Oктомврийчета - 36

• 72 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Цвети, и Сим стъпва навътре. И в коленцата са му криви крачетата. Ама и кривокрак да е, няма да го връщам Laughing . Щом докитата казват, че е ОК, няма да се тревожа.

Оленце, ти да си казала, че не знаеш, че има нова тема? Laughing Hug
Мирка те пита назад дали ще идвате към Люлин Party ? И кога?

При нас нищо интересно, Сим прави някакви ужасни неща, не искам даже да ви споделям ooooh! . И тази година (вече не знам коя поредна) ни се размина почивката и ми е много гадно.

# 121
  • Сливен
Здравейте
отдавна не съм писала,защото всичко си тече еднообразно-писъци,ревове,после слушане и така...
Оле успех и поздравления!
аз имам едно питане
как учите децата да си бършат дупетата сами?

# 122
как учите децата да си бършат дупетата сами?

Не го правя, не мисля скоро да се учим. Малък ми се вижда.... Rolling Eyes

# 123
  • Сливен
аз да се поправя :
"Как смятате да ги учите "  Simple Smile
забравила съм как процедирах с Георги  Embarassed

# 124
аз да се поправя :
"Как смятате да ги учите "  Simple Smile
забравила съм как процедирах с Георги  Embarassed

Mимка, не са ли много малки за такива процедури? Може би просто Сим не е готов за такава дейност? Rolling Eyes Thinking Изобщо не мога да си го представя сам да се справя, а и той все още иска да мием дупето, а не да го бършем.
Иначе, съм отворена за предложения Peace

# 125
Моята Симона по нейна инициатива си се бърши сама и след пишкане и акане,но не е качествено и с мокра кърпа бърша след акане  Crazy  Но всичко наблюдава от кака си и копира до най-малката подробност.

Кога ще правим бургаска среща ?Милла ,вие до кога ще сте тук,че вие тъкмо като дойдете ,аз пък изчезвам от града ?

# 126
Момичета, бихте ли споделили колко зъбчета имат вашите дечица! ние сме със 16 още...

# 127
   Здравейте и от мен. Малката от събота е без памперс и имаме две изпускания само, много се радвам. Дано не си смени мнението нещо. Нощем и слагам, но е сух за сега, но ще и го слагам известно време да съм сигурна, че е зацепила. За дупето сме далече още. Иначе и тя мене копира, дърта хартия, завира я тук там  Laughing но е силно казано бършене...
  Искам и аз Бургаска срещааа, но ще почакам до октомври  Confused
  Оле, честито, много успешно да е начинанието Peace Знаем вече къде ще се отбивам на път към морето   Simple Smile
  Мишел има 20 зъба, като последните не са избили напълно още.

# 128
Здравейте,
аз - на работа, малкия - на ясла и нищо интересно около нас.
зарат, страхотен е Митко, голям плувец, браво! По Монтесори съм много зарибена и аз, но за ефективен резултат съм чувала, че не може "на парче" да се изпълняват нещата, трябва комплексно да се действа. И още нещо - тя твърди, че децата опознават себе си чрез движението си, затова пребиваването навън сред природата е от голямо значение.
Оле, веднага уточни местоположението на обекта, много хора имам да ти пращам! Laughing Успех!
мириамс, наистина много имитират децата, затова покажи му ти за какво служи хартийката. Аз на Алтай не му давам още да се бърше сам, че резултатът е далеч от целевия Grinning
Зъби, не съм броила, но май всичките за възрастта му са налице.
За среща кажете кога и ако не съм смъртно уморена, изнервена и грозна ще ми е приятно да се видим:)

# 129
Бърсането на дупето май го "преподават" в нашата ясла. Светлозар държи да се бърше сам и ако не е много зле положението успява, но е проблем, че е голяма борба ако искам аз да помогна  Mr. Green
От няколко дни наблюдавам при Светлозар нетипично за него поведение - плаче по различен начин от обичайното - обикновено е тип "края на света", а сега е по-скоро като лигавене. Не иска да си играе с децата - като излизаме избягва всички места, на които знае, че се събират. А децата обикновено са добронамерени към него, радват му се и искат да играят с него, но той се сърди и даже ги бута. Предпочита да се разхождаме двамата и да разглеждаме пътните знаци - голяма страст са му напоследък. Не знам на какво се дължи, дали е някакъв период и да се притеснявам ли. Ще се радвам да чуя мнения, че досега такава рязка промяна не съм наблюдавала в него и съм объркана  Tired
За зъбите - нашите са пълния комплект - 20 броя. Видях тук една таблица, според която последните кътници могат да пробият чак около 2,5 години: http://www.zabolekar.info/new_site/index.php?option=com_content& … =12&Itemid=34

# 130
Здравейте,
Оле да при Райков ходих !
Хейли  и аз мисля че при малките деца е нормално плоскостъпието и затова смятам че е раноз а притесения. Не са ми казали да има нещо необичайно или счупено. Правиха му снимка на едното краче защото падна и го навехна и малко куца, но няма нищо сериозно. Взехме му едни стелки ортопедични за плоскостъпие - 20 лв. струват, дано да има някакъв ефект от тях.
За бърсането на дупето и аз мисля, че е рано макар че до септември трябва да го науча някак си защото на градината искат да се обслужват сами.  Thinking не знам как ще успея!
Зъбките са ни пълен комплект доста отдавна изникнаха всички.

# 131
Благодаря ви за пожеланията! Много ни е вълнуващо, особено като се има предвид, че в последните няколко години не се занимавахме с нищо друго освен с децата. Сега ММ се чувства по-жив и полезен, а това е много важно за самочувствието в крайна сметка, не само на него, а и на двама ни. Надявам се тази ни заетост, да допринесе за по-добрата ни функционалсност в семейството, че в последно време се бяхме асоциализирали доста, най-много децата с не ходенето на градина (знаете драмите). А и вече няма да се чудя какво да готвя или къде ще излизаме вечер. Общо взето имаме много очаквания от механата и нито едно от тях не е печалба.  Laughing

За тези, които искат да добият представа, ето
Не знам тези без рег във ФБ дали ще могат да я видят, надявам се да могат.

Цвети, не съм се сблъсквала и нямам компетентно мнение.  Mr. Green
Попитах за Райков, защото винаги съм оставала с впечатлението, че е изключителен специалист, но всъщност никога не съм имала някакъв проблем, само профилактики. А, всъщност тези ортопедични стелки, нещо по специално ли са, и пречи ли да се вземат такива? Ако са нещо, което може да помогне, но не може да навреди, аз бих опитала.  Hug

Последните 4 зъба ги няма в устата на Радо. Не виждам и наченки даже. Маммам, тия 2,5 г. не ги ли минахме всички преди има няма два-три месеца?  Laughing

Голямата дъщеря в градината я карат да се бърше, но аз вкъщи още си ги мия на мивката и двамата. Аз и мен си не бърша при голямата работа. Направо с душа работя, стига да съм си вкъщи, де.

Смехи, ние търсим варианти на двуетажно, но при нас довода е изцяло мястото. И аз нямам други доводи.

Илка, ако не ни беше пропаднала екскурзията (заради заведението я анулирахме), щяхме да сме по едно време там.  Grinning

И да, почти забравих. Надушили сте ме. В София съм от една седмица, но не излизаме от вкъщи много. Чувствам се на море. Почивка, много вода и летен вирус.  Mr. Green Почивам докато майка се занимава с децата, а аз работя. Вода много, но от небето, а не в морето. Летен вирус, който ни тръшка един по един вече цяла седмица и неможем да си поделим гърнето и легена. А аз като по-голяма успявам да стигна до тоалетната, но там дилемата е да се наведа ли първо, да седна ли.  Joy
Утре си тръгваме, беше ми приятно да постоя в апартамента на нашите и да се чуя с някои приятели, без да се видя с тях.  Confused

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 11:00 от БебОле

# 132
Здравейте!
Не пиша, че при нас нищо ново, но ви следя  Hug
Зъби има Мая пълен брой, даже 2 са с кариеси, които ще борим наесен  Tired
Дупета бърша аз, Момо се опитва сам, но не много успешно, и ако е акал в градината, задължително си личи по гащите  Embarassed и аз гледам да ги мия след акане, и с мен така процедирам. Мая се бърше сама само след пишкане.
Оле, поздравления за начинанието, желая ви успехи и много доволни клиенти  Hug
Да споделя с вас какво открихме вчера случайно с мъжа ми - до София се намира Белчин баня, над селото има един хълм с крепост. Предполагам, че са взели пари по европейски проект, защото го реновират и правят влакче до върха (доста е височко там). Ще го пуснат на 20 юли. Има страхотни детски катерушки, а и крепостта е добре реставрирана, с осигурен достъп за инвалиди навсякъде. За басейните с минерална вода няма какво да говорим  Grinning Ето това е мястото  Peace

# 133
Оле, стелки може да си вземе всеки не само ако има плоскостъпие или друг проблем. Те са пригодени да пасват на всеки крак, само казваш номер и готово. Дори има стелки за високи обувки за дамите  Wink замислям се да си взема да пробвам.

# 134
Оле, стелки може да си вземе всеки не само ако има плоскостъпие или друг проблем. Те са пригодени да пасват на всеки крак, само казваш номер и готово. Дори има стелки за високи обувки за дамите  Wink замислям се да си взема да пробвам.

Тоест, имаш педвид, че това няма да оправи плоскостъпието ли? Защо тогава ти е препоръчал? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт