WIZZ AIR 10

• 57 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Благодаря, Мими!  Hug
А парфюмче, щом е с пръскалка, не може ли?

# 721
Благодаря, Мими!  Hug
А парфюмче, щом е с пръскалка, не може ли?
Може, важното е да не е аерозол-дезодорант, лак за коса и т.н.

# 722
  • София
Ако някой е летял до Дортмунд / от там ще продължиме за Дюселдорф/ може ли да ми каже как се стигаше от летището до централна гара - влака? Гледах, че има някакъв шатъл по 7 евро на човек в посока. Преди 2г. сме пътували по този маршрут, ама нищо не помня newsm78
Не можах да се ориентирам много и в сайта на влаковете дали има опция да си купя комбиниран билет за влака и за този шатъл?
Благодаря предварително  bouquet

Два са вариантите. Единият е шатъла до гарата в Дортмунд - 7Е. Другия е шатъл до Holzwickede. Цената е 2 или 3Е. Това е малка гара, по-скоро спирка, на 4-5 мин е от аерогарата, спестявате много време. Хубаво е да си купите билета онлайн, на гарата има само self машини, които са само на немски. Гледам в сайта на немските железници, че ако имате билет предварително шатъла до тази гара е безплатен.
И двата шатъла тръгват пред терминала, няма как да не ги забележите.

За оцветеното в синьо съм напълно сигурна, защото сме ползвали билета от влака за шатъла. А тъй като дъщеря ми пътува безплатно с железниците и за шатъла плаща отделно, беше споменала, че билетчето от 2-3 евро важи за две посоки, а много хора не знаят това и го  изхвърлят след първото използване. Има някаква вероятност да не съм запомнила добре, но го имайте предвид и разпитайте.

# 723
  • burgas
Здравейте, пътешественици! Обявените цени за края на март дали ще се понижат или по-вероятно е да се увеличат. Какви са вашите наблюдения? Става въпрос за Бургас- Лондон - 140 лв еднопосочно за 1 човек.

# 724
Здравейте, купих си билет и в последстивие видях че съм писала MR вместо MRS някой имал ли е такъв проблем и сега смяна на името ли трябва да плащам?

Няма проблем, от личен опит и многократно споменаване тук в темите. Пътувай спокойно. Peace

Привет! Имам резервация с номерче, потвърдена. За да поръчам визи, ми искат самолетните билети. Обаче аз не виждам резервацията ми да може да се сваля на компютъра, в PDF примерно. Как да им изпратя билета? Или първо трябва да се чекира онлайн и тогава се изпраща за издаване на виза?

Би трябвало да имаш резервацията на имейл, който си дала.

# 725
  • Sofia
Още един въпрос, ако може.
Никъде не прочетох за ограничения на бройките цигари в ръчния багаж. Така ли е наистина?

# 726
NautilusPompilius благодаря! Идеята за по-близката гара е добра, само дали може да ме ориентираш в име newsm78, Holzwickede гледам, че пише в сайта на летището, на в сайта на влаковете  - bahn.com не виждам такава спирка.

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 20:52 от mi6i

# 727
Здравейте, пътешественици! Обявените цени за края на март дали ще се понижат или по-вероятно е да се увеличат. Какви са вашите наблюдения? Става въпрос за Бургас- Лондон - 140 лв еднопосочно за 1 човек.
Аз имам същото питане,но за дестинация София-Брюксел.Засега излиза към 200лв без багаж на човек.
Какво ще кажете,да купувам ли или да чакам?

# 728

Ще има промоции - още утре например имат минус 20% за членове на Wizz Club ,  та може да се възполвате.

# 729
Преди пускаха по имейлче когато има намаление, сега трябва да следя в темата някой да спомене  Flutter

Благодаря за което  Peace   bouquet

# 730
  • До морето

Ще има промоции - още утре например имат минус 20% за членове на Wizz Club ,  та може да се възполвате.

А долу горе колко често са тези промоции за членовете? Че ако не успея да взема сега, да знам кога да се оглеждам  newsm78

# 731

А долу горе колко често са тези промоции за членовете? Че ако не успея да взема сега, да знам кога да се оглеждам  newsm78

ами интересното е, че втора поредна седмица пускат промо

което може би се дължи на това че преди празниците никой не иска да пътува

като гледам първите седмици на декември цените са много ниски

# 732
  • До морето
Да и аз бях останала с впечатление, че са по- рядко  Rolling Eyes

# 733
  • Русе
  Искам да направя регистрация на друг човек за член на дискаунт клуба. Човекът, който ще пътува с децата. При резервацията ли се прави и каква е цената. В началото беше зададено 60 лв., а в обяснението даваха цена 40 евро. И може ли плащането да е от карта на трето лице.

# 734

Купувах в началото на януари, пътувах на 08.03.13 с връщане на 15.03.13 за около 120 лв. двупосочен Бургас - Лондон - Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт