Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 077
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте , момичета   bouquet
Днес ми беше пункцията ... Добре мина , не ме боля ...И сега следва великото чакане ... Искахх да ви питам и вие ли се чувствахте подути от стимулацията ?. Даже качих 4 кг.  Sad А преди това се борих да сваля и отслабнах с 8 ... надявам се по -плавно да надебелявам  Peace Айде дано всичко да е наред и да си имаме едно или две сладки бебчета  Heart Eyes
Успех на всички !

# 556
Подуването май е нормално при стимулация, пункция и т.н. Докато приемаш хормони ще е така, след като ги спреш вече ще си в края на трети месец и пак ще се подуеш Simple Smile

# 557
  • Пловдив
Общо взето все подуване и качване те чака,свиквай Hug Hug

# 558
И аз си бях подута след пункцията, имах си коремче още първия месец, което си беше доста голяма. Аз през 2-те седмици болничен след пункцията имах адски апетит... май тогава си качих и некое килце...
Успех  Praynig

# 559

Здравейте момичета ! Здравната каса поема ли изследвания на щитовидната жлеза.

# 560
Да,пускала съм ТСХ фТ4,ТАТ,МАТ се заплаща или обратно-ТАТ.ЛЛ те праща при ендокринолога и той ги пуска.

# 561
Къде сте момичета,никой не пише? ThinkingАз днес бях на контролен преглед,8 ден от стимулацията.Имам около 7 фоликула,с различна големина(не запомних размерите)но лекарят каза,че е добре за 8 ден.Лигавица,8,5мм(той я закръгли на 9)Взеха ми и кръв за хормоните.Написа ми рецепта пак за Гонал=900 и понеделник пак съм на преглед.Според него пункцията се очертава за сряда.Чудя се от кога да започне въздържанието на моя мъж,имаме проблеми с мъжкия фактор.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 15:53 от Чъки

# 562
Чъки стискам ти палци .Днес си правих изследвания на щитовидната жлеза ето резултатите: FT4 -11.05      TAT-0.1   MAT-0.3   TSH-2.26   какво ще кажете момичета

# 563
Чъки успех   bouquet

На мен утре или в събота ще ми е трансфера ... За сега не са ни звъннали значи все пак се развиват мъничетата , дано има поне две  Praynig

# 564
Стискам Ви палци и аз  Hug

# 565
Здравейте момичета имам едно питане,одобрени сме от фонда за ин витро,дали се доплаща нещо върху тези 5000 лева който отпуска фонда,защото някъде бях чела че клиниките нямат право да взимат над тези пари.
дано сте ме разбрали.

# 566
В някои случаи се доплаща, в други не, зависи от лекарствата. Аз бях на стимулация по дълъг протокол, доплатих 130 лв. Заедно бяхме с момичета, които доплащаха 300,
400 и т.н. При всеки е различно. Успех!

# 567
Вили, би ли споделила с какво те стимулираха, за да се опитам да си направя сметка, колко ще трябва да доплатя и аз, ако си с подобна стимулация.

# 568
Пупи,няма смисъл да правиш сметки от сега.Може стимулацията да ти е с по-високи или с по-ниски дози,може да е по-къса,или по -продължителна.Всичко е относително и строго индивидуално.
Аз бях по Фонда също и не доплатих нищо,влезнах си в парите.Единствено едни хормони,ПКК и вирусологията(последните две НЕ се поемат от Фонда).

# 569
  • Пловдив
Криви сметки ще направиш така, svetla1989 е права Peace
Ние доплатихме само 34 лв,но това не означава ,че вие няма да доплатите 300 или 3 лв Peace

Общи условия

Активация на акаунт