Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 104
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Навсякъде се чака,всички чакаме...не е като да отидеш на фризьор Mr. Green

да, освен в клиниките, където няма пациенти Peace

Ами, не съм съвсем съгласна, в Селена Пловдив си имат доста пациентки и въпреки това рядко ми се е случвало да чакам за часа си при док Peace Може би, донякъде е и според реда на организация в клиниката Crazy
Моята дружка ходеше при Минев и под два часа не е чакала Peace

Аз бях при Ставрев и не съм чакала, особено пък часове Peace
 Но пък и всички знаем Wink за какво чакане (като часове) става на въпрос в клиниката на д-р Стаменов Crazy
Както и да е, чакането се оправдава, когато сбъднат мечтата ти  Hug

С тези цени, дето са обявили в Селена съм сигурна, че няма много чакащи Mr. Green

# 61
  • Пловдив
Момичета,на кой ден горе долу става инплантирането? Тази нощ спах малко като на тръни,знам ,че е до психика ,но все си мислех,че ще направя грешно движение.Предполагам ще отмине след няколко дни? Или ще се засили това чувство? Hug

# 62
armira, успокой се. Тези нерви и тръни не са в твоя полза. Продължи живота си по същия начин. Като направиш теста ще разбереш резултата.

# 63
Имплантацията не е единичен акт, то е процес на вгнездяване и е с продължителност около седмоца, десет дни. Ето филмче. Естествено започвате да следите от ден пети/ тук даже е показано точно от този период - бластоцист/, горе, долу повечето ембриончета ги връщат на такъв етап , взимайте пуканките и пускаме киното   Wink

Скрит текст:
http://m.youtube.com/watch?v=YcxQDkMpj6w

Армира, спокойно мила, първият месец е възможно да усещат дискомфорт, защото матката е хормонално променена, чувствителна и , ако има имплантиране, за нея бебето е нов обект. Естествено има жени пък нищо не усещат...въпрос на организъм и чувствителност.

# 64
  • Пловдив
Момичета,благодаря ви за съпричастността Hug Hug

Звезден^Прах,явно аз съм от чувствителните,защото имам коремче като за втори- трети месец Crazy Близките ми започнаха да се споглеждат  Crazy

# 65
Армира,не се притеснявай мисли положително и дано коремчето продължи да расте още 9 месеца Simple Smile Стискам палци за много Добри новини EFP аз днес бях на ултразвук и се видяха 8 фоликула дано да са качествени всичките  Praynig 5 от тях са с отлични размери а 3 по малки но ми остават една седмица до пункцията дано и те да пораснат.Успех на всички ново записали се  Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 22:03 от Megi 8507

# 66
здравейте момичета,да продалжа и аз малко от темата "Стаменов - Владимиров". Какво мислите за този Имплантационен прозорец , който  др. Владимиров така настойчиво рекламира,е според мен поне е така.Иначе съм пациентка на др. Стаменов.

# 67
Аз от известно време чета за това и има резон. При мен върнаха ембриончета, уж с добро качество на 3 ден, 4 броя, но не се хванаха, до някъде си мисля, че е било заради това. Сега при естественото ми зачеване, чхг то ми се отчете в начални сойности чаккк 14 дни след поскедният полов акт, което ме навежда на мисълта, че се е имплантирало по късно ембриончето, за сега е добре.

Другото мнение, което споделям е, че е по добре ембриотрансфера да се извърши на естествен цикъл без стимулация, защото знаем, че повечето лекарства за стимулация се отразяват зле налигавицата и колкото и да се стимулира, рядко се постига оптимален ефект. Доста е голям успеха при д-р Владимиров на трансфери на замразени ембриончета, според мен това се дължи именно на този факт  Peace това са моите разсъждения

# 68
  • Пловдив
Мисълта ,че не направих ЕРА теста не спира да ме гложди.Дано резултата да е положителен и да разкарам тези мисли от главата си. Tired В карай сметка резултата от теста би спестил доста мъки на много двойки. Ако моята процедура не е с успешен край,първото нещо което ще направя преди започването на втората ,че е именно Ера теста Peace

# 69
 armira, не знаех за този тест. Гугълнах сега и отивам да чета. Благодаря за инфото! Hug
Моята лекарка не ми е казала, че има такъв. За теста иде реч.

# 70
  • UK

да, освен в клиниките, където няма пациенти Peace

Ами, не съм съвсем съгласна, в Селена Пловдив си имат доста пациентки и въпреки това рядко ми се е случвало да чакам за часа си при док Peace Може би, донякъде е и според реда на организация в клиниката Crazy
Моята дружка ходеше при Минев и под два часа не е чакала Peace

Аз бях при Ставрев и не съм чакала, особено пък часове Peace
 Но пък и всички знаем Wink за какво чакане (като часове) става на въпрос в клиниката на д-р Стаменов Crazy
Както и да е, чакането се оправдава, когато сбъднат мечтата ти  Hug

С тези цени, дето са обявили в Селена съм сигурна, че няма много чакащи Mr. Green

Ами, напротив има Crazy А какво им е на цените? С другите клиники, не срещнах чак фрапантна разлика Mr. Green Не говоря за Надежда Peace

# 71

Ами, напротив има Crazy А какво им е на цените? С другите клиники, не срещнах чак фрапантна разлика Mr. Green Не говоря за Надежда Peace

Къде всъщност са обявени цените! В сайта им не са, и ценоразписа, който е в клиниката не пълен - не обхваща всички процедури.
Всъщност днес, вече в края на текущата ми процедура ме сюрпризираха, че ще трябва да платя по-висока цена. Доста неприятно ми стана  Shocked Ама моя си е грешката, че не питах предварително доктора.
По повод организацията и чакането ... мисля, че с това нямат проблем. Всичко е в рамките на допустимото, според мен. Повече от 30 мин. не ми се е налагало да чакам, като чета за клиники, в които се чака по няколко часа и се влиза на преглед в 22ч.  Shocked
През изминалата седмица всекидневно имаше много пациенти, та си чаках де ... ама половин час няма да го правим на проблем.
За сега съм доволна, въпреки липсата на положителен резултат.  Sad

# 72
  • UK

Къде всъщност са обявени цените! В сайта им не са, и ценоразписа, който е в клиниката не пълен - не обхваща всички процедури.
Всъщност днес, вече в края на текущата ми процедура ме сюрпризираха, че ще трябва да платя по-висока цена. Доста неприятно ми стана  Shocked Ама моя си е грешката, че не питах предварително доктора.
По повод организацията и чакането ... мисля, че с това нямат проблем. Всичко е в рамките на допустимото, според мен. Повече от 30 мин. не ми се е налагало да чакам, като чета за клиники, в които се чака по няколко часа и се влиза на преглед в 22ч.  Shocked
През изминалата седмица всекидневно имаше много пациенти, та си чаках де ... ама половин час няма да го правим на проблем.
За сега съм доволна, въпреки липсата на положителен резултат.  Sad

Хаххахах е за ценоразписа и аз съм съгласна, дори навремето в сайта си имаха форум и там взех, малко отношение Wink
После писах и насам-натам, та в крайна сметка, такъв се появи и на регистратурата (на 1 етаж) в клиниката Mr. Green
Иначе, аз говоря за цена на процедурата при мен, за другите, как е, не мога да кажа, а и защо ми се държи пък този тон, съвсем не разбрах ooooh! Crazy
Все пак, клиники поне в БГ има колкото си щеш Crazy обикаляш ги и си харесваш тази, в която ще ти предложат това, което ти изискваш Peace
Много късмет на всички с процедурите Peace  bouquet

# 73
а и защо ми се държи пък този тон, съвсем не разбрах ooooh! Crazy

Аз пък не разбрах за какъв тон говориш. newsm78 Не мога ли да изкажа мнение?!  Shocked
Просто реших да информирам момичетата, че наистина има промяна в цените /моето инфо е от днес/.

# 74
  • UK
а и защо ми се държи пък този тон, съвсем не разбрах ooooh! Crazy

Аз пък не разбрах за какъв тон говориш. newsm78 Не мога ли да изкажа мнение?!  Shocked
Просто реших да информирам момичетата, че наистина има промяна в цените /моето инфо е от днес/.

ooooh! Копнала съм е едно друго мнение (в  предния си пост), преди твоето Peace Изказвай, където си искаш мнение, форума е свободен,  а и целта му е тази Peace
А и аз написах своето мнение, за своята процедура, пак повтарям такава съм правила в КИРМ Плевен (каквто и на др места,) цената беше в пъти по-висока там отколкото в Селена
Peace

Общи условия

Активация на акаунт