Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 231
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Миме честита ви занималня!Радостен момент и за мача ,и а детенце.Аз съм доволна мнг неща научи.
след малко става у ще го водя.Мисля,че 10 лв са сума,която мога да отделя по-всяко време все пак е изкуство.Не са като за делфинариум 30-40.
стефи от една страна е хубаво.За да не ти писне вкъщи.
Скачам да се оправяме ще пиша довечера.

# 316
  • UK
Добър деееен
Мария 27 липсваше ни тук, радвам се, че писа  Hug А иначе, за мен 3-те седмици (имаме още толкова обаче) хич не минаха бързо ooooh!
Тите 10 лева за някои хора с БГ заплати Crazy са си 10 лева, надявам се, да не се разсърдиш, но ние също ограничаваме някои разходи ( за глезотии, като почивки, ядене навън и пр.) та в БГ всеки 2-ри е принуден да си прави сметката, та ги разбирам тези майки Crossing Arms Не им се сърди Peace
Ох, на мен днес, рано-рано и почна да ми се повдига
Sick

# 317
Здравейте сладурани  bouquet Hug Вчера шефа каза,че бил доволен от мен,и когато искам,да му нося документи,да ме пуска на работа.Доволна съм,въпреки,че не ми се работи това(в шивашки цех)ама няма друг начин.ММ пребоядиса любовното ни гнездо(спалнята) в розово Crazy аз го накарах де,и сега отивам да чистя,че е ужас.Малката пак е при баба си,и довечера пак ще пийна нещо Blush ама млада съм живее ми се.Цунки на всички,после ще мина пак.

# 318
Тите аз съм абсолютно за всякакви неща за детето не ме разбирай погрешно, предпочrтам за него да има за всичко qа за нас нищо, но 10 лв са билетите, плюс транспорта, плюс нали се сещаш бонбони..ала бала...И станаха минимум 20 Simple Smile просто споделих от личен опит,че в края на месеца удоволствията са силно ограничени за доста семейства. Ако си останал с много малко как да му кажеш на детето,че няма за екстри ... Виж от 1ви е друго нещо  Hug
Коконче знам мила много бавно минава времето, ама то ей сега ще се обърнем три пъти и ще влизате с Вио да раждате...после ще си говорим ей как минава бързо времето, сякаш вчера гледахме двете чертички Simple Smile
Кака Дака блазе ти за цвета на спалнята - моя мъж не би ми угодил за този цвят хич Simple Smile а за живеенето - живей си, то така мама като е щастлива и децата са !  Hug
Да се подмажа на Марчето за неприсъствието ми ...любимото ми шоколадово суфле

Урааа за първи път успях да публикувам снимка  Hug

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 18:15 от Maria27

# 319
  • Бургас
Довечера съм на гости и нищо няма да правя! Grinning

Днес дребната се смъкна от рев,че изпрах любимата и играчка-една коза т.нар.кула от кацикуля.Подари и я една приятелка гъркиня и вече една година не се разделя с нея нито миг.Прането е голяма драма. Mr. Green
Сега спи,гушнала а е здраво,а кулата е увита в хавлия да не настине малката.

Бреййй,колко е тихо само с едно дете,не съм свикнала.

Смърфи не пише.Мари,ти къде си?
Тити,търговската е супер,а децата искат немски,защото е още един език.Той е по-труден и трябва учител,не може да се учи в движение или на курс.Поздрави твоите момичета! Grinning
Колко ви е разликата?

Чао за сега!Още на плаж не съм стъпила,но след кола-маската в понеделник ще ходя.Мати-космати не пускали на плажа в Бургас. hahaha

# 320
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук съм, ма ми е гадно, без настроение съм, този дъжд ме доскапва и не ми се пише. Чета само... Confused

# 321
  • Бургас
Само в Бургас не капна нито капка.
Мари, Hug

# 322
И при нас няма дъжд.  Sad Пратете насам малко хладно време, голяма жега е.

# 323
Готова е спалнята.Стана супер,едно уютно и романтично Heart Eyes ,трябва да я осветим с мъжо Blush хи хи.И при нас е хладно,предпочитам да е жега,честно казано

# 324
  • UK
кАКА Дака супер за спалнята, аз пак съм надвесена над WC-то аман Sick ooooh!
Искам и аз дъжд Crossing Arms

# 325
И при нас няма дъжд. Няколко дни беше прохладно, но днес пак жега.
Ние купихме на Ванко количка. Ама за кукли, от тия момичешките. Обиколихме целия град за синя, намерихме. Баща му как склони да му я вземем не знам, още не мога да повярвам.  И сега спим, ядем, къпем се - все с нея. Голяма любов. А има една порода майки, чиито момченца само да се приближат до нашата количка, и свиват устни в неодобрение. За момиченца била. Ами иди го обясни на едно малко дете, много го интересува него за момиченца ли е или за момченца! И, разбира се, техните деца най - много искат да видят количката. И плачат. И ги бият. И пак плачат. И така.

# 326
  • София
Добър вечер на моите другарки!  Hug
Тук съм, къде ще ходя, само до летището и обратно, но ме изнанадаха с двама испанци, какво ще ги правя хич и не зная. Докато ги настаним в "Кемпински", докато ги оправим и дъждът за малко да ни хване. М сега е на вечеря с тях, аз отказах категоричко, к`во да си приказвам с тях.....за корида.. Mr. Green Утре ще ги поканя на кафе, пък после ще видя... newsm78.  Сега вали силно и напоително. Пращам дъжд за Бургас, Варна , само не и тук. Подгизнахме от влага. Увила съм си китките, като за световно.  Mr. Green Вероятно ме гледат съседите отсреща и си викат "тая, лудата пак завива в найлони цветята....да ѝ имам акъла." Добре, че не ги познавам, даже не се и поздравяваме. Ама ще ми умре всичкото цвеКи, а вие нали видяхте прекрасната ми градина, която съм сътворила...Толкова труд и сериозни разходи всяка година, как да не ги пазя? Ще си ги пазя , пък. Луда съм за връзване, да си знаете.  Mr. Green
Мария, къде ходиш бре девойко прекрасна. Подмазвачеството се приема горещо.  Heart Eyes Това суфле е за мен, много го обичам. Има една кръчма в София, какви сладкиши правят...мммм. За тези  шоколадови суфлета имам невероятна рецепта, който иска пускам. Не са трудни, само изпичането трябва да се следи. Страшни са!!
Коконке, а стига връща поръчката, вземи се стегнИ, какво е това, на нищо не прилича.  wavey
Започна много хубав филм по BTV, по истински случай. Аз съм го гледала и го зная, но пак ще му хвърля едно око. Препоръчвам.
ЧаУ ви, може и да се завърна.

# 327
Вио, ние тикахме розовата количка на съседчето ни момиченце, хич не ме беше срам. На него купих пазарска, така и не му хареса.
Марче, от петунии разбираш ли? Или друга чевръста домакиня? Имам 3 сандъчета на терасата с по 2- 3 коренчета. В едното сандъче увяхнаха. Нямаше ме да ги поливам, но как така само едното сдаде багажа?
Заваля тази вечер закратко, колкото да си тръгна от работа. Как звучи, а? Работа. Детето е при баба му на отглеждане, че съм до късно, татко му в чужбина за 5 дни замина. Няма да продължавам с коментара.
Липсва ми много детето. Заслужава ли си заради 300!! лева за месец, друг, освен мен да го гледа, че и да му е писнало на 1- ия ден. И това само за да докажа, че мога да работя и не ме мързи. Боли ме. Много.
Иначе си е готино сред нови хора, дано намеря трамплин.
Гуш на всички ви!

# 328
Вио, много добре сте направили, че сте взели такава количка на Ванко. А тия мами сигурно се оплакват от мъжете си, че не им помагат - ами затова не им помагат, защото са научени, че има женски и мъжки играчки, женски и мъжки занимания. Не виждам проблем ако момчето иска количка за кукли, а момичето камионче.  Peace

Марче, къде мога да видя градината ти, че нещо съм пропуснала?  Simple Smile
И като каза китки - да се похваля - аз посях на пролет мащерка и лавандула в сандъчета - поникнаха, сега ги гледам.  Grinning Коконче, това са семената от Практикер  Wink (ако си спомняш тогава коментирахме).

# 329
  • София
Марче, къде мога да видя градината ти, че нещо съм пропуснала?  Simple Smile
О, Фортунке в албумчето на Нощни съм пуснала снимки на терасата. Но как се влизаше в него, не помня.. newsm78 т.е. паролата ѝ. Много назад в темите, може би през две тя пусна ..как се казва ...линк ли  е  newsm78 ...и аз там си пуснах снимките. Направих грешка, вместо в нашето албумче ...в нейното. Но тя нямаше нищо против, и те там си и останаха. Ако можеш, чукни, влез и ще ти се отвори, та да видиш.  Simple Smile Simple Smile
Дари, гледам и петунии . Страшно са красиви, моите са каскадни и се сипят надолу от шестия етаж...чудни. Как се гледат, ами с вода определено.  Simple Smile Ако твоите са изсъхнали, няма да можеш да ги спасиш, ще си купиш новички, аз така правя. След като едно цветенце не тръгне, вадя го и на неговото място засаждам новичко. На две седмици им слагам във водата за поливане и течна тор, от която са нацъфтяли, жестоко. Тук,  в София има един цветарник-разсадник "Плантава" аз от тях взимам цветя. Имат голямо разнообразие на китки. Те са мощна фирма и добре работят. Нося им 26-28 сандъка още месец април и те ми ги засаждат и аз си ги взимам готови за Великден. Чудни!!  Пак съм намерила "мекото на хляба" , но така ми е по-лесно. Мързелива работа съм.  Simple Smile
Хем пиша тук, хем гледам филм...нищо  работа. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт