след малко става у ще го водя.Мисля,че 10 лв са сума,която мога да отделя по-всяко време все пак е изкуство.Не са като за делфинариум 30-40.
стефи от една страна е хубаво.За да не ти писне вкъщи.
Скачам да се оправяме ще пиша довечера.
А иначе, за мен 3-те седмици (имаме още толкова обаче) хич не минаха бързо 
са си 10 лева, надявам се, да не се разсърдиш, но ние също ограничаваме някои разходи ( за глезотии, като почивки, ядене навън и пр.) та в БГ всеки 2-ри е принуден да си прави сметката, та ги разбирам тези майки
Не им се сърди 
Вчера шефа каза,че бил доволен от мен,и когато искам,да му нося документи,да ме пуска на работа.Доволна съм,въпреки,че не ми се работи това(в шивашки цех)ама няма друг начин.ММ пребоядиса любовното ни гнездо(спалнята) в розово
аз го накарах де,и сега отивам да чистя,че е ужас.Малката пак е при баба си,и довечера пак ще пийна нещо
ама млада съм живее ми се.Цунки на всички,после ще мина пак.
просто споделих от личен опит,че в края на месеца удоволствията са силно ограничени за доста семейства. Ако си останал с много малко как да му кажеш на детето,че няма за екстри ... Виж от 1ви е друго нещо 

а за живеенето - живей си, то така мама като е щастлива и децата са ! 

. Сега вали силно и напоително. Пращам дъжд за Бургас, Варна , само не и тук. Подгизнахме от влага. Увила съм си китките, като за световно.
Това суфле е за мен, много го обичам. Има една кръчма в София, какви сладкиши правят...мммм. За тези шоколадови суфлета имам невероятна рецепта, който иска пускам. Не са трудни, само изпичането трябва да се следи. Страшни са!!

Коконче, това са семената от Практикер
(ако си спомняш тогава коментирахме). 
т.е. паролата ѝ. Много назад в темите, може би през две тя пусна ..как се казва ...линк ли е
...и аз там си пуснах снимките. Направих грешка, вместо в нашето албумче ...в нейното. Но тя нямаше нищо против, и те там си и останаха. Ако можеш, чукни, влез и ще ти се отвори, та да видиш.

Ако твоите са изсъхнали, няма да можеш да ги спасиш, ще си купиш новички, аз така правя. След като едно цветенце не тръгне, вадя го и на неговото място засаждам новичко. На две седмици им слагам във водата за поливане и течна тор, от която са нацъфтяли, жестоко. Тук, в София има един цветарник-разсадник "Плантава" аз от тях взимам цветя. Имат голямо разнообразие на китки. Те са мощна фирма и добре работят. Нося им 26-28 сандъка още месец април и те ми ги засаждат и аз си ги взимам готови за Великден. Чудни!! Пак съм намерила "мекото на хляба" , но така ми е по-лесно. Мързелива работа съм.