Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 122

• 42 413
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Въх, Лакун, тъкмо двойка за ВНЛ  Mr. Green, че той с др.ВНЛ, гърбав стана от навеждане Joy Joy

Предупреждавам, не е за слаби сърца, да не се налага да викаме линейки hahaha

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/kivanc-tatlitug-oyku-karayeli-birakmadi?p=1

А за Манекеню, тая гюзелка хич не мяза на онова Йозге, кви са тия любители папараци да ни мъчат...

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 19:05 от nikita1

# 406
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Благодаря на çapulcu geryka за разясненията по случая Алабора! Simple Smile  Дано завърши благополучно за актьора! Но, забелязах, че в Туитър е пълно с мнооооого "недоброжелателни" \ меко казано\ туити за актьорите, които участват в протестите. Вчера имаше многозначителен колаж на тема Халит, Берг и Кенан!!! Повечето участници са титулувани като провокатори и имената им всекидневно се споменават в този контекст. Изобщо - съвсем не са благоразположени към интелектуалците тиквеничковчетата на бащицата.

и аз това забелязвам от доста време. а нежо кво го правят  Mr. Green не е за разправяне  Joy
обаче после да не идват да ми се молят... Няма да им го върна  Crazy

ВНЛ-то не свършва ли утре? Нищо не казвате, не ви приляга, така да знаете  Naughty Ще има ли сватба, смърт, нещастен влюбен рИве на гроба на любимата или обратното  Mr. Green Въобще как ще свърши тая мъка, някакви подсказки да кажете  hahaha

# 407
Лакун и аз съм в потрес, сега влизам във ВНЛ-то и разбирам че свършва, ко прайм ся, освен това ,че и в Харема имало нова Хюрем.Е това как се преживява Joy Joy

Бланчееее, Hug ти беше дежурна по Харема, гледаш ли как сме се изоставили hahaha

# 408
Бе, ние докато се занимаваме с революции какви драми текат в "реала", идея си нямаш  Joy Хората по три пъти вече режат вени, ние на Ердо в задника ровичкаме  Mr. Green

# 409
Бе, ние докато се занимаваме с революции какви драми текат в "реала", идея си нямаш  Joy Хората по три пъти вече режат вени, ние на Ердо в задника ровичкаме  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImao

# 410
ох, това не е за изпускане ...на Таксим полицаите маат неква торта с едни вилици току под сянката на паметника...абе Ердо да няма днес рожден ден hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

http://webtv.hurriyet.com.tr/hurriyettv-canli-yayin.aspx

# 411
Леле Марице Hug, джанъм, ма много официално обръщение си ми изпраскала - lia-martin  - еми това съм аз wavey
Скрит текст:
Лиа Party Party Party

От всичките мнения, постове,  снимки, преводи, статии, главата ми набъбна hahaha hahaha hahaha. Затова това видео, не касаещо пряко демонстрациите в Турция е компилация от всичко за мен - труден живот - природа - Еньовден! /днес/ - религия - модерно строителство, просто много неща......

"Чувствам те":

"Аз искам да живея свободно и да мисля свободно" цитат на Марица Hug Peace Peace, та кой не го иска, аз също, престъпниците също...... newsm78

# 412
А за Манекеню, тая гюзелка хич не мяза на онова Йозге, кви са тия любители папараци да ни мъчат...

Не е Йозге, старото севгили, а е ново - Кюбра Кючюк. Wink

Скрит текст:

Извинете ме за нахлуването. Praynig Praynig Praynig

# 413
Бе, ти хубаво си нахлула   Hug Laughing да вземеш да кажеш как свърши и сезонът на обущаря  Hug
Събраха ли се с Фери или ще се мъчат до есента? Гледах вчера 32, 33 и 34-ти епизод  Wink с много превъртане де  Mr. Green

не е лоша новата мома  Peace

Лорче, на 26 февруари е роден Ердо Simple Smile Сигурно са празнували Еньовден

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 21:07 от lacunababe

# 414

"Аз искам да живея свободно и да мисля свободно" цитат на Марица Hug Peace Peace, та кой не го иска, аз също, престъпниците също...... newsm78

Лиа (неофициално  Grinning ), много народ съм видяла, който не желае да бъде свободен. Свободата изисква "жертви" като носене на отговорност от собствените решения и доста други "негативи". Много хора не искат да мислят самостоятелно, по- хубаво им е да са в група и да им се казва какво да се прави, как да се живее, и т.н. Така отговорността не пада върху тях, което е заблуда разбира се, но живеят с тази "прекрасна" мисъл.

"Чувствам те" ми хареса.  Hug
Черпя по един билков чай -

Някой от вас да е правил това -
Скрит текст:

Joy Joy Joy

Не е Йозге, старото севгили, а е ново - Кюбра Кючюк. Wink

Това  "Малка кобра" ли означава?  hahaha

# 415
ох, това не е за изпускане ...на Таксим полицаите маат неква торта с едни вилици току под сянката на паметника...абе Ердо да няма днес рожден ден hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

http://webtv.hurriyet.com.tr/hurriyettv-canli-yayin.aspx

явно като са хапнали им е дошла сила, щото пак се готви газова вечеринка  Sick

http://www.etvizle.org/tv/dogan-haber-ajansi-izle.aspx

# 416
Бланчееее, Hug ти беше дежурна по Харема, гледаш ли как сме се изоставили hahaha

Те хората преживяха два катарзиса и три пъти края на света, ама смея ли да кажа, мълча. Новата Хюрем ми е много любима актриса, която са спретнали повече от карикатурно, та ми е жал за нея. А ако вземат да вържат Мерием с Къванч, малееее, не ми се мисли колко слуз ще изкарат на бг зрителката.  Mr. Green

# 417
Бе, ти хубаво си нахлула   Hug Laughing да вземеш да кажеш как свърши и сезонът на обущаря  Hug
Събраха ли се с Фери или ще се мъчат до есента? Гледах вчера 32, 33 и 34-ти епизод  Wink с много превъртане де  Mr. Green

Hug Hug Hug

Тц, не се събраха.  ooooh! Него го опандизиха, а на делото срещу баща му пое отговорността за убийството на прокурор Сюлейман, иначе щяха да обесят стария Назиф. Така свърши последният за сезона епизод. Дали ще му повярват, ще разберем през есента. Wink

Това  "Малка кобра" ли означава?  hahaha

Joy Joy Joy  Joy Joy

# 418

Hug Hug Hug

Тц, не се събраха.  ooooh! Него го опандизиха, а на делото срещу баща му, пое отговорността за убийството на прокурор Сюлейман, иначе щяха да обесят стария Назиф. Така свърши последният за сезона епизод. Дали ще му повярват, ще разберем през есента. Wink

Чок благодаря! Знаех си, че такава глупост ще измисли Махир  Thinking Не знам кой е сценарист на филма, но е доста наивен човечец  Peace

Да ви кажа гледам серията дето Махир /Кеню/ отвлича Фери / Берги/ и си кара колата пичът, а
аз си мисля: е ся, ако не я закара в къщата от СОН / в гората/да не се казвам Лакуна  hahaha Ейй, след пет минути паркиране баш там... Така съм се смяла сама, бедна ви е фантастиката  hahaha

Много се нажежи на Таксим
  Outta Joint Писна ми от тоя ла*нар! Честно!

обаче май не е директно... видях един момент дето днес видях на снимка... или аз вече тотално съм изперкала

# 419

явно като са хапнали им е дошла сила, щото пак се готви газова вечеринка  Sick

http://www.etvizle.org/tv/dogan-haber-ajansi-izle.aspx

мда, а като гледам и улиците са мили вече #Crazy

лакунка, а къщите от сериалите са много оборотни...аз за онази в Сапанджа съм се затъжила Wink

Общи условия

Активация на акаунт