Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 018
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
shushi_83, armira благодаря ви ! Малко се успокоих.И аз се обаждах за час при Стаменов и имаше свободни чак за 2014. Затова се учудих как при Владимиров те записват толкова бързо. Имаше свободен час още за другата седмица , но го отложих за юли месец. Мина ми през главата, че сигурно нямат пациенти Laughing.

Успех на всички в процедури!
Да,бе няма Mr. Green иди да видиш как е Heart Eyes Имай в предвид,че само първичния преглед е с час Peace

# 46
 newsm12 , a после какво - чакаш като ти дойде реда ли?

# 47
  • Пловдив
Да Peace Доктора е един  Peace

# 48
Представям си тогава какво чудо е там  Laughing. Сигурно се чака с часове newsm78

# 49
Да Peace Доктора е един  Peace

И по колко часа се чака? Много странно. А аз си мислех, че само в Надежда си чакаме, но пък ми се е случвало само два пъти да чакам над час за целия цикъл на процедурата по инвитро.

# 50
  • София
Родена в понеделник, в Надежда поне има телефон за закъснение, та можеш да се ориентираш горе-долу колко ще висиш или кога да отидеш Peace
Особено ако си от София, този телефон върши работа.

# 51
  • Пловдив
Навсякъде се чака,всички чакаме...не е като да отидеш на фризьор Mr. Green

# 52
  • София
да, освен в клиниките, където няма пациенти Peace

# 53
  • Пловдив
Много добре казано Hug

# 54
Да, така е. Аз за кратко ходих в КИРМ, Плевен. Там никога не съм чакала, освен за ендокриноложката, но то беше защото закъсня и й се събраха "часовете" т.е. пациентите.
Преди месец ходих до там по друга работа, май доста са намалели пациентите им.

# 55
  • UK

Ами, не съм съвсем съгласна, в Селена Пловдив си имат доста пациентки и въпреки това рядко ми се е случвало да чакам за часа си при док Peace Може би, донякъде е и според реда на организация в клиниката Crazy

# 56
  • Пловдив

Ами, не съм съвсем съгласна, в Селена Пловдив си имат доста пациентки и въпреки това рядко ми се е случвало да чакам за часа си при док Peace Може би, донякъде е и според реда на организация в клиниката Crazy
Моята дружка ходеше при Минев и под два часа не е чакала Peace

# 57
Момичета, да се запиша и аз - вчера си взехме заповедта, ще бъдем в Щерев - първи опит ИКСИ. С мъжи фактор сме, като проблеми има и при мен, но решими чрез необходимите лекарства Simple Smile
Вълнуваме се и двамата, няма как, от известно време ви следя и тайно някакси знаех, че ще се запиша в 50-тата тема!  Simple Smile Куп въпроси излизат на повърхността, а уж бях "подготвена" психически, че ще дойде този момент  Crazy
Пожелавам си всичко да мине добре още с първия опит, а на всички вас - много сили и положителни изживявания по пътя да станем родители!  Hug

# 58
  • UK

Моята дружка ходеше при Минев и под два часа не е чакала Peace

Аз бях при Ставрев и не съм чакала, особено пък часове Peace
 Но пък и всички знаем Wink за какво чакане (като часове) става на въпрос в клиниката на д-р Стаменов Crazy
Както и да е, чакането се оправдава, когато сбъднат мечтата ти  Hug

# 59
  • Пловдив
Точно така! Чакането се оправдава когато се сбъдне мечтата ти! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт