Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 072
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Тя стимулацията ми мина, мина и трансферът и тестът, но все още не ми казват от клиниката, колко дължа, а искам да си направя сметката, дали използват цените, които са си обявили за лекарствата или други по-ниски.

# 571
  • София
Тя стимулацията ми мина, мина и трансферът и тестът, но все още не ми казват от клиниката, колко дължа, а искам да си направя сметката, дали използват цените, които са си обявили за лекарствата или други по-ниски.
а, защо мислиш, че ще доплащаш нещо newsm78
Плаща се само Макс, ИМСи, ембриоскоп и други подобни....
всичко останало, което не се покрива от Фонда, те карат да го платиш на касата newsm78

# 572
Ако е имало нещо за доплащане е трябвало вече да ти кажат.Мисля,че това се решава в деня на трансфера,но не съм сигурна

# 573
  • Пловдив
Най вероятно не дължиш нищо,обикновено всички сметки се оправят до или след трансфера Peace

# 574
всичко останало, което не се покрива от Фонда, те карат да го платиш на касата newsm78
Защото минах преди трансфера на регистратура и ми казаха, че Силвия не е готова с фактурите и не могат да ми кажат, колко ще дължа. По мои сметки от цените на клиниката ще доплащам около 1000 лв., но все пак искам да съм наясно, защото не са ми джобни честно да си призная.

# 575
  • София
Защото минах преди трансфера на регистратура и ми казаха, че Силвия не е готова с фактурите и не могат да ми кажат, колко ще дължа. По мои сметки от цените на клиниката ще доплащам около 1000 лв., но все пак искам да съм наясно, защото не са ми джобни честно да си призная.
аз знам, че всичко, което не влиза по Фонда се плаща в деня на ползването. Като вливки например.
Ако си надвишила лимита за лекарствата, само тогава може би ще доплащаш, но нямам идея колко е лимита и с каква стимулация си била. newsm78

# 576
доплащането според мен е само ако се надвиши лимита на  лекарствата, който мисля е 2100лв. На какви дози си била и колко дни продължи стимулацията ти. др неща които се доплащат са ИМСИ, МАКС, ЕМБРИОСКОП, ВЛИВКИ...но това са неща които обикновено се плащат в момента на извършването  им, те нямат общо с фонда и не си длъжна да правиш при една инвитро процедура

# 577
Да, за лекарствата си правя сметка. По ценоразпис мисля бяха 2100 за ИКСИ, а моите са над 3200 по цени на клиниката.

# 578
  • София
Да, за лекарствата си правя сметка. По ценоразпис мисля бяха 2100 за ИКСИ, а моите са над 3200 по цени на клиниката.
#Shocked #Shocked #Shocked много е това, на високи дози ли си била?
Те не знам дали за Фонда не са по-ниски цените newsm78

# 579
Блокаж с декапептил депо, гонал по 375 на ден за 8 дни и менопур по 50 на ден за четири дни.

# 580
  • София
Блокаж с декапептил депо, гонал по 375 на ден за 8 дни и менопур по 50 на ден за четири дни.
мдаа, май ще имаш да доплащаш. Дано да не е много Peace

# 581
предполагам че СИЛВИЯ ще ти се обади да доплатиш, мойте дози при една от стимулациите от самофинансираните опити ми бяха сходни на твоите и продължителността около 12/13 дни и лекарствата ми бяха в порядъка на 3000лв/3500лв

# 582
Привет момичета запис от мен! Искам да попитам какво представляват тези процедури : ИМСИ, МАКС, ЕМБРИОСКОП, ВЛИВКИ? Извинявам се за въпроса, но ми е любопитно!

# 583
Здравейте момичета , този месец имах неуспешно инвитро.Дойде ми М 4 дни след спиране на лекарствата продължи нормално, но вече 4 дни се оттича и не спира.Притесних се защото винаги е било около 4 дни и спира, а сега вече с това оттичане минава повече от седмица.Та въпроса ми е, нормално ли е това след стимулация или да звъня на спешния телефон?

# 584
Здравейте момичета , този месец имах неуспешно инвитро.Дойде ми М 4 дни след спиране на лекарствата продължи нормално, но вече 4 дни се оттича и не спира.Притесних се защото винаги е било около 4 дни и спира, а сега вече с това оттичане минава повече от седмица.Та въпроса ми е, нормално ли е това след стимулация или да звъня на спешния телефон?

Руми нормално е - все пак организма е бил натоварен с хормони, както и лигавицата. Ще се изчисти не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт