичко мине нормално с Плами! Hug
Аз къпя без проблем Дени след ваксина,педиатърката каза,че може.Инъче младежа не заспива без баня.
Днес хапна две лъжички пюре от тиква на Хип,след като два дена го мъчих с картофено пюре мое производство.Не му хареса моя буламач. BlushРеве,плюе,голям образ.

# 91
  • София !
Оле миличкото детенце  Confused , стискам палци всичко да мине добре  Hug !!!

Опа Вили честити ви зъбчета  tooth

# 92
  • София
Здравейте сладурки  Hug

Вили - честити ви зъбчета. Браво на вас, щом не сте усетили кога са избили  Grinning

За бенката - много силно стискам палци премахването й да мине леко. Не се притеснявай - това е съвсем лека процедура и всичко ще е наред  Hug

За морето
- още се чудим дали да ходим. Искаше ни се да избягаме за 1 седмица без децата, за да си починем хубаво, но май няма да ни огрее. Няма кой да гледа баткото, а двете деца да ги оставя заедно да ги гледат е малко нахално - баткото си е диване  Mr. Green Иначе не мисля, че бебка е малка - баткото го водихме на море, когато беше на 7 месеца и нищо му нямаше. Май ще ходим с двете деца, пък по някое време след това може да избягаме само двамата с ММ за няколко дни пак  Flutter

Момичета да попитам и тук - вашите бебета обриват ли се от жегите? И как разбирате дали е от жегите или от пюретата, които им давате на обед?
Моята кокона сутрин си е чиста, но следобед, като се поизпоти се обрива - най вече около вратлето, гърдичките и горната част на гръбчето. Предполагам, че е от жегата, защото обикновено обрива е там, където се поти в повече, но няма как да съм сигурна  Rolling Eyes

И още един въпрос - към мамите, които вече дават пюрета - давали ли сте вечерно време каша "Лека нощ" - от онази в бурканчетата?

# 93
Керина ние днес бяхме така само 4е с картофеното на хип беше просто страшна борба  Mr. Green и мазане въпреки 4е и аз не исках да я мъ4а с моето затова взех хип но ефекта беше същия ooooh! Crazy но пък тиквата и хареса много.
4естито за зъбките и от нас.

успех с махането на бенката сигурна съм 4е вси4ко ше мине както трябва Hug

# 94
Здравейте мами  Hug!
Благодаря за милите думи Simple Smile. Дано наистина всички зъбки да изкараме така леко, а вашите мъници да взимат пример от батко им Калоян (така де, все пак е януарче  bowuu).
mariqplam, стискам палци за бебка  Praynig! А консултирахте ли се с друг лекар? Питам, защото нашите лекари са .....  ooooh!. Аз на един, та дори и на двама - пак не вярвам. Трябва да има болшинство. Ей, така разиграва племенницата ми по лекари и какво ли не им говори, че му има на детето, а накрая се оказа, че е СЪВСЕМ ЗДРАВА  #Cussing out! Просто могат да побъркат родителите, а детенце да го тъпчат с каквито лекарства им падне. Отвратена съм просто!!! Това беше леко отклонение. Надявам се при вас всичко да мине гладко и бебка да не усети нищо и после бързо възстановяване  Peace!
Вяра-А - за обриването мисля, че е от жегата. А ти някакви други симптоми забелязала ли си? А и не вярвам да е фатално да прескочиш един ден без да даваш пюре. Аз днес не дадох, тъй като мислих, че сме се запекли. За щастие след обяд се изака, но днес пропуснахме. Не съм давала още каквато и да било каша. Ние още си тъпчем на тази тиква  hahaha. Ще взема утре да го пробвам вече с тиква+картоф, но ще добавя малко кърма, че този картоф ме притеснява.

# 95
Вили и мляко слагах и пак стои като на бу4ки и на вкус е ужас Mr. Green а аз се 4удех първона4ално защо не го иска  ooooh!

# 96
Вили и мляко слагах и пак стои като на бу4ки и на вкус е ужас Mr. Green а аз се 4удех първона4ално защо не го иска  ooooh!
Вени, а ти чист картоф ли дава, или и този с тиквата е ужас? Аз мисля изобщо да не давам чист картоф, че май повечето бебета не го обичат и според мен няма смисъл да го тормозя. Като не иска, не иска. Като поотрасне ще яде Wink. Но си мисля, че с тиквата може да му хареса  newsm78.

# 97
Да Вили 4ист аз също взех картоф и тиква но да ти кажа има същата консистенция като само картоф но не съм и го давала още но само картоф отказа категори4но Crazy Mr. Green мисля 4е не я притесни толкова вкуса колкото 4е беше на бу4ки добавих и мляко и го пасирах  пак но си останаха ooooh!

# 98
  • София
Момичета, пробвайте да правите домашните пюренца по-редички, може да им идват гъсти и затова да не ги искат, аз първият път го бях направила по-гъсто и не се получиха нещата, след това с млекце бая течно стана, но прояде, сега вече и правя тиквичка и картоф с малко мляко и си хапва с кеф.
 На море не мисля да я взимам с нас, ние ходим в Гърция, а там си е жега, ще отидем за 3-4 дни- повече няма да изкарам без нея, то и за три дни сигурно ще ми е криво, ама..тази година ще е така, догодина хем ще разбира повече, ще я гоним по плажовете Simple Smile

# 99
Мерси момичета за подкрепата Hug
Vili_R консултирах се с двама кожни,като единия е онколог плюс консултация и с детски хирург и всички са на мнение,че трябва веднага да се маха.Назначиха ни операция за 02/07.Аз съм положително настроена,но..........ме е шубе малко все пак.

# 100
Пробвах и с мляко но си остана на бу4ки и го пасирах и не Mr. Green С морето мисля да из4акаме до другото лято за да разбере принцесата колко е хубаво на море  grinning039

mariqplam вси4ко ще мине добре ще стискаме палци само спокойно заради малкото слънце 4е те знаят кога  сме притеснени или ядосани. Hug

# 101
  • Велико Търново
Първо успех с бенката и бързо-бързо да минава.
Аз картофа пък само успях да направя гладък - сварявам го мноооого да се троши направо, намачквам го с вилица и слагам кърма. Ама няма голям смисъл става хубаво, гладичко пюре, но не го искаме. Смесих го с морков и си го яде. Но тиквата ни е фаворита досега. Мисля другата седмица да пробвам картоф с тиквичка да видим как е и ще ни харесва ли. А тези каши на Хип за лека нощ какви са? Аз ги мернах в магазина, но не им обърнах много внимание.

# 102
Vili_R консултирах се с двама кожни,като единия е онколог плюс консултация и с детски хирург и всички са на мнение,че трябва веднага да се маха.Назначиха ни операция за 02/07.Аз съм положително настроена,но..........ме е шубе малко все пак.
Щом сте се консултирали и с втори, значи се налага. Мисли си, че е по-добре сега да премине през тази операция, отколкото като е по-голяма. Всичко ще е наред  Peace!

# 103
Mariqplam, с вас сме  Hug

Чувалче за спане опитах да му сложа, но Захари почти го изяде. Сигурна съм, яе скоро ще може да захапва нещата във въздуха. Много орален тип е. Като бобърче - все се бори да задуши нещо в хват и да го дъвче. Днес си махнал лепенката от ваксината и тъъъъъкмо да я сдъвче и брат му го хванал. Е, гадничко ми стана, но не го очаквах.  hahaha

Захари се смее много хубво на глас - залива се. Особено на странните звуци и физиономии, които брат му умишлено му прави.

Картофът става лепкав, ако го пасирате. Но и иначе е неприятен. Ще го давам заедно с морков.
Исках децата ми да са различни и те са мнооооого различни. Само по едно си приличат - не спят и са добри, благородни душковци.

# 104
Описание на продукта
СЪСТАВ:мляко на прах(мляко*33%,вода,обезмаслено мляко на прах*18%,царевично масло),бисквити*6%(пшенично брашно*,

глюкозен сироп*,пълномаслено мляко*,растителни масла*),вода,захар*,оризова скорбяла,

пълнозърнести люспи(пшеница*,спелта*,овес*),киселинен регулатор калциев карбонат,

витамин В1.   Заради състава мисля да из4акам с кашите лека нощ но ина4е са много вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт